• Bucser
    #21
    A PS3 vs Xbox360 vitához: Aki a jelenlegi eladásokból (1 év valamint 2 hónap a másik) látja, hogy melyik startégia lesz a nyerő nos annak azt mondom, hogy menjen vegyen lottót. STRATÉGIA!!!! Ezt nem 1 évre tervezik!! nem 2-re hanem 5-re legalább!!! Az Xbox és az Xbox 360 egy közös stratégia része. Míg a M$ egy szegmensre készít stratégiát és azon belul pozícionálja termékeit addig a Sony termékkörökre, termékekre építi stratégiáját. Ezt a vak is látja. Az a baj a laikusokkal, hogy számolgatják, hogy hú mennyit adtak el meg milyen aron... Mekkora veszteséggel kezdte anno a M$ a síma Xbox terjesztséét?? A Sony a PS1-et vagy a PS2-et??

    Milyen termékkört futottak be??
    A M$ terméke kb fele olyan idős mint a Sonyé.
    A Sony egy terméke esetén kb 5-6 évre tervez, míg a M$ pedig 2-2,5-re. Szerintem a Sony igazi riválisa nem az X360 hanem majd az X720 lesz. És habár nics még bejelentve biztosra veszem, hogy már tervezik.

    meg úgyis a bvevétel kulcsa a Royalty lesz és az fog számítani, hogy hosszú távon melyikből mennyi fog elkellni. (ezért volt kérdéses a backward compatibility mindkét gép esetén, hogy mit támogat és hogyan fog működni mert akkor a kifutú PS2-re készült vagy Xboxra készült gamekat nem kell kivágni a kukába, hanem Budget kategóriában millió számra lehet értékesíteni esetleg.)