A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• pityu0718
    "bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytűt leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa)"

Ezen behaltam..
    Az elfogultság vagy hozzá nem értés ködöt von az ember elé.. :)
    Velem meg is történt, hogy egyik koncertünk előtt skáláztam és improvizáltam egy kicsit úgy, hogy volt már pár ember a közönségből, mire az egyik odajött és kérdi ez melyik számunk volt mert marha jó és reméli eljátszuk ezt is...
    A kollégák szétestek a röhögéstől Én meg próbáltam visszatartva a nevetést elmagyarázni, hogy ez nem zene csak gyakoroltam egy kicsit... :) :)

Amúgy valóban érzékelhető valamiféle irány Mike munkásságában, hangilag teljesen rendben van és azt bóknak veheted Mike mert nagyon sokan b@sszák el a nem megfelelő sound kiválasztásával és a nem megfelelő mastereléssel. Ezek nálad egyre inkább rendben vannak.
    Dallamilag nem kritizálom mert elharapnák a torkom.. de az tény, hogy ott még hallok hiányosságokat de tudom, nem tanultál zeneelméletet és ezért nem úgy áll össze a harmónia, ahogy kellene. De ez mit sem von le a teljesítményedből, úgy hogy hajrá így tovább. Az biztos, hogy egyedi a stílusod.