Overclocked

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elolvastam
kirol
Elolvastad az aktákat a srácokról?

PDA-ban nekem 1 felvétel van, amit ha lejátszok nem történik semmi,utána ingázok szintén nem történik semmi<#wow2>
kirol
Mert segíteni kell neki, hogy hipnotizálható állapotba kerüljön!
Pl. inga, vagy a PDA-ból a megfelelõ hangfelvételt kell neki lejátszani. Mivel elején vagy, nincs sok felvétel, így ha nem tudom melyiket kell, hamar kiderül úgyis.

Helló!
Már az elsõ betegnél elakadtam, mert hiába szeretném hipnotizálni, nem történik semmi.Vki tud megoldást rá?
kirol
Elvileg az angol március 31-én kerülhet majd a boltokba.

kirol
Na beraktam a másik videót is.

Nem tudom mikor jön angolul. Nagy kár lenne, sokaknak ha nem jönne, mert nem is tudom, mikor játszottam utoljára ilyen jó játékkal.

Errõl az Everlight -rõl meg még nem is hallottam.

reaper4
ez a bajom nekem is😞 már tolnám ha angol lenne.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Egész jónak tûnik... De mikor jön már ki angolul??! (Ugyanez a kérdésem pl az Everlight-ra is vonatkozik
kirol
Elsõ rész:

Második rész:

kirol
Na most végeztem a 4. nappal. Már csak az utolsó nap, az 5. van hátra.
Most is csak azt tudom mondani, iszonyat nagy játék!

Csináltam közben pár videót, majd berakom ide.

kirol
Na most végeztem a II. Fejezettel, jöhet majd a III.
Nagyon jó, egyre jobb! <#finom>

kirol
Hát ez a játék egyre jobb!
Régen nem játszottam ilyen jó játékkal.
Csak most a 3. cellalakó 3. flashback -jénél elakadtam. 😞

dante3
Akinek nincs még meg a game, annak itt a demo: link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Mindjárt felkötöm magamat. Már nekem se. 😞
Mondjatok már egy rendes oldalt, ahova fel lehet rakni a képeket jól.

Pff... nálam egyik kép sem jön be 😛 (négyzetben piros X)
kirol
18-os HSZ folytatása!

Mindenkinek jutott 1-1 cellácska:

Már itt a történet elején problémák merülnek fel, egyrészt a nyomozóval, másrészt McNamara nejével.

Szóval rövid városnézés után, hamar eljutunk a kórházba, ahol megismerkedünk szeményesen az éppen "véletlenül" arra bóklászó nyomozóval, valamint a kórház biztonsági õrével (Aki szeret az esõben álldogálni.), a nõvérrel és persze a doktorral. Meg is kapjuk a felvilágosítást az esetekrõl, sõt még az aktájukat is megkapjuk, amit böngészve különös dolgot vehetünk észre. Engedélyünk is lesz persze a diákok kihallgatására. Amit rögvest el is kezdtem.

Elsõre persze nem jutottam semmire, nem túl közlékenyek, egyrészrõl az állapotuk miatt.
Kicsit késõbb, a második látogatásnál viszont az 1-es pacienst, kis hipnotizálás árán sikerül szórabírni.

Ekkor jön az a rész, ami nagyon tetszik nekem, hogy osztott képernyõ jelenik meg, egyik részén a jelenlegi történések zajlanak, míg a másik oldalon a visszaemlékezés pillanatai elevenednek meg.

Majd ezután, mi vehetjük át, az éppen aktuális paciens irányítását, miközben néha-néha kommentár hang (osztott képernyõ) elõ-elõ jön.

Ekkor még sok minden ugyan nem tudunk meg, csak nagyjából annyit, hogy az elsõ diák egy kis szobában ébredt fel, ahonnan kiszabadulva egy csónak segítségével hogyan "menekült" meg. Amikor a csónakban magához tért azt látta, hogy egy helikopter köröz felette, és azt hogy számára valami idegen helyen van. Ez a hely, a kórház melletti dok.

Szóval nem kellett messzire szállítani szegény párát.

Tehát eddig jutottam a játékban.
A grafika szép lett szerintem, a hangok is jók, bár néhol hiányoltam az aláfestést.
Konkrét értékelést még nem mondanék, mert eddig kb. 30 percet játszottam csak, és ez alajpán korai lenne még bármit is mondani.
Feladat, fejtörõ eddig még nem igazán volt, csak egyszerûbb, hogyan szabaduljunk ki a szobábó, hogyan másszunk át kerítésen dolog volt, de ezek mint nagyon logikusan következnek.

Szóval nekem tetszik a játék, remélem a késõbbiekben csak jobb lesz. <#wave>

kirol
Szerintem nagyon jó játék lett. A Flashback -ekben meg én játszom az aktuális személyt. A hipnózis alatt, meg máskor is osztott képernyõ van.
Nagyon jó játék!

kirol
Szinte az összes német oldalon fent van.

reaper4
zsíír😊 hol? 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kirol
Na meg is jelent!!!
Durva, hogy 5,47 Gb -os.

Hát hogy mennyi játék van már. Már csak idõ kellene!!!

kirol
Na de nemsokárra már csak itt lezs ez az október 12. 😊

kirol
Hát úgy tûnik, ezt is elhalasztották 2007 októberére. <#szomoru1>

kirol
A House of Tales fejlesztõcég a két évvel ezelõtti Moment of Silence után visszatér és egy pszicho-thrillerrel tart minket rettegésben.

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy a Runaway sorozat is nagyon jó, de hiányzik belõle az, amit õk keresnek, azaz a félelem. Bár a Moment of Silence sem sikerült rosszul, de a játék irányítása terén elkövetett bakik sokszor élvezhetetlenné tették a programot. Most két év után ismét jelentkeznek és egy nem akármilyen történetet nyújtanak át nekünk.

A játékban David McNamara és öt általa kezelt páciens bõrébe bújhatunk. Az Overclocked azért egyedi a piacon, mert párhuzamosan két történetet mesél el. Egyrészt a katonai pszichiáter bõrébe bújhatunk, másrészt az erõszakos cselekmények áldozatává válhatunk, illetve annak elkövetése miatt kezelt diákok kalandjait élhetjük át.

McNamara nem kispályás pszichiáter, a szakma minden zugát ismeri. Már mindent látott, tapasztalt praxisa során - legalábbis õ így gondolja. Aztán betoppan az életébe öt diák, akik rádöbbentik, hogy eddig egy kényelmes és szelíd világban élt. Hirtelen összekuszálódnak a dolgok. Hét napon át próbál rájönni az események közötti összefüggésekre, közben a rendõrséggel is összeakaszkodik és magánélete is válságba kerül. A másik oldalon végigtekinthetünk az öt páciens életén, akik nem hagyják, hogy az agyturkász az emlékeikben kutasson.

A két történet egy idõ után majd összekapcsolódik, de addig mind a két oldalról megvilágítódnak majd az események. Olyan formában zajlanak a történések, mint a "24" amerikai sorozatban, azaz megosztott képernyõn. Az Overclocked a "point & click" mûfaj jeles tagja lehet. A két évvel ezelõtti játék sem volt rossz, de a fejlesztõk most az utolsó percig megfeszített izgalmakkal kecsegtetnek. Furmányos rejtélyek, nehezen emészthetõ, drámai történet és félelmetes hangulat költözik a szobánkba április környékén. SG.hu

kirol
Az Overclocked egy thriller elemekkel jócskán feltuningolt kalandjáték lesz a House of Tales fejlesztésében. Megérkezett az alkotás GC videója.

Óriási vihar tombol New Yorkban. Hõsünk egy pszichiáter a hadsereg alkalmazásában, feladatunk pedig több karakter emlékeinek felkutatása és megértése lesz, melyek által egy egészen mély történet bontakozik ki. Jól hangzik. (GameStar)

OVERCLOCKED GC TRAILER
Videó

zmeor
lehetne tangában a csaj😄

leszarom a konfigod...

Gunner
Jaja jó volt, csak egy párkányos résznél kilettem idegelve 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

olympus
fahrenheit-es kinézete van!
Az tetszett nagyon!!!

Divatcsapatok OLÉ!

hasonló mint a silent hill 😄
az sem volt rossz..meglessük ezt is majd..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Lacc
No, ez kellemes meglepetés. Mindjárt itt van.
képekrõl jól néz ki 😊

kirol
Ez a psycho-thriller kalandjáték 2007 áprilisában fog megjelenni.
Pontosabban a játék egy külsõ nézetes, nyomasztó hangulatú thriller kalandjáték lesz, melyben egy katonai pszichiáter szerepében egy katonai támaszponton kell tevékenykednünk.

A kalandjátékokra szakosodott House of Tales német csapat (a The Moment of Silence fejlesztõi - mely játék szerintem ritka rosszul sikeredett, remélem most egészen jobb lesz) kiadót talált a játékhoz. A nemzetközi kiadói jogot a Dtp szerezte meg, akik az "Anaconda" márkanevük alatt fogják kiadni a játékot 2007 áprilisában, mint fentebb írtam.
Honlap

← ElőzőOldal 3 / 3