• BStage
    "Akkora lesz tőle a PDA-d, mint egy féltégla!"

Ehh, felbontásról hallottál már? Nem a kijelző nagyobb (esetleg néhány mm-rel) hanem a felbontás nő ilyenkor, a vga-s pda-k semmivel nem nagyobbak mint a qvga-sok.

"A win mobilos progik 99%-át 320*240-re írják"

Tényleg? Én nem úgy vettem észre.

"a 640*480-on semmi plusz információt nem kapsz hozzá."

Lássuk csak. Navigációs rendszer VGA-s, sokkal több infot tud megjeleniteni, excel VGA-s, sokkal több cella, netezés VGA sokkal jobban hasonlit a weboldal az asztali géphez, kevesebbet kell scrollozni. Soroljam még?

"Netezni lehet hogy jobb - lenne, ha nem egy vagyonba kerülne rá az előfizetés "

Látom nagyon otthon vagy a témában... 50 megás csomag 1800 ft pannonnál. Ez bőven elég az útközbeni netezésre levelezésre, egyébként mivel wifi is van benne, belvárosban inkább azt használom.

"letölteni se nagyon tudsz hova"

van benne 4 giga CF és 2 giga SD. Nem mintha pda-val akarnék nagy fileokat letölteni, de a levelezésem, pár tucat táblázat bőven elfér. (és még pár film is van rajta, ha unatkozok, vagy a dugóban ücsörgök)

"meg sebességben se egy ADSL (jó, 1-2 belvárosi helyen van HSDPA"

wifi...

"Szal a nagyobb felbontásért kapsz egy nagyobb méretet, nem tudod zsebrevágni se. Kényelmetlen."

majd ha nem csak képet láttál egy ilyenről, akkor majd lehet, hogy tudsz használható véleményt is mondani róla.

"Sztem most ez a beszteszt, nekem is ilyen van. "

próbáld ki rajta a navigációt, internetezést, aztán nézd meg ugyanaz hogy néz ki egy VGA-son, nekem is korábban 320-as volt ég és föld a különbség.