bgabor#1213
Mert az alapjáték finoman szólva is vérgagyi kivitelezésű.
Az abszolút kedvencem: Vannak pirossal jelölt emberkék a térképen, akiknek ha belekerülsz a látóterébe(értsd akát háttal neki, tíz méterről) akkor azonnal agyonlőnek, függetlenül attól milyen ruha van rajtad és ki az illető. Engem a második pályán így puffantott le egy sima közlegény, mikor tábornoki egyenruhában bekerültem a látóterébe. És tök véletlenszerűen vannak pirossal jelölt emberkék. Az ominózus közlegény mellett ott sétált két másik is, totál ugyanolyan egyenruhában, őket zöldel jelölte a térkép, az nem volt gáz ha ők megláttak.
Harmadik pályán ugyanez: Hiába voltam az adott pálya übernácijának egyenruhába öltözve, a pirossal jelölt emberkék azonnal riadóztattak és agyonlőttek ha megláttak. Volt, hogy SS egyenruhában voltam, és amikor egy titkárnő meglátott, azonnal lelőttek. Mert a titkárnő éppen pirossal volt jelölve a térképen.
Szóval teljes a nihil és az átgondolatlanság/logikátlanság az alapjátékban, a pályatervezés pedig borzasztó.
Tényleg sokat fejlődtek a fejlesztők a kiegészítőig, mert az alapjáték az valami katasztrofális.