• kirol
    18-os HSZ folytatása!

Mindenkinek jutott 1-1 cellácska:

Már itt a történet elején problémák merülnek fel, egyrészt a nyomozóval, másrészt McNamara nejével.

Szóval rövid városnézés után, hamar eljutunk a kórházba, ahol megismerkedünk szeményesen az éppen "véletlenül" arra bóklászó nyomozóval, valamint a kórház biztonsági őrével (Aki szeret az esőben álldogálni.), a nővérrel és persze a doktorral. Meg is kapjuk a felvilágosítást az esetekről, sőt még az aktájukat is megkapjuk, amit böngészve különös dolgot vehetünk észre. Engedélyünk is lesz persze a diákok kihallgatására. Amit rögvest el is kezdtem.

Elsőre persze nem jutottam semmire, nem túl közlékenyek, egyrészről az állapotuk miatt.
    Kicsit később, a második látogatásnál viszont az 1-es pacienst, kis hipnotizálás árán sikerül szórabírni.

Ekkor jön az a rész, ami nagyon tetszik nekem, hogy osztott képernyő jelenik meg, egyik részén a jelenlegi történések zajlanak, míg a másik oldalon a visszaemlékezés pillanatai elevenednek meg.

Majd ezután, mi vehetjük át, az éppen aktuális paciens irányítását, miközben néha-néha kommentár hang (osztott képernyő) elő-elő jön.

Ekkor még sok minden ugyan nem tudunk meg, csak nagyjából annyit, hogy az első diák egy kis szobában ébredt fel, ahonnan kiszabadulva egy csónak segítségével hogyan "menekült" meg. Amikor a csónakban magához tért azt látta, hogy egy helikopter köröz felette, és azt hogy számára valami idegen helyen van. Ez a hely, a kórház melletti dok.

Szóval nem kellett messzire szállítani szegény párát.

Tehát eddig jutottam a játékban.
    A grafika szép lett szerintem, a hangok is jók, bár néhol hiányoltam az aláfestést.
    Konkrét értékelést még nem mondanék, mert eddig kb. 30 percet játszottam csak, és ez alajpán korai lenne még bármit is mondani.
    Feladat, fejtörő eddig még nem igazán volt, csak egyszerűbb, hogyan szabaduljunk ki a szobábó, hogyan másszunk át kerítésen dolog volt, de ezek mint nagyon logikusan következnek.

Szóval nekem tetszik a játék, remélem a későbbiekben csak jobb lesz.