-
Olvasd el a használati útmutató végét is, és megtudod mi van az átvezetők feliratozásával...
Melzer ügy:
Amint a kép is mutatja: túl sok akciózás és zajkeltés, kevés szakértelem és precizitás! :)
Én kb. így vittem végig ezt a pályát MESTERKÉM fokozaton, úgy, hogy a végén 100%-os MESTERKÉM minősítést kaptam (első három csík nullán, 4. 5. 100%-on):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!!!!SPOILER!!!
Lőfegyvert, hátizsákot egyáltalán nem vittem magammal, viszont kloroformot, ködgyertyát annál többet...
Saját szerkóban el lehet jutni a bunkerig, persze sok kúszás, ügyeskedés, figyelemelterelés révén...ott a lejáratnál posztoló őr figyelmét eltereltem egy ködgyertyával, majd leólálkodtam a lépcsőn, óvatosan, hogy a kerékkel szerencsétlenkedő sofőr ne vegyen észre. Hátulról elkábítottam, ruháját magamra öltöttem. (vigyázva, hogy a lőrésnél lévő katona ne halljon-lásson meg) Majd a lépcső tövéhez cipeltem az ájult sofőrt, hogy a lejáratnál a posztjára visszatérő őr ne lássa meg az élettelen testet. Ezután úgy kellett kiosonni a bunkerből, hogy a posztoló őr ne lássa a pofámat, és hátulról is csak rövid ideig láthasson közelről - magyarán minél gyorsabban eliszkoltam a közeléből és a látómezejéből, különben azonnal felismerte volna, hogy más ember került a sofőrruhába...
A teherautóval szépen elkocsikáztam a bázisra, ahol kis bújkálás után (merthogy a térképen látszik mely ellenségeket kell elkerülni, különben felismernek...) az egyik raktárban lehetőségem nyílt egy tiszt egyenruháját megszerezni. (szerencsére annyira el volt foglalva a közkatona munkálkodásának megfigyelésével, hogy észre sem vette, ahogy mögé lopóztam...) Miután magamra öltöttem a tiszt ruháját, őt magát berejtettem egy fedetlen tetejű faládába, hogy a szemlét tartó Melzer nehogy észrevegye az ájult tisztet, amikor legközelebb arra jár...
Tiszti egyenruhában már sokkal szabadabban tudtam közlekedni a támaszponton, sokkal kevesebb ember elől kellett bújkálnom...
Egy óvatlan pillanatban füttyentéssel elcsaltam a Melzert kísérő őrt (merthogy nehezebb fokozaton már őr is kísérgeti), és elkábítottam, majd elrejtettem. Ezután már játszi könnyedséggel tudtam elkábítani az egyik raktárba besétáló Melzert (persze csak hátulról mögélopakodva, mert ha meglát, azonnal lebuktam volna!)
Egy teherautóval gyorsan rátolattam a raktár bejáratára, ahol Melzer szunyókált, és felpakoltam a platóra, majd a ponyvát szépen elrendeztem, hogy ne lehessen belátni. Felpakolás előtt még persze átkutattam a zsebeit, és megtaláltam nála a széfe kulcsát.
Tiszti egyenruhában könnyedén bejutottam a főépületbe, és egy óvatlan pillanatban magamhoz tudtam venni Melzer széfének tartalmát: a Ferdinand Porsche által tervezett önjáró rohamlöveg tervrajzait.
Majd Melzerrel a platón szépen elkocsikáztam a megadott pontig. Útközben csupán egyszer kellett lassítanom, hogy elkerüljem egy gyanakvó őrjárat tisztjének pillantását...