nipponia#46
Nekem nagyon bejött ez a teló. Már régóta vártam, hogy mivel fog előrukkolni az apple, és nem csalódtam benne. Elnézve a mai telefonokat, az árukhoz képest semmit nem nyújtanak szinte. Majdnem mindegyik ugyanazt tudja, csak más a dizájn. Azért én nem fizetek több tízezerrel többet, hogy elmondhassam van egy új mobilom. De ez más. Ez forradalmasítani fogja a jövőben megjelenő telefonokat, hogy miket pakoljanak bele, miket tudjon és ezeket miként. Az tény, hogy az apple termékekért néha igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. De ezért legalább kapsz is minőséget. Mind a számítógép, mind az ipod és most már a telefon tekintetében. 320*480-as felbontás? Tökéletesen megfelel, ha ennél nagyobbra vágysz, vegyél laptopot és hordozd azt. Ez egy könnyen kezelhető kis mobil eszköz, amivel nem kell vacakolnod hogy menjen. Míg egy laptopnál meghalhat a rendszer, mikor a legnagyobb szügséged van rá. Meg aztán ez egy mindenkinek készült "okostelefon", nem pedig konkrétan csak a kütyüvadászokat és az üzletembereket célozták meg vele.
Összességében nekem nagyon tetszett ez a telefon. Ha elérhető áron lesz, biztos beszerzek egyet.