a vegetárius táplálkozás előnyei és hátrányai
  • Dave John
    Elolvastam ezt a "nagyszerű" topikot...
    Most sírjam el magamat egy csirke miatt , amit azért neveltek , hogy majd a tányéromon végezze? Szenved egész élete alatt? A hülye is látja, hogy ha bemegy a Tescoba és körbenéz, akkor ott csak olyan csirke van ami napfényt se látott. Mit lehet ez ellen tenni? Ne egyek húst?? Hülye vagy? Max nem veszem meg, mert nem eszek olyan sz"rt. Mit lehet tenni ez esetben? Juli néni frissen levágott kakasát megveszem és csinálok belőle pörköltet, mert tudom , hogy az az állat ami egész életében csak kapirgált/csirkéket k×rt még napot is látott...Kinyírták? Brühühűű, szenvedett fél percig vagy annyit se.. Már megérte , hogy jó kaja legyen belőle. A másik dolog, hogy nekem lételemem húst enni, egyszerűen szükségem arra a fehérjére, tápanyagra.. Főleg , hogy az állati zsírt ami beépül a szervezetbe könnyebb izommá alakítani...
    Ha most mindenki csak zöldségen élne, akkor több termőterület kellenne, ergo még több fát kéne kivágni (brühühűű :'( ), ezzel sok állat lakhelyét kéne még tönkretenni(kell ez nekünk?). Most védejem meg minden állat életét? Ne csapjan agyon a szunyogot mert annak van fájdalomérzése?Ugyanmár...álomvilág
    Végignéztem a filmet is. Undorító ? lehet..Egyedi eset? az is lehet..De én is láttam már olyan filmet ami megmutatja , hogy egyes növényeken milyen randa rovarok szoktak fészkelni, vagy belebújni. Attól még eszem azt is. Na peace