• Rash87
    Ha valaki tud segítsen!

Már első pályán elakadtam...
    Megvan szépen a furgon... akik el kellett kábítani,azt is megcsináltam,meg aki követte,azt az őrt is,elkábítottam gyorsba mindkettőt az egyik épületben.
    Elvette tőle a széf kulcstát,mivel vmi rakéta tervrajzát is meg kell szereznem.
    Na már most megyek a főépülethez... Felmegyek,s mondja,hogy csak tisztek léphetnek be... 1 órája szenvedek!!! S már kicsit idegesít is. Már felvettem annak a ruháját,aki védte a csávót... Az se jó. Akkor kint elkábítottam aki ott a főépület mellett várakozik... Annak fel se lehet venni a ruháját. Már a főépületben a földszinten ahol van a rádiós csaj,bent van 1 tisztnek kinéző valaki... azt is megöltem...Ennek a ruháját se lehet felvenni :\ Szóval melyik ruha kell???

Illetve 2. dolog:
    A kiképzésnél 1 dolog nem votl tiszta. Mikor a holttestet kell átbújtatni. Na ott votl 1 láda,a kiképzésen... ott is vacakoltam 10 percet,mert nem tudtam sehogy beletenni :\\ Azt hittem úgy van mint Hitmenben h odaállok,s kiírt vmi interakciót,hogy hulla elrejtése v. ilyesmi... de úgy tudtam megoldani,h háttal álltam a ládának,s jobb gombbal vhogy hátralökte... Most ez jó? V. vmi bug volt,s máskor lesz interakció?