a vegetárius táplálkozás előnyei és hátrányai
  • Trisztin
    Elolvastam a topic elejét… [első oldalt] meg a végét [utolsó oldalt] Tudom,nem teljeskörű a témában a tudásom,annak tekintetében sem,hogy nem olvastam végig az egész topicot.
    DE …
    - Létezik egy olyan szervezetek,hogy Greenpeace és WWF ők is védik az állatokat,de nem várnak el lehetetlen feladatokat az emberiségtől!!! Velük szemben létezik a PETA,akik az állatok minden típusú kizsákmányolását ellenzik.
    - A vegatarianizmusnak több fajtája létezik [lehet, hogy már tisztáztátok, de inkább kétszer, mint egyszer se!]

- Érdekes, hogy a vega oldalon külön írások szólnak a E számokról… ne kelljen részleteznem, hogy egy átlagos vega sokkal több E-vel találkozik, mint egy húsevő ;) Gondolj, csak arra, hogy az állatokat csak etetik, míg a növényeket permetezik illetve mindenféle szerekkel kezelik a megfelelő fejlődés érdekében. [De ez már másik téma!]
    - A legnagyobb hülyeség ez az állatokkal való együtt érzés dolog! B*****, szerinted a krokodilnak megfordul a fejében, mikor felzabálja a gnú csemetét??? Vanank az életnek olyan részei, amik nem fognak megváltozni egyhamar … állatokat és növényeket eszünk, mi így vagyunk kitalálva!
    - Szerinted hány ember maradna munka nélkül, ha hirtelen az egész világ Vega lenne?? Abba gondolj bele, hogy azoknak az embereknek utána még zöldségre se telne … tudod, minden a gazdaság körül forog !!!
    - Hány millióan örülnének, ha adva lenne nekik a szupermarketek adta kényelem, de nincs ők növényeken és azon élnek, amit találnak… szerintem tök jó az egészségük ,csak úgy sugároznak. [img] http://www.fettan.com/images/Ethiopian_child_starving.jpg[/img]Igaz rajtuk az se segítene, mert valszeg az első jóllakás utána rosszul lennének … be neked és nekünk lehetőségünk van arra, hogy húst együnk… akkor miért ne tennénk??? Ha ezt a lehetőséget el akarod dobni magadtól hát hajrá, de akkor mondj le a kínai gyerekek által vart menő melegítődről és sport cipődről is!!!!

Most így elsőre ennyi … Várom a leugatásokat és a kiegészítéseket illetve a sok gonoszkodó megjegyzést.

Én nem vagyok vegetáriánus, nem is tudnék az lenni, mert mint az elején elhangzott én se tudnék lemondani a Hagymás rostélyosomról , bár én inkább csirkét és pulykát, halat eszek csak ;)