• Penge4
    #20
    " Aki meg Apple gépet vesz, az valószínűleg az OS (esetleg design, ad abszurdum marketing) miatt teszi, így nem túl valószínű, hogy az OSt cserélni akarja..."

    Nem, de a Vistához így is úgy is sokaknak le kell cserélni a mostani konfigjukat, és hála a sok fejlesztésnek, socket, DDR-DDR2, AGP, PCI-E...stb, így valószínűleg max a gépház és a táp marad meg. Ha meg (mint előbb írtam) a Windows is törhetetlen lesz, akkor már árban nem mindegy, hogy Mac-re vált és OSX-re, vagy összeállít egy jobb PC-t és megveszi a Vistát, amiből az Ultimate olyan 100 rugó körül lesz. OSX-ben meg nincsenek butított változatok és márciusban jön a Leopard, aminek a bétája meglepő módon elég jól elfutott ismerősöm G3-as Power Bookján.

    Sanyix: Aki meg Apple gépet vesz, az valószínűleg az OS (esetleg design, ad abszurdum marketing) miatt teszi, így nem túl valószínű, hogy az OSt cserélni akarja...:
    Én is, de nálam nem találta a VLC-t. A xine meg Windowsra emlékeztető módon "A program nem válaszol. Erőszakkal zárja be?" hibaüzenetet írt, amikor a wmv-t le akartam vele játszani. Az ntfs partíciókat felmountoltam, látta mind a 3-at, de bármelyikre kattintottam, mindig az E: tartalmát nyitotta meg.