Gondolom ez az első pályája is egyben a teljes verziónak. Egy kis faháztól indul, ahol adja magát, hogy kinek a járművét és ruháját kell a magunkévá tenni...
Ha nem tettem volna meg az ajánlataidat, el sem jutnék a szundikáló emberkéhez lol...
SPOILER!
Természetesen vér nélkül hallgattattam el a kezdőpontál posztoló oldalkocsis-motorost, hogy használható maradjon a ruhája. Magamra öltöttem, a testet pedig elrejtettem. Megszabadultam szovjet pps-emtől és hátizsákomtól, melyek egyből gyanút keltettek volna. Helyette a német katona géppisztolyát vettem a kezembe. A hangtompítós pisztolyomat és a dobótőreimet megtartottam, mert ezek rejtve vannak a kíváncsi szemek elől... :) Elmotoroztam a kis településig, majd gyalogosan folytattam a felderítést, ügyelve, hogy elkerüljem a lebukást.
Az első célpontot megtaláltam az egyik folyópart mellett álló faházban, melynek egyik vízpart felé néző ablakán keresztül lepuffantottam a hangtompítós pisztolyommal, amikor épp egyik őr sem láthatott, majd gyorsan eliszkoltam a helyszínről, és szerencsére nem vették észre, hogy az előbb még békésen szundikáló tiszt már az igazak álmát alussza...no de a küldetés-státusz mégsem módosult teljesítettre...
Egyébként a program figyelmeztet és ki is írja, amennyiben gyanús összeállításban akarnánk továbbmenni (pl. német egyenruha - szovjet fegyverrel vagy hátizsákkal, stb.)