• fawcet
    #58
    Pedig hidd el évek óta így eszek munkahelyemen, csak a zöld teát nem használtam mellette. Ettem barackot, almát, epret, körtét, banánt, narancsot, szilvát és szőlőt. Nyáron többfélét mint télen.

    Nekem azt mondták, hogy bármennyit megihatok zöld teából, nem lesz bajom, de azért odafigyelek. Ha van valami jel akkor abbahagyom.
    Ezen kívűl vitaminokat is szedek: 1000mg-os C és Daily One Multivitamin ásványi anyagokkal. Ezek 2200,- doboz (100 tabletta).

    Én úgy tudom, hogy a japánok úgy isszák a zöld teát mint sört, tehát olyan sűrűn is áll. Por formájában van megőrölve a legjobb zöld teájuk, ami százezrekbe kerül tudtommal.
    Ha megkívánok nagyon valamit azt nem szoktam megtagadni magamtól.

    Azért érdekelne, hogy mit kéne tennem, hogy esetleg ne önpusztító legyen a módszerem. De be kell valljam testkontrollból vettem az ötletet a reggeli gyümölcs önmagában. Ha az ennyire gyilkos lenne, szerintem hamarább észrevettem volna, azelőtt sokkal kevesebb energiám maradt estére. Olyan kába voltam mindig, így meg friss vagyok munka után is. Még egy szempont: nekem ülő munkám van, ahhoz nem kell rengeteg kalória.
    Igazság szerint 4-5 éve így eszek munkahelyemen, időnként rendes ételt eszek reggel is.

    Azért nem vegázok, mert nem növényevő vagyok, hanem mindenevő. Másrészt ennyit be tudok vállalni testem karbantartásért akár egész életemre. És a vacsora hihetetlenül jól esik meleg étellel.