• Adam II
    A végén a németek megelőzik a kínaiakat a korlátok terén. Ott is csak bizonyos oldalakat lehet megnézni.

Amúgy megint itt az ellentmondás ami a kivitelezhetetlenséget bizonyítja. Ha valóban ellenőriznék az embereket ,hogy játszanak-e akkor ezt csak úgy tudnák megtenni ha megnéznék a számítógépüket ami a lakásukban van és ha jól tudom házkutatási nélkül nem mehet be a zsaru a házadba. Ha minden rendőri szerv kapna minden házra engedélyt akkor egész városrészeket kéne a rendőrségnek lezárni ,mert ha a csávó meglátja ,hogy a kommandósok épp a szemközti házat ostromolják tuti kereket old. És a lezárt városrész 130 lakosából lehet egy sem követne el soha semmi erőszakos cselekményt viszont őpket szarrá vernék gumibottal a német rendőrök csak mert játszani merészeltek ,és akkor most ki az erőszakos a játékosok vagy az idióta megalomán azt csináljátok amit én akarok ultrakonzervatí NÁCI politikusok.
    Ráadásul szerintem a zsaruk és agyerekeik is játszanak ilyen játékot ,tehát tökönszúrás az egész.