Dexantreal#367
Nagyon jó géjm!
A Melzer ügy végén az értékelés:
Mit szóltok?
Nemtom ki, hogy csinálta, de én először a sofőri cuccban próbáltam a tervrajzért osonkodni, de utána követtem Melzert az első raktárból a másodikba és ott miután kiment, leütöttem a tisztet és lekéseltem az őrt; vagy munkást, aki ott a hordónál melózott.
Aztán innen könnyű volt, kis porblémát a tervrajznál lévő folyamatosan ki-be jövő őrök jelentettek; de, mikor lkábítottam egyiket, gyorsan bejött a másik és leguggolt mellé.
A lükéje nem fújt riadót, ott nézegette és gyorsan elkábítottam őt is.
Maradt egyébként még egy klorformom, vagy mim.
Nem volt rá szükség.
Mire kiértem, Melzer ismét ahhoz a raktárhoz ment, ahol a pórul járt tiszt és a munkás volt.
Sietnem kellett... futottam is... utolértem mielőtt bement volna... picit bénáztam és visszatöltögettem, de végülis sikerült leütni.... a poén az volt, hogy utána a raktár ajtajáho parkolt teherautóra sokadjára dobtam fel, a fritzek meg nem csináltak semmit.
Na mind1, tiszti ruhában végig robogtam az uccsó pontig és ollé.
ja és legelején elkábítottam az egyik őrt az első ponton.... nemtom ilyenkor felébrednek-e utána, de úgy tűnik nekem, hogy nem; vagy, ha igen, hát nagyon hosszú idő múlva :P.
Én belelőtem két golyót a testébe :P.
Bázison már nem tehettem ezt.
A másikat meg lelőttem, mikor észrevette, hogy a társát kábítom.
Elrejtettem a testeket és senki nem lelte meg; ja és a tiszt a két járőrrel... ők mellettük elsétáltam és, mikor a tiszt gyanakodott, szerencsére már messze jártam.
Hisz még az elején nem volt tiszti egyenruhám.
Mit szóltok?