A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    Nem. Csak visszaolvastam kicsit és arról amit említettél eszembe jutott, hogy melyik ismerősöm milyen zenét szeret.
    Az én köreimben minden táborból való található.
    Érdekes módon még a komoly zenét kedvelő ismerőseimmel is jól el tudok dumcsizni alkalomadtán.
    Nem úgy, mint itt Veletek.
    Persze megértem én: valamiért nincsenek rendben a dolgok az ágyban és ezt kivetítitek a környezetetekre.
    Bevallom, volt időszak mikor ez velem is megesett.
    Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nálatok még eddig továbbra sem rendeződtek a dolgok. Bár, ha jobban meggondolom...
    Ha most egy pillanatra elvonatkoztatunk attól hogy átlagember is vagy és mint amatőr művészként tekintek rád, akkor ezek a pszichológiai megnyilvánulások még jól is jöhetnek.
    Ha a zeneszerzőket nézzük és azon belül is a saját zenealkotásokra koncentrálunk, akkor megfigyelhető, hogy a nagy művészeket mindig valamilyen poszttrauma vagy egyéb külső tényező alapján érik az ihletek.
    Bekattan náluk valami és akkor előjön a zsenialitásuk.
    Tény, hogy ha művészileg nagyot akarsz alkotni, akkor zseninek kell lenned. De zsenivé meg csak akkor válhatsz, ha kicsit őrült is vagy
    Ezzel ugyebár nálam nincs probléma.
    Sőt, ha a mostani válaszodat nézem, akkor Veled sincs
    De tudod, nem kell mindjárt mindenkit lenézni és lehülyézni, ha egy kicsit belassul.
    Jó. 10 napja írtál valamit, amire bővebben reagáltam egy kicsit később. És?
    A mondandódnak van szavatossága, és ma már másként gondolod mint 10 napja?
    Ha nem, akkor mi a probléma?
    Ha meg igen, akkor köszöntelek a zsenik táborában
    Amúgy meg, csak a rend kedvéért engedd meg, hogy kijavítsalak.
    A bullshit ez:
    "Szükséges lenne aggregálni az attraktív kvergenciákat."
    Vagy ez:
    "Küldetésem ellenõrizni a személyre szabott szolgáltatási folyamatrendszert."
    De semmiképpen sem az, amit én írtam. Mert ha ugyan elég későn is, de használtam a "válasz erre" gombot. (kivételesen)
    Különben is kishawer:
    Ne a szájad jártasd, hanem mutasd már azt a vokálos zenédet, ami annyira titkos
    Legalább valami hasznodat is vesszük