Itt az iPhone-őrület
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy én nem mondtam hogy szar az iphone, alapból tetszenek az ilyen gadgetek. Csak nem tartom forradalmian újnak, ez is egy pda a sok közül, és nem annyira jó mint amennyire sokan tarják. Macos mobile szoftverellátottsága kíváncsi leszek mikorra közelíti meg a winmobile-ét...
elfogult vagyok.
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
köpjetek le, ez csak megerõsíti az Apple iránti bizalmamat. Megint egy szuper készülék(azért reméljük így is marad), bár kicsit drága (ha meg jobban meggondolom, ilyesmi PDA-t nehezen kapni ilyen áron), kérdéses, hogy térképet fog támogatni? Jah és persze kezelésében biztos vagyok benne, hogy egyszerû lesz és villámgyors. Aki meg szidja, hogy mekkora 1 fos, biztos vagyok ,hogy a 90%uk azért teszi, mert valószínûleg még látni sem fog ilyet... Ez nem baj, pontosabban az, csak nem õk tehetnek errõl. attól még lehet valami jó, hogy nem kaphatjuk meg.
Blackmail the Universe
"telefonálásra, levelezésre, internetezésre, zene, illetve videoklipek letöltésére és hallgatására, illetve nézésére egyaránt alkalmas"
Messenger pipa, Skype pipa.
Rohadt alma helyett csak egy Nokia felirat díszeleg rajta és annyiba került, hogy abból egy normálisabb iPod ki sem jönne. Lol-e? Az.
Odakint 100.000 Ft körüli összegbe kerül 2 éves hûségnyilatkozattal. Idehaza meg LEHET, hogy 200k????? Szánalom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Athlon: Amíg nem voltál ilyenen, ne itélkezz. Amerikában show kell, hát megkapják. És van egy érzésem: ha San Franciscoban lennél a tehetõs emberek ill. érdeklõdök között, ugyanúgy tátott szájjal figyelnél és ámulnál az elõadáson és ha lenne annyi pénzed, hamarabb vennéd meg ezt a kütyüt, mint mielõtt csorgó nyálad lecsöppen az álladról, a padlóra.
Mielõtt jön az anyázás, hogy az Apple fizet engem, avagy beépített sg.hu cikkíró vagyok, leszögezném: NEM. Csak mocskosul zavar, hogy azért veritek a nyálatokat, mert drága, mert semmi új nincs benne, mert Jobs homoszexuális, mert marketing, mert trendi, mert soha nem fogtam ilyet a kezemben, mert már van PDA-m és meg akarom gyõzni magam és a népet a jó válaszásomról, mert lázadni akarok egy kicsit, mert különbenis...
Abba nem gondoltatok bele, hogy az is lehet tudatos vásárló, aki ilyet vesz? Aki tényleg csak ilyet (nem, nem mást, csak ilyet) akar venni? Ha megkívánsz egy kurva Bic Macet, megveszed, mert jól esik. A fejedben ott van, hogy mekkora szar és milyen kurva drága, de mégis megveszed. Ez is hasonló, csak nagyban..
P.S: Amúgy én sem vennék iPhone-t, de ez már másik tészta.
Nekem bejövõs ez a (ha nevezhetjük így) multifunkciós alkalmatosság.
A hivatalos Alma oldalon megnéztem a használatáról készült animációkat és meggyõzött...Nekem kell egy ilyen <#nyes>#nyes>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Itt megnézheted:
iPhone spec
Tpe - http://www.daciaklub.hu
(Egyébként a korábbi cikk írja, hogy van benne Bluetooth is)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
nagyduzzogva mégis zsebretenném =)
A hűség soha nem hal meg! In nomine imperatoris hominorum magistris ego te purgo et exorciso.
http://www.raphirek.hu