a vegetárius táplálkozás előnyei és hátrányai
  • ajem kisa
    #138
    Nem kell őket "megtériteni", tul egyszerüek! Lehet, hogy otthon vannak egy-két témában, de naivak! És támadnak mindenféle hamis kifogásokkal! Amit nem is ért, hogy te miről beszélsz, ez a topik teljesen megmutatja, hogy nem elfogadja, hanem védekezik az ellen, amit ellehet fogadni, és NEM KELL, hogy csináljon, csak valamilyen rávilágítás féleség lenne!
    Én személy szerint (ha nagy leszek), lehet, hogy lesznek baromfik az udvaromon, azok ellenére, amit csináltam, és láttam a meloba, de csak annyi, amennyire valóban szükségem van!
    Sir Quno nekem is van kutyám, de a kutyák már rég nem abban a státuszban vannak, mint amire lett "formálva", ágyon alszanak, csoki, séta, tv...(az én kutyám nem ilyen, és feltételezem, a tiéd sem), de akkor is ha egy kutya kint alszik télen (mint régen), azt sajnáljuk, holott ez igy volt régen mindenütt! Akkor én kérdem, hogy miért nem értik meg az emberek, hogy csak legalább az életminőségüket az állatoknak meg kell változtatni! Mert a kutya az barát, de azt nem esszük meg, de keleten megeszik? És ha keleten úgy bánnak a kutyákkal, ahogyan bánnak, és nekünk nem tetszik, akkor ezt miért nem lehet megérteni?