A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK


  • amaximus
    #26914
    zeff!

    amíg totálisan kevered azt, hogy mi a lossless (mit tekinthetünk egy hanghordozóra kerülésnél vagy digitálisan veszteségmentesnek), mi a minőség, mi az audiofil minőség, mi a maszeterelés, és épp milyen hangzás tetszik neked, továbbá mi tartalmazhat és miért bármilyen egyéb zajt (pl. az egy vinyl digitalizálás után került fel a cd-re), vagy búgást, alapzajt, addig inkább nem reagálnék arra az újabb féltucatnyi sületlen baromságra,amit megint idehordtál. sőt, ha összegyűjteném azt a rengeteg orbitális hülyeséget,amit eddig már leírtál az sg pár fórumába, szerintem kijönne egy újabb gyűrűk ura trilógia simán.

    nem is azért raktam fel , mert ezek kuriózumok, de te erre is úgy reagáltál,mintha ezért osztottam volna meg. hát nem, csak azért osztottam meg, hogy a náladnál kevésbé hisztirohamosoknak legyen aznap épp miből válogatniuk, csendben, kussban.

    ez nem arról szólt, hogy te nekiess elemezgetni, és bizonyítni, miért nem lossless az a gyári cd-ről származó lossless. jobb lett volna, ha inkább csendben, egymagadban megiszod a maradék pezsgőt, de az is lehet, pont azért írkálsz megint ennyi ökörséget,mert megittad. legközelebb ne igyál!
    és kérlek, soha többet ne kattints kíváncsiságból sem semmi olyanra,amiket én rakok ki bármelyik sg fórumhoz. ezzel mérhetetleneül nagy örömet tudnál okozni és sok felesleges mondattól tudnál megkímélni mindkettőnket.