A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Az biztos , hogy az akkori dizsiknek teljesen más hangulatuk volt..
én is a tuningolt 1200-es zsigulimmal(ment mint a barom), péntek, szombat mentem a diszkókba és nagyon jó még igy is vissza emlékezni rá...
A zsigulimban ,máig emlékszem (1987-ben), hogy Ausztriából hoztam be ,egy névtelen (new yorker)kazis magnó és egy pár hangszorót, aminek olyan varázsa volt, buli előtt, hogy azt elmondani nem lehet,amikor 4-5-en beültünk és szóltak a jobbnál jobb italok, aztán mentünk vedelni mint az állat, soxor rá kellett biznom valakire az autót:)))), aztán utánna dizsi, már félkómában, majd kb hajnali 1-re aránylag kijózanodás stb...
DjOldfish pedig nyomta ezerrel, bár nem emléxem ,hogy az akkori IH-ban(ifjúsági ház),lehetett-e piát venni,tkm tudja, dehát ,volt vagy 4-5 diszkó hétvégenként, amit körbejártunk:)))
aztán 90 körül emléxem (PAZO is biztos emlékszik az akkori dizsikre), hogy már annyira elvakult diszkómániás lettem, hogy csütörtökön mentünk az Acapulcoba, péntek Nevko, szombat Galaxis, vasárnap meg úljmecsekalján volt egy kissebb diszkó,de bírtam mint az állat a hajtást:)))
Emléxem Joe-val egyszer annyira berugtunk, hogy az 50m lévő lakásba nem találtunk haza(Pollack koll.),úgyhogy a fűbe aludtunk reggelig, vagy épp Joe aki arccal belevágódott a virágágyásba:DDDD
Lehet röhögni, szép idők voltak, a hangulatát visszahozni, sajnos .....
már nem lehet :((((