39
-
#39 ekkora fszságot, biztos megárt a Gotcha a gyereknek... -
tmisi #38 "Ezenkívül betiltanának más valódi játékokat is, köztük például a Gotchát, a Laserdrome-ot és a Paintballt, ugyanis a bajor vezetõk szerint ezek ugyanúgy erõszakosak és ezáltal károsak a gyerekekre nézve."
Nem elég csak a gyerekektől eltiltani??? Itt könnyű lenne az életkorszűrés az internettel ellentétben. -
#37 Csak azt felejti el, hogy a GTa pocskondiázásával és meghurcolásával soha nem látott eladásokat produkált. Az embereknek mindig az fog kelleni, amit tiltanak. -
#36 Stoibergnek még saját weblapja is van azt biztos minden kis nebuló megnézhetné. Amúgy van E-mailcím is ha valaki be akar olvasni neki bár szerintem fölösleges viszont a menüben ilyen pontok vannak Mein Leben Mein Ziel én a végére esküszöm beírnám azt is ,hogy Mein Kampf. -
#35 A végén a németek megelőzik a kínaiakat a korlátok terén. Ott is csak bizonyos oldalakat lehet megnézni.
Amúgy megint itt az ellentmondás ami a kivitelezhetetlenséget bizonyítja. Ha valóban ellenőriznék az embereket ,hogy játszanak-e akkor ezt csak úgy tudnák megtenni ha megnéznék a számítógépüket ami a lakásukban van és ha jól tudom házkutatási nélkül nem mehet be a zsaru a házadba. Ha minden rendőri szerv kapna minden házra engedélyt akkor egész városrészeket kéne a rendőrségnek lezárni ,mert ha a csávó meglátja ,hogy a kommandósok épp a szemközti házat ostromolják tuti kereket old. És a lezárt városrész 130 lakosából lehet egy sem követne el soha semmi erőszakos cselekményt viszont őpket szarrá vernék gumibottal a német rendőrök csak mert játszani merészeltek ,és akkor most ki az erőszakos a játékosok vagy az idióta megalomán azt csináljátok amit én akarok ultrakonzervatí NÁCI politikusok.
Ráadásul szerintem a zsaruk és agyerekeik is játszanak ilyen játékot ,tehát tökönszúrás az egész. -
kvp #34 "A végén tömeges öngyilkosságot fog elkövetni az egész nemzet...."
Folyamatban, csak meg nincs hozza eleg torok allampolgaruk. A franciak mar jobban allnak, ott mar van par uj minaret is...
"Eberhard Sinners bajor médiaügyi miniszter elmondta: be kell vezetni az interneten is az életkor szerinti szûréseket, így akadályozva meg, hogy a fiatalok a számukra káros tartalmakhoz hozzáférhessenek."
Ez azt jelenti, hogy mindenki csak a szemelyiigazolvany-szamaval tud majd internetezni? Vagy lesz kulon internetes jogositvany is megfelelo leolvaso terminallal? :-) -
#33 Végülis vlamit már elértek. nNézzétek meg a német SOFII-t elég gyagyák. Szerencsétlenek meg akarnak tisztulni a II. vh-ban elkövetett bűnöktől.
A végén tömeges öngyilkosságot fog elkövetni az egész nemzet.... -
lee56 #32 Hát, én már olyasmit is olvastam, hogy azt is büntetnék aki játszik, lehet majd razziáznak házról házra :D -
#31 Én leirta maz előző Stoiberges cikkhez hogy a paintballt se fogjak békénhyagni! Én megmondtam!
Ja és ugyanaz a véleményem mitn az előző hasonló cikknél, had ne ismételjem el magam. -
Szefmester #30 van benne erőszak.. nem is kevés, a tigris is állandóan ráugrik mindenkire meglepetésből..
amúgy az interneten megvásárolt játékokat -pl steam-ről- hogy akarják beszabályozni? hiszen fizikailag nem adtál el, és nem vettél meg semmit.. -
Lokids #29 Legfeljeb a németek is rendeznek egy kivonulást valamelyik terükre, mint ahogy "mi" tettük ősszel.
-
BlackRose #28 Még egy picit és a Game Developereket az Al Qaida mellé teszik. Rémületes, hogy mennyire barmok, de a baromság is elkülőnithetetlen jog, viszont baj van ha az állam azt csinál amit akar. -
Zseblovag #27 Ezek hülyék......... -
#26 Edmund Stoiber lehet SS volt és többezer embert végeztetett ki. A Töritanárom mondta ,hogy mindig azok a bűnösök az adott témában akik a legjobban tiltakoznak ellenne így próbálják takarni múltjukat. Persze ez csak feltételezés.
Már nem tudok semmit se hozzáfűzni de erről a témáról mindig ez a video jut eszembe. Nem hiszem ,hogy ebből megvalósul bármi is ...remélem.
-
Cat #25 én azért emlékszem arra, hogy Görörországban betiltottak MINDEN számítógépes játékot, pedig valójában csak a szerencsejátékokat akarták. Két évbe telt, mire az EU hatálytalanította a jogszabályt. -
Librarian #24 Azért a hülyék vezetik a népet, mert az "okosak" le sem szarják az egész mai politikát és undorodnak tőle... Hozzátenném, jogos... ami most megy mindenhol! Hányinger! -
#23 sőt a sakkot is be kell tiltani mert ott is egymást ölik a bábuk -
wednes #22 Jó, globális szinten ezt megtenni lehetetlen. Mivel a játékok 90%-át akkor be lehetne tiltani. Nem csak a játék piacra lenne kihatással, hanem a PC-re..ki venne drága VGA karikat pl. Konzolokra is ugyan ez. Sony meg a Microsoft biztos "örülne" 1 ilyen döntésnek
Ha ennyire be akarják vezetni a németek ám tegyék és vegyék majd észre, hogy a 2 dolog az erőszak és a játék alig függ össze. (azt nem mondom, hogy egyálalán nem ) -
#21 Ez már tényleg szánalmas regények is tele vannak erőszakkal végén 24 éves németek micimackót tolják majd multiba mert abba nincsen erőszak -
lee56 #20 Arról már nem is beszélve, hogy ez a törvényes fellépés, minden csak nem megoldás erre a problémára...
Kecske85 :
"Ezek a hírek mindig felbosszantanak. Miért mindig az idióták vezetik a népet??"
hát igen, ez egy nagyon jó kérdés -
#19 akár :D -
lee56 #18 Ja, nem nagy dolog, ez max a németeket érintheti kellemetlenül, mármint aki szeretne majd hentelős játékkal játszani, de valószinüleg majd megnő egy kicsit a warez népszerüsége bajorországban, azt nem lesz gond náluk se.
A német fejlesztőgárdákért sem aggódnék, a nagyobbakat majd foglalkoztatják külföldön, ha eldurvulna a helyzetük, crysis lesz mindenképp :). Ha a német vezetés olyan hülye, hogy ilyen piac-tól szeretné megfosztani magát, akkor meg is érdemli, ennyi. -
gellertke #17 Na és mi lesz az NFS-el. Pár hét mulva kapok egy fotót meg egy csekket, hogy 342km/h-val száguldoztam. -
Morden23 #16 Nem neked ment, hanem egy emelettel lejjebb. -
Morden23 #15 Tehát gondolod, hogy ha bekorlátoznák a németek az erőszakos játékokat, akkor (ettől az egy rendelettől) BÁRMI változna globális szinten? Egy fenét.
Amúgy meg az egész rendszer teljesen működésképtelen, de még az elgondolás is szar. Mi van azokkal a játékokkal, amik a birtokomban vannak? Mi van azokkal a játékokkal, amik a raktáromban vannak, mint kereskedő? Mi van a multimilliós FPS-fejlesztésemmel? Mi van a reklámszerződésemmel, ami a multimilliós készülő FPS-ben levő kólaautomatámra vonatkozik - vagy éppen mi van a WoW-al, hogy közkeletű dolgokat említsek?
Ez most csak pár triviális faszság, ami eszembe jutott. Van itt az SG-n olyan hülye, aki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű intézkedést meghozni annyi, mintha anyuka kitiltaná a gyereke szobájából a "csúnya, gonosz erőszakos játékokat"?
Gondolkodjatok már emberek. A germánok seggfejek, de ennyire nem hülyék. Olcsó kirakatduma ez az egész. -
Pestaa #14 Nem kenyerem randán nyilatkozni, de ezeknek a fafejűeknek a kurva anyjukat. -
winters123 #13 nem csak ott. Az egész aggasztó jelenség mert Németország azért nem kicsi semmiféle piacon pláne számítástechnika és azonbelül a játékok fejlesztésében sem. Ha egy rendelet bekorlátozná az erőszakot senki sem fejlesztene erőszakos játékot mivel a piac úgyis a nagyobb országokra fog koncentrálódni és az ő szabályaikra nem pedig az egyelőre mindent megengedő pl. Magyarországra. -
amdrula #12 Nekem is csak ez nem tetszik :D
Amúgy meg nyílván nem lesz ilyen dolog bevezetve, ez csak egy tervezet néhány hülye agyából.
Vagy ha mégis lesz ilyen akkor loool :D
Lehet a kitalálójának van valami népszerű warez szervere és akar több előfizetőt:P -
Commandante #11 Ugyan már, a bajorok... fél németország röhög rajtuk mert még németül se tudnak rendesen. Tegyük mi is azt, ést hagyjuk két oktoberfest-es sörvedelés között csendben hitlerjugendet játszani öket! -
wednes #10 "Ráadásul ezeket a szabályokat ki kellene terjeszteni más országokra is, hogy a védelem nemzetközi legyen"
Na itt kezd aggasztóvá válni a jelenség. -
Kecske85 #9 Tiltsuk be a H2O-t!! :D
Ezek a hírek mindig felbosszantanak.Miért mindig az idióták vezetik a népet?? -
Boba Fett #8 Hát nem tudom, de nekem a Pusztító című film jutott eszembe a szép jövőről, amikor nincs erőszak, nincs bűnözés, nincs alkohol, nincs a kajában zsír és fűszer és nincs szex sem, meg kezet sem fognak az emberek, mert az "fúúj". És mindenki boldog és örül, a rádióból pedig vidám reklámdalok szólnak. Az emberek pedig elégedettek. Szép is a jövő! :-)
Ja és Shcwarzenegger elnök is lett! :-) -
dxtr #7 teljesen egyetértek, és csak annyit még, h remélem a németek előterjesztik a világ szépirodalmi, és vallási műveinek betiltását is. hiszen azok is tele vannak erőszakkal. -
#6 No brain, no problem... -
#5 Az amerikaiak az erotikát, a németek az erőszakot tiltanák be világszinten, a játékokban. Várom az eljövendő játékokat. -
nedudu #4 Tökéletes összefoglaló a töketlen németekről. -
Morden23 #3 "Minden eddiginél keményebben akar fellépni a bajor kormány a virtuális és a valódi életben az erõszakos játékok, illetve már a filmek ellen is."
Na, megmondtam én, hogy szélmalomharcot akarnak vívni ezek. Amúgy milyen filmekről beszélnek a germánok? Csak azért, mert a saját sorozataik a Rin Tin Tin-en kívül szintén erőszakról, meg rendőri akciókról, nem pedig virágos mezőkről szólnak (na jó, a Rin Tin Tin sem teljesen tiszta).
"Vagyis erõsödnek azok a vélemények, miszerint a társadalmi problémákért is a játékfejlesztõk lesznek a bûnbakok és a valódi gondokat meg sem próbálják orvosolni."
Mi a fene? Kikapcsolta sok begyógyult agyú germán otthon "A Bohóc"-ot, és elkezdtek olvasni? Gratulálok, sok ész kellett hozzá. Rájöttünk arra, hogy a sorozatgyilkos a levegő szívásától vagy a H2O ivásától lesz sorozatgyilkos (amit persze mindenki más is csinál), hanem attól, hogy szocio/pszichopata.
"Azonban nemcsak a játékfejlesztõket, de a kereskedõket is sújtanák az új törvénnyel."
Hát persze. És ezt komolyan gondolják, hogy akár Germániában ratifikálni tudják? Ezek sem értelmesebbek, mint pár itthoni "párt", akik királyságot meg Hun utópiát akarnak, kb. ugyanannyira beszélnek a levegőbe.
"Milyen rendszerekre lenne szükség ahhoz, hogy a veszélyeztetett gyermekeket kiragadjuk a szociális környezetükbõl?"
A most fennállóra. A kórosan szociopata egyéneket 3 szűrő szűrheti ki:
1. Család/szülők
2. Környezet (haverok, ismerősök, munkatársak, osztálytársak, szomszéd stb.)
3. Munkaadók (főnök, tanár, iskolai vezetés, stb.)
Tökéletesen jól működne a rendszer, ha az embereknek lenne eszük. Megjegyzem, van egy olyan érzésem, hogy a Sebastian-gyerek szülei sem a saját génselejtjüket okolták azért, amit tett.
"Ezek után persze joggal merül fel a kérdés, hogy az alkohol vagy a fegyverek gyártását és árusítását miért nem tiltják be?"
Mert erre már nem csak a (szavazóképtelen) kölyök-siserehad lázadna, hanem a nagyon is választóképes szülők is. Germán apu hazamegy, kiskölyök játszik az erőszakmentes játékkal, anyu otthon főz (finom ebédet). Erre meg nincsen sör. Na, fel is gyújtja a Reichstag-ot, reflexből.
-
Oscee #2 Fejbelőném mind, és fürödnék a vérükben :P -
jefferson83 #1 Lassan No.-ban a játékterjesztőknek át kell állni a heroinra. Talán akkor megúszhatják.