26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#8976 Sziasztok! -
#8975 Na kiváncsi vagyok:)) -
#8974 Jólvan, majd ha egyszer hazaérek... -
#8973 -
#8972 ok! -
#8971 Ne csak azt mond, hogy megvan rakd is fel -
pazo #8970 felhivom mi a stálysz most rögtön......... -
#8969 -
#8968 Akkor mesélj wazze:)) -
#8967 Ennyire lefoglalja? -
#8966 Pazo ,biztosan tudja -
pazo #8965 hét végé bulit nyit másodmagával........ -
pazo #8964 mesélni asszem tudnék én is............. -
#8963 Annyi pálinkától én is megbotlottam volna bazze -
#8962 Hi:) -
#8961 Megvan.. -
#8960 Tényleg mivan DjOldfish-al???
rég volt erre:( -
Trend Boy #8959 2. rész utra kelt...
-
#8958 Az azért volt ,mert mert megbottlottam -
#8957 Szasztok! -
#8956 Az biztos , hogy az akkori dizsiknek teljesen más hangulatuk volt..
én is a tuningolt 1200-es zsigulimmal(ment mint a barom), péntek, szombat mentem a diszkókba és nagyon jó még igy is vissza emlékezni rá...
A zsigulimban ,máig emlékszem (1987-ben), hogy Ausztriából hoztam be ,egy névtelen (new yorker)kazis magnó és egy pár hangszorót, aminek olyan varázsa volt, buli előtt, hogy azt elmondani nem lehet,amikor 4-5-en beültünk és szóltak a jobbnál jobb italok, aztán mentünk vedelni mint az állat, soxor rá kellett biznom valakire az autót:)))), aztán utánna dizsi, már félkómában, majd kb hajnali 1-re aránylag kijózanodás stb...
DjOldfish pedig nyomta ezerrel, bár nem emléxem ,hogy az akkori IH-ban(ifjúsági ház),lehetett-e piát venni,tkm tudja, dehát ,volt vagy 4-5 diszkó hétvégenként, amit körbejártunk:)))
aztán 90 körül emléxem (PAZO is biztos emlékszik az akkori dizsikre), hogy már annyira elvakult diszkómániás lettem, hogy csütörtökön mentünk az Acapulcoba, péntek Nevko, szombat Galaxis, vasárnap meg úljmecsekalján volt egy kissebb diszkó,de bírtam mint az állat a hajtást:)))
Emléxem Joe-val egyszer annyira berugtunk, hogy az 50m lévő lakásba nem találtunk haza(Pollack koll.),úgyhogy a fűbe aludtunk reggelig, vagy épp Joe aki arccal belevágódott a virágágyásba:DDDD
Lehet röhögni, szép idők voltak, a hangulatát visszahozni, sajnos .....
már nem lehet :(((( -
atiapuka #8955 Srácok valaki ismeri Brilliant-nak a Somebody című számát?
http://www.sendspace.com/file/s8nnva
Én keresek már régóta egy Somebody c. számot csak nem tudom, hogy kié. Az olyan mint a M.R. Just a story-ja. -
pazo #8954 -
Trend Boy #8953 Van úgy, és nem is kevésszer, hogy néha (még munka véget is), de elugrom egy mai dizsibe, de valahogy ez már nem arról szól mint régen... Persze mondhatnák, mit akarok én "vén" fejjel, de...
Annak idején mindenkit megcsapott a láz, a szenvedély, és ha nem is tudtál róla, de volt a bulinak egy varázsa, egy íve, amit nem felejtettél... talán sosem felejted... Vannak élményeim, amit tényleg nem feledek... és úgy gondolom tök mindegy hol voltál, melyik buliban, a zene, és az akkori "zene varázslók" csodássá tették a szombat estét, és zene mámorossá a vasárnap hajnalt...
Épp nem rég jelent meg a Bárány & Jován újabb Dark Blue lemeze. Sorban a 3-dik, és van benne egy kis szöveg... Leírom, mert hát ide passzol:
"ajánljuk ezt a lemezt mindazoknak, akik velünk vártak a buli után a buszra, jöttek trabanttal, warburggal és 1200-as ladával, mulattak velünk a halászháló alatt, az étterem elnyühetetlen kővén, a piros kockákon!
Mindenkinek, akinek ez a korszak és ez a hely több volt, mint csúpán egy a sok közül!"
Azt hiszem ez magáért beszél... Lehetél te bárhol, lehetél te akárki, szombat estéken elkapot a gépszíj, és menned kellett... de ne feled az érzés ma is ott él benned, hiszen ezért is vagy itt... ezért is tartozol ide... ezért is üldözöd eme számodra, vagy számomra kincsnek számitó zenéket...
Valahogyan a mai bulikon már nincs ez, dallam néha itt-ott, tuc-tuc dögivel, de néha felfedezem: "már megint egy feldolgozás" és magamban hallkan, "elfogyott volna az ötlet" ? A mai bulikat a média írányitja, ez akár mennyire is furcsa. Az kell amit a rádiókban hallanak, és ma már nem a Dj az aki slágert csinál, csinált még annak idején...
Nos a "vén" fejjel is, csak egyet mondhatok mind erre, azt mit legjobb zene cimborám "Dj Rici"-bá is mondana: "Tisztelettel jelentem az Euro-Italo disco nem hall, nem hallhat meg, hiszen ebből iszunk még ma is, és ebből a kutból fog inni még a jövő nemzedék."
Azt hiszem, ha jobban elkondolkozunk ezen, valahol még ma is igaza van...
-
pazo #8952 na itt egy másik :
[IMG][/IMG]
herrey's sp - diggi loo / diggi ley
nagyon durvák ezek a fejek........... -
pazo #8951 na baxki, a nem vippes lehetöség ennyi....... -
pazo #8950 próbálkozom :
lett egy ilyen kislemezem :
[IMG][/IMG] -
#8949 ma nagyon keresgélős vagy:-) -
atiapuka #8948 Sziasztok fiuk!
Ezt leszedné valaki s ha elég jó a minősége akkor feltenné ide valamelyikre? (G. Moroder Night time is the right time )
http://www.sendspace.com/file/6ewjvi Itt a szám.
S ide valahova kellene:
filesfly.com
yourfiles.biz
ftp2share.com
http://www.future-dld.com/
gigasize.com
http://www.zshare.net
http://simpleupload.net
-
#8947 na lepek, otthonrol folytatom! -
#8946 hat en mindenkepp kimentem a linket es ha alkalom lesz ra, akkor letoltom -
#8945 #3963,tehát nekem megvan cd-n.Ha addig más nem, este... -
#8944 Keresem: Fabian Nesti - Heigh Ho (Extended Version) l 6:35 körül l wav -
#8943 szia trend boy,
kicsivel odebb irtal a diszkos feelingrol.
hat en is kaptam belole egy kaveskanalnyit, mikor en kezdtem a diszkot akkor mar kezdtek "kimenni ezek a zenek a divatbol".
Mlexem, egyszer mar elindultam hazafele, par 100 meterre voltam a dizsitol es hallottam hogy kezdodik a Fabian Nesti - Heigh Ho, hat hawer en visszamentem, vissza en...
na szoval , csak akartam mondani, hogy valahogy ugy volt ahogy te is irtad... -
pazo #8942 bakker nálam picit jobb a helyzet, kb 50 perc várakozás de legalább gyorsabban lejön.
betanitottam az asszonyt ha nem vagyok itthon hogy kell letölteni....
-
Trend Boy #8941 Köszi...
-
#8940 Akkor??? Mit tegyek? -
#8939 szimi,
en leszednem a Dr Alban zeneket, de a rapiddal nem boldogulok, mert igy is minden wav kb 2 oramba kerul(1 ora mig lejon+1 ora turelem).
szoval, rapidrol vagy albumot toltok, vagy olyan zenet amelynek nagyobb a visszhagja(de igy csak gyarapodik a rapirol le nem toltott zenek linkje a listamon) -
pazo #8938 nincs de én ráállok a témára............ -
#8937 Na megyek az oviba:))