• misirulez
    Inkább a koncentrációs táborról beszéljünk már 3 napja elakadtam...(mondjuk csak napi 2 órát játszok kb.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eddig úgy oldottam meg, hogy rögtön az elején a tábor külsejénél oda-vissza sétálgató őrt megfojtottam, utána elvittem jó messzire, s az ő ruhájában parancsot adtam a deportáltnak, hogy kövessen, de amikor ki akarok menni, akkor ugye gebasz van mert lelőnek. ezért az orvosi rendelőből az orvos ruháját megszereztem, ahol sajnos egyik csajt is fejbe kellett pufantanom aki ki-be mászkál, de azzal a ruhával se tudtam kivinni, úgyhogy visszahoztam a mentést, hogy "tiszta" legyek, további ötet nem jut eszembe. nézeggetem a felvigyáző őrt aki háromszög alakban mászkálgat, de őt sehol se tudtam, úgy megölni, hogy ne vegyenek észre, úgyhogy részeről ő kilőve, a másik fajta orvosok, pedig egymással szembe gyakorlatilag a "főtéren" beszélgetnek ahol esél sincs, megtámadni egyiket. utána gondoltam, hogyha beviszem a deportáltamat a kórházba akkor majd talán odajönnek a "komolyabb" orvosok, de ehelyett inkább lebuktam....szal nem tudom mi legyen... egy kis továbblépési segítséget elfogadnék de tényleg csak egy kicsit, h amegoldható.. köszi. :)