• winnie
    #94
    "És ez így, lássuk be, egy nagy ostobaság."

    statisztika. mintha levesbe mertenéd a kanalad és megnéznéd mi akad belé, de mindegy, mert valaki elfogadja, valaki nem. ugyanúgy torzíthat lefele és felfele is. (pontos adatok csak a dvd és a tivofelhasználásból származnak), de ez kb olyan, mintha ide kitennél az sg-re egy szavazást 5 választási lehetőséggel, akkor ha 20ezren szavaznak, akkor már a 200-300. szavazatnál ki fog alakulni a végeredmény, utána már csak hibahatáron belül fog mozogni az arány. (és, ha ez így van, márpedig nagy valószínúséggel igen, akkor sz összes szavazó 1%-nak szavazatából nyerhető a végeredmény. pl. statisztikailag az lehetetlen, hogy ennyi alatt az egyik választási lehetőség 87%-on álljon, de uténa egy szavazatot se kapjon, stb.)

    "Én egyébként az olyan sorozatnak vagyok a híve aminek van egy elejével és végével rendelkező sztorija."

    mondom, embere válogatja. csak, aki ezt így látja (elismerem, így a legteljesebb élmény) az lehet, hogy 10-15 évet is várhat, míg belekezd egy sorozatba, ami elég nagy luxus, én, mint írtam olyan sorozat híve vagyok, ami 45 perce ku* jó szórakozást nyújt (vagy elgondolkodtat, mindegy). aztán, ha már nem nyújtja, akkor kuka, hisz minden évben jön vagy 100 új sorozat, van miből pótlást választani.

    az, hogy egy sorozatnak, amit nézek, meglátom a végét is, az csak egy plusz öröm.

    "Ugye lement 8 vagy 9 széria amiben küzdöttek a goa'uld-ok ellen, legyőzték őket, kész. Akár vége is lehetett volna."

    de épp ez a lényeg. akit nem érdekel tovább, az kiszáll. akit érdekel, az meg nézi tovább. attól, hogy neked, nekem vagy másnak nem tetszik, hogy nem lett vége, kár lenne, ha megdöglene a szomszéd tehene, hisz még mindig milliók nézik.