A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK


  • amaximus
    #26910
    röviden,
    bővebben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet, ma már nem kellett volna ide néznem, de ha már megtettem, nem kellett volna elolvasnom,amit írkálsz.duplán is hibáztam.
    szerencsére nem csalódtam,amit és ahogy írsz, meglepni akkor sikerült volna, ha csak egy köszit írsz vagy annyit se.
    ez egy eredeti anyag, nem feljavított, bár már a feltételezést sem értem,hisz odaírtam, hogy , nem, mégsem írtam oda, szóval igen, amit flacban rakok ki, az biztos , hogy eredeti,nem valami tuningolt,anyag.
    hogy netes ingyenes forrásból? stigma, ha bármilyen zenét az életemben ingyenes forrásból szereztem be?
    esetleg különböztessem meg a feltöltésnél a kedvedért, hogy adott zenéért épp mikor mennyit fizettem, vagy mennyit nem? erre gondolsz?
    vagy valami különbség minsőégben nálad egy olyan vm anyag között,ami mondjuk ingyen, baráttól, havertól, bartelből, szeretetből, egyéb testi ellenszolgáltatásból, túlmunkából adódóan, vagy bárhogy másképp került a birtokomba, azoktól a forrásoktól. amiért (adózótt) készpénzben, átutalással,elektronikusan vagy jelzáloggal fizettem? ha erre gondoltál,akkor elnézést, legközelebb az adott lemez vagy zenei anyag teljes életútjára figyelemmel leszek és esetleges ingyenes megosztás során igyekszem a kedvedért pontos nyilvántartással tálalni a zene teljes kereskedelmi előzményét és életútját.

    a Scotchnak még létezik olyan pár remek átirata,amiről fingod nincs, de ezek után nem is lesz, legalábbis tőlem biztos nem.