26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#26057 Sziasztok!
Bakker Dióka, ezt lemezen AKAROM magamévá tenni, szólj ha megjelenik! Nagyon teccik az ilyen zene. Ezeket gyűjtöm! -
#26056 Ajánló!
Ez a szám még csak 1 hónapos, de annyira jól hozza a 70-es évek végi klasszikus és pörgős instr. diszkót, szimfónikusokkal, fúvósokkal, kongás beütéssel, nagyon jó dob betéttel, és energikus funky gitárral vegyített hangulatot, hogy szeretném bemutatni mindenkinek.
Bedmo Disco - Base Camp (edit) (12)
-
#26055 szerettyük! -
#26054 Tyűha, jó műsor van a gyerekeknek. -
#26053 -
#26052 A ruszkik zenés gyerekműsora...
-
#26051 Sziasztok!
Figyelem! Hamarosan megjelenik az új lemez:
-
#26050 -
#26049 Nekem nagyon tetszik ez a dallam. -
#26048 jónak néz ki!! a többit majd pm. -
#26047 azért sántít ez az egész nagyon, pl. amit a 'cosmic life' video alatti leírásban is berakott, annak se füle, se farka, és hát elég érdekes....több videót már nem is akartam belinkelni tőle, de ez a gyerek hírdette magáénak a múltkor belinkelt Erasure zenét is....szóval valami nem stimmel ezzel a DJ MAKI-val, szerintem hibbant.
Ha meg ez egy válogatás lemezen akarna lenni,arra is fel szokták írni az előadók nevét.
(Mondjuk futottam bele már olyan lengyel cd válogatásba is,amin lévő zenék teljesen érintetlenül eredetiben és eredeti címmel voltak rajta, csak épp az előadók nevei voltak hasraütésszerűen kitalálva, gondolom a jogdíjfizetés kikerülése végett, de hát az is egy érdekes húzás volt, csak az 'hivatalos lemezkiadás' volt lengyel módra, ez meg szerintem csak veri a nyálát mások szerzeményeire, úgyhogy ne csodálkozz, ha hamarosan felbukkan az ő neve alatt akár a Te egyik zenéd.
-
#26046 Egy nagyon kezdetleges demo-t szeretnék mutatni, alig 10%-kos állapotban van, előrebocsájtom, hogy nem ez lesz a fődallama, lesz még másik 3 dallam benne, italo space stílus lesz. Névnapomkor debütál, még címe sincs. Jelenleg a hangokat keverem hozzá, azért szól főleg zongora, mert én csak zongora hanggal komponálok, aztán utána kapja meg majd a végső hangszínét, mint minden más dallam.
http://snd.sc/O8HmTZ -
#26045 Köszi, meg Pityu neked is thx -
Biatomi #26044 Szia!
alakul -
#26043 ...és most az Alien Nation az ő maga lenne?
Mert a Distant Galaxy, meg az Acitve Force is Italo4ever szám, azt is láttam ott. -
#26042 kicsit kezdi felbaszni az agyam ez a gyerek, összevissza hírdeti az igét és plagizál, nem tudom, hogy ehhez mit szól(ná)nak az eredeti jogtulajok, ők tudják??? vagy én maradtam le valamiről?
be sem tűzöm, csak hivatkozok rá
ez ugye Italo4ever zenéje Cosmic Life 2010
ez meg Vanello zenéje Planet Synth 2007
-
#26041 lossless
http://www66.zippyshare.com/v/6253889/file.html
pass:muscular0420
-
#26040 "bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytűt leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa)"
Ezen behaltam..
Az elfogultság vagy hozzá nem értés ködöt von az ember elé.. :)
Velem meg is történt, hogy egyik koncertünk előtt skáláztam és improvizáltam egy kicsit úgy, hogy volt már pár ember a közönségből, mire az egyik odajött és kérdi ez melyik számunk volt mert marha jó és reméli eljátszuk ezt is...
A kollégák szétestek a röhögéstől Én meg próbáltam visszatartva a nevetést elmagyarázni, hogy ez nem zene csak gyakoroltam egy kicsit... :) :)
Amúgy valóban érzékelhető valamiféle irány Mike munkásságában, hangilag teljesen rendben van és azt bóknak veheted Mike mert nagyon sokan b@sszák el a nem megfelelő sound kiválasztásával és a nem megfelelő mastereléssel. Ezek nálad egyre inkább rendben vannak.
Dallamilag nem kritizálom mert elharapnák a torkom.. de az tény, hogy ott még hallok hiányosságokat de tudom, nem tanultál zeneelméletet és ezért nem úgy áll össze a harmónia, ahogy kellene. De ez mit sem von le a teljesítményedből, úgy hogy hajrá így tovább. Az biztos, hogy egyedi a stílusod. -
#26039 Szia Betti!
A fejemben van a legtöbb már nagyon régóta, ezt már többször leírtam, csak sosem tudtam azt elkézelni magamról, hogy ezeket ki is "szülhetem" :) A többi pedig komponálás közben "ugrik" be és mivel egyre jobban kezdem megismerni a zeneszerkesztést és a hangokat, akkordokat, oktávokat na meg a programokat, ezért egyre könnyebben megy és ezáltal tudok fejlődni ezen a téren. Nagyjából ennyi, meg persze élvezem, mert ha nem akkor csak szenvedés lenne. -
#26038 Egyébként meg, valamivel több, mint 24 óra alatt "pár dicséretet" begyűjtöttem :) Ki is nyomtattam és ez tuti olyan ihletet ad, amitől még jobbak lesznek majd a zenéim jövőben, legalábbis remélem, de mostanában tényleg qrva kevés időm lesz ezzel foglalkozni :/
http://www.abload.de/img/vvvv1lboln.jpg -
#26037 Nekem meg főleg az, hogy Te nyilatkozol ilyet jókat, mert ha valaki szavára elsődlegesen adok, az TE vagy! -
#26036 Mond is meg a véleményed, de ha így látod, akkor csak jó úton járok bassza meg már! -
csak poénkodtam, tudom, hogy csak az alkalmat várod, csak hát nem kapsz... -
#26034 bocs Diokat akartam XD -
#26033 Dikoa!
nem elvezek el mar olyan konnyen XDDD sot mindig megfogadom,hogymost aztan beszolok majd neki,de mindig jobbat csinal ez gyerek ez verzio meg aztan ugy odabaszarint meg radasnak,hogy kesz vok na. barmelyik Italo4ever szamot alazza!!!
-
#26032 nekem megtiszteltetés, hogy autodidakta zeneszerető és gyűjtő passzív hifistaként, nem zenész szakemberként ilyen alkotások icinypiciny részesévé válhatok 'előkostoló' (most épp hallgató) szerepben.
bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytűt leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa), én azért picit kritikuabb is szoktam lenni veled, de ebbe most tényleg beletrafáltál, azaz kezd zeneileg, stílusilag, szerkezetileg is összeállni a 'kép' erről az IZMOS FLEX srácról! Jó az útirány! Haladj rajta és dobáljad nekünk a sok jó zenét (persze még ingyen) , aztán lassan, de biztosan bekerülsz a zenetörténelembe és sokak gyűjteményébe.... -
#26031 Szia Mike és Mindenki! :))
Elnézést, de nem voltam gépközelben, folyton utazgatunk, főleg munka miatt. Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk és a férjem is üdvözöl, bár rengeteget kell dolgoznia :(
Az új zenéd pedig egyszerűen lehengerlően szép. Csak így tovább! :
Hogyan találod ki ezeket a szép melódiákat? :)) Nagyon kíváncsi lennék erre, ha nem gond.
Betti -
A T Y A U R I S T E N!!!
mIKE ocsem vagy inkab batyam erre nincs mar szo!!!
aaaaa ezt mar nem hiszem elXDDD
gyonyoru,brutalis 1:48 nal indulo wunderbar!!! szinti resznel a a hatam borsozott a dobos reszek is
megyek halgatom tovabb
mein gott im himmel !xddSD
-
#26029 Bemásolom ide, amit írtam a faszbukra, talán még Dióka is javít még rajta. Nekem ez lett a csúcs :)
Tegnap készítettem egy verziót a kocsiba, mert ott más hangok szebben szólnak, aztán végül nagyon szépre sikeredett. Több zongora hangot tettem bele, a dobot hosszabb csengésűre vettem, jobban kiemeltem, ezáltal "kicsit brutálisabb diszkósabb" lett a hangzása, pár hangot kicseréltem, egy számomra kedves dallamot meghosszabbítottam, de nem csak úgy copypaste, hanem újat komponáltam bele. Végül úgy döntöttem, hogy lesz a "(barátok verzió), meghallgatni mindenki megtudja, de csak ti tölthetitek le.
Akkor jó szórakozást.
Diónak pü-ben küldtem az eredetit. majd ide is ki lesz rakva, ha elégedett vele :)
http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious
-
#26028 Akarom mondani helyesen " a kevesebb sokszor több"
Én nem is ismertem ezt a srácot de minden elismerésem. -
#26027 hát igen, amihez ez a srác (FM Attack) hozzányúl,remixel abból általában nagyon jó dolgok születnek, nemhiába mára már mindenhol elismerik, a nudisco, electro synthypop munkáit. én is bírom.
-
#26026 Nem is csodálom, oda van téve rendesen!! Lám mi mindent ki lehet hozni egy 4 akkordos számból? :) Persze az a lényeg, hogy melyik az a 4 és az hogyan van "összerakva"? Ebben az eseten is igaz, hogy a kevesebb sokszor jobb!!!
Köszi a linket!!!! -
#26025 nekem ez durván bejött
http://soundcloud.com/fm-attack/visitor-coming-home-fm-attack -
#26024 Ez jó, most nevetnem kellett.
Amúgy meg köszi -
#26023 Tényleg nagyon jó lett, csak érdekességképpen: most a zippyvel nem boldogultam, a data egyből jó volt... -
#26022 a zongoras resz is bitang szep a melyek meg gyomorszaggatoak XD
az a hosszabb dallam meg fenomenal!!! -
#26021 hat nemsemmi megegyszer gratulalok varjuk a folytatast! -
#26020 "1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg"
Azt most komolyan mondom, hogy hajnalban találtam ki és a véglegesbe éppen bekerült, pont azért, mert rögtön feldobja a dallama a hallgatót, legalábbis velem így történt.
Kis dallam, de a szépsége miatt nagyot üt -
#26019 Aki nem tudja, hogy mire jó, (mint az elején én is), az először, másodszor, de még tizedszerre is bután fogja nézni. mondjuk, hogy 50%-ban már kitanultam a képességeit, tehát van még mit megtanulni. Ezzel az egy "profi VSTi-vel, szinte koncerteket" lehetne rendezni, nincs az a hang, amit ne lehetne előállítani vele. :) -
#26018 pedig ez tenyleg ennyire bejon
ez a hamor demo is elegge odabsssszzos XD
ezt ilyen jo tudod hasznalni??