A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK


  • Zephyr Retiring
    #26911
    Már már kezdelek tisztelni anyatigris természeted miatt..
    de..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..inkább mégsem. Ez csak egy elcseszett zene. Egy a 3csilliárd 2trilliárd 1milliárd 896millió 697ezer 726 másik közül.
    Amik döntő többségéhez magam is bármikor hozzáférhetek, úgyhogy nem. Nem fogok padlóra kerülni, ha mostantól egyetlen feltöltött zenédet sem fogom letölteni (bár jól esett volna a #26901 alatt említett 2 zene valamelyike) így is marad éppen elég egyéb, amit hallgathatok helyettük

    Egy ideje követem a hangminőség témaköröket mert érdekel, és ha érdekel akkor időközben valamennyi hozzáértés is tapadhatott már rám (bár lehet, hogy csak kosz) de lényeg a lényeg, ha nem a saját felügyeleted alatt, lemezről készítetted a flac-et, akkor nem tudhatod biztosra a forrását.
    Manapság bele lehet futni olyan hivatalos! oldalakról letölthető "lossless"-ekbe, ami még nyomokban sem tartalmaz veszteségmentes hangokat, nemhogy egyébként teljes terjedelmében. És erről nem te tehetsz, meg nem is én. Mi csak elszenvedői lehetünk mindennek. A legbosszantóbb pedig az, amikor mindezért még pénzt is van képük elkérni egyeseknek.
    A Matura is messziről bűzlik (de ezt felesleges magadra venned, pláne ha semmi közöd hozzá) mert olyan, mintha vinyl lenne a forrás (az alapzaj miatt ami majd kiveri a szemem a spektrumskálán) viszont nincs egy hangyafingnyi lemezsercegés sem.
    Ha cdda lenne a forrásfájl, a zajosodás, ami szinte a teljes spektrumképet átfedi, szintén nem lenne ott.
    Vannak mp3 320 minőség alatti gyári! cdda kiadványaim nem is egy, de ekkora zaj egyiken sincs.
    Ami meg megközelíti, az meg vinyl forrás (magam digiztem saját szerkóval) de az teljesen más jellegű és hallható zaj.

    Erre az egy zenére már így is túl sok időt fecséreltem, úgyhogy részemről zárnám is a témát, de ha van kedved cseverészhetünk még időjárásról, a nádi poszáták párzási szokásairól és dombon ülő vadászkutyákról is, de HQ ról inkább ne.
    Mert kinő a szakállam mire rajtam kívül itt bárki más is megértené, hogy..
    "Mi is a HQ valójában?"

    Hasta la vista baby