DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre szólok: béna kezdõ vagyok - nem jártam konzervatóriumba és a kottát sem ismerem.
i2k'012...C.hill O.ut D.arling (CoD.emo 2012 mix) - 10:40
Nem vagyok ász, de igyekszem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Azt hiszem az lesz, hogy kiszerelem a vinyót és rádugom a desktop gépre, aztán onnan elmentem, jobb ötletem nincs, mert a saját rendszere alatt képtelen vagyok bármit is csinálni, és ezzel szopok itt két órája már.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
persze utána még mire tudtam valamit csinálni, még öt perc, merthogy mentsem le a képeket, meg többi szarságot, igen ám, de másolásnál meg kifagyott a gecibe!
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Hihetetlen, hogy a csába lehet így legyilkolni egy rendszert, bár a párom ugyanezt tudja csinálni!
Átadom, de most elmentek a tecsóba. 😊
What about the forests?
ha Earth angel a Judit,akkor udvozlom es a Noemi is!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
Ez az új még elbírta a 4 betét plusz egy vezért is...
<#worship>#worship>
The beauty is in the eyes of the beholder.
What about the forests?
http://i194.photobucket.com/albums/z207/Ram4ever/Icons%20A/applause_456.gif
What about the forests?
What about the forests?
A mai napig csípem Billy Idol-t!Bár a 'kor' sajnos azért már rajta is látszik 1-1 koncerten....
a szó hqaudience.com
Booker T and The MG's - Green Onions (62)
Gold Panda - Marriage (Star Slinger Remix) on vimeo
Gold Panda - Marriage (Star Slinger Remix) (11)
Emlékül egy letûnt kor Magyar Rádiós élményeinek és talán még néhányunknak ismerõs "Hangoknak"!
régi rádiós bakik
Kösz szépen mindenkinek, mint írtam nagyon rühellem már az SG-t, ezért ha nem válaszolok azonnal, csak azt jelenti, hogy egyszerûen be sem lépek ide, még olvasni sem...
Lacibá!
Én, egyáltalán nem tartom magam annak, viszont gondolom ahova írt, az a rész kibaszta nála a biztosítékot, mármint jó értelemben 😊
Azért örülök, hogy Szimi is elõkerült...
What about the forests?
a youtuben is meg jo par helyen elajultak a zeneitol,de ez a legjobb mondjuk nem csodalom mostmar biztos,hogy nagy tehertseg vagy Mike! XD
Tobb nemet kollega is mondta,hogy gratulalnak!