Su0my#22
Nekem is tetszik. Mondjuk én az Apple termékeivel általában meg v agyok elégedve. Akik meg itt szorulásos arccal kaparnak, hogy mekkora egy fos ez a készülék, meg hjaj mitől forradalmi ez: a cím szerintem is kicsit túlzás, forradalmi az lesz, amikor a reklámkampánynak köszönhetően tényleg fogják vinni, mint a cukrot. Azontúl abban is igazuk van, hogy mutass egy ehhez hasonlóan vékony PDA-t, amely képes internetre, telefonálásra, (apropó, nekem marhára bejön ez a wifire átkapcsol hogy occsóóóbb legyen:) ), 8 (4) GB-nyi tárhely van benne alapból(!!), ehhez hasonlóan elegáns (ízlés kérdése), szoftverek, stb.. Szerintem nem egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy ugyan az Apple készülékek átlagosan 2-3 bírják, de az összeszerelés minőségi, szoftverellátottságban, mégha ez is lesz az első macos-es telefon(? sry, ha nem), biztos vagyok bennem hogy töb mint kielégítő lesz. Arról meg, mint lejjebb írták, hogy a végén ennek is hatalmas bille lesz, nem hiszem, ezt már tutira végigviszik, Apple módira csak a legjobb minőségű terméket adják majd ki a kezükből. És mekkora jó már, hogy nem lesz ronda nagy bill a képernyő alatt?
köpjetek le, ez csak megerősíti az Apple iránti bizalmamat. Megint egy szuper készülék(azért reméljük így is marad), bár kicsit drága (ha meg jobban meggondolom, ilyesmi PDA-t nehezen kapni ilyen áron), kérdéses, hogy térképet fog támogatni? Jah és persze kezelésében biztos vagyok benne, hogy egyszerű lesz és villámgyors. Aki meg szidja, hogy mekkora 1 fos, biztos vagyok ,hogy a 90%uk azért teszi, mert valószínűleg még látni sem fog ilyet... Ez nem baj, pontosabban az, csak nem ők tehetnek erről. attól még lehet valami jó, hogy nem kaphatjuk meg.