• muerte2
    #9
    A minap volt szerencsém egyik ismerősnél kipróbálni gy PS3-at, Japánból szerezte.
    Ultragagyi gámákat láttam rajta talán a resistance v mi volt egész szép de semmi extra. Néztünk valami robotos piffpuff-ot ami már sztem 2éve is égő lenne, meg valami japános rohanok és vadul nyomkodom az ütés-rúgás gombokat, meg volt nála vhonnan egy demo-lemez, de semmi extra. A Motorstorm-ra azt hittem, hogy majd húha, de az is cak 5percre érdekes, mindenesetre el lehet vele szórakozni.
    Valaki írta hogy jobb a graf mint a BOX360-on. Ez mega LOL kijelentés. :D Ha kicsit szétnézel a neten, rájössz hogy a BOX porigalázza graf teljesítmény területén a gépet. Sok helyen találsz összehasonlító képeket és a PS3 textúrái elég gagyik a BOX-éhoz képest.
    Az ilyen habzószájú kisgyerekek mint SCORPEEON, jobban tennék, hogy mielőtt beírogatnak valahová akármit is, kicsit utánnanéznek a dolgoknak.
    Egyébként elárulom scorpeeon barátom, hogy 1gyárban készül a két gép, csak hogy az alkatrészek milyenségét firtatni tudjad. :D
    Mindettől függetlenül szétkaptuk a koma PS3-át és nagyon szépen össze van pakolva, a hűtés rendszere külön elismerést érdemel.