• Gaillard
    Már ne haragudj, de te is.

Ha Ők is (fejlődő országok), akkor te is. Na, ez az EGO szemlélet.
    Már nehogy elmagyarázd, hogy ezek az autók szinte semmivel sem terhelik a környezetet, főleg ilyen számban. És az autózás csak egy a sok közül.
    Nem azt kéri az ember, hogy ne vegyél levegőt.

Nem vagyok etnikum, sőt túl becsületesen élek (mások helyett is fizetek a nagy közösbe), mégis tudok tömegközlekedni, még úgy is, hogy autóm is van.
    Ha az emberek az oktatásra vagy az egészségügyre költenének annyit, mint a járművekre, de szép is lenne. Érdekes preferenciák vannak ebben az országban. Havi 50-100 családi autózás, 20-50 ezer forint családi telekommunikáció, viszont minimál TB és minimális adó az oktatásra, egészségügyre. Na persze, a politikusok se jobbak.

Ahogy írtam, a legföbb problémája a Földünknek a túlnépesedés, nagyjából minden erre vezethető vissza (fogyó természeti kincsek - erőforrások, termőterületek, fokozódó környezeti terhelés - szennyezés, stb.).
    Csak az a baj, hogy nincs közösségi tudat, csak EGO.
    Biztos ez az ember természete, meg is lesz az eredménye. Éljetek csak az átdeformált Carpe Diem személeletekben.

Na jó én kiszáltam, úgy is UFO-nak érzem magam az emberek között, keresek egy elméleti csendes planétát:)