DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Sajnos errõl a f.. tárhelyrõl nem tudom leszedni, most legalábbis.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Ha valamit "nem értenétek", csak gondoljatok a címre, meg amit írtam alább 😄

Jó szórakozást!

FLAC
320K

What about the forests?

Musachy
Na, ez érdekes lehet!

mflex
Nem olyan régen láttam a Horváth adón egy CGI filmet (a "jugók és a ruszkik" együtt készítették), elég jól megvolt csinálva, de inkább izgalmas volt. Arról szólt, hogy egy nagy boeing belerepül egy elég sötét felhõbe és ott "átmegy" egy másik dimenzióban, több évmillió éve élõ, kegyetlenül fejlett civilizáció egyik korába. Csak egy nagy csattanás volt az átlépés, viszont a gépen természetesen minden mûszer csõdöt mondott, csak értelmetlen angol szavak összességét hallották a rádióból. Ebbõl a felhõbõl nem tudtak kikeveredni, csak suttogásokat hallottak a fejükben, mégis értették, hogy mit kellene tenniük. A filmre akkor kapcsoltam át véletlenül, amikor már negyedórája ment. Ezért azóta is csak keresem, de még csak foszlányokban sem találtam róla semmit. 😞(

Na mindegy, a vége az, hogy ezek az emberek amikor kikecmeregnek a fejlett civilizáció segítségével a felhõbõl (mert egyébként így figyelnek minket), akkor megismerik az õ világukat, ahol mindenki egyenlõ, szeretet és békesség van és onnantól kezdve már az agyuk 100%-kát tudják használni, ezáltal akár beszéd nélkül is bárkivel kommunikálni tudnak. Persze a földre visszamenni már senki nem akar ezek után. megismerik a titkokat, hogy õk teremtették az életet a földön és van egy másik dimenzióban egy hasonló fejlett faj, mely ellen már évmilliók óta harcolnak, mert õk a gonoszak, akik miatt az emberek háborúznak és ölik egymást és persze ehhez beavatottak is kellenek, akik titokban tartják a létezésüket, ezáltal õk lesznek és lehetnek a föld uralkodói, akik nem mások, mint a zsidó családok! (bildeberg?) ...és most jött el az idõ, hogy ezekkel a zsarnokokkal végleg leszámoljanak, ami nem háborúból áll, hanem azzal, hogy felszabadítják az emberek tudatait, amitõl mindjárt az agyuk teljes kapacitását kitudják használni és ezáltal rögtön érteni fognak mindent, azt is, hogy hogyan tudjon összeomlani ezáltal ez a mocskos rendszer. Erre az egyik "sztyu" csaj felébred álmából, aki a fõszereplõ és azt mondja: - már tudok mindent és elmosolyodik.... Itt lett vége.

Na B+! Hatalmas és gyönyörû történetû mese?, vagy inkább nagyon belenyúltak valamibe? Nagyon tetszett, honnan a picsából lehetne ezt a filmet elõkeríteni? Az amerikaiak állandóan nyomják az agymosó mozijaikat, holott közben ilyen kincsek is teremnek 😊

Nos, ebbõl fakadt az ihletem is, amelybõl elkészülni látszik a vadiúj projekt, már csak a simítások vannak hátra. <#nyes>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hatalmas tériszonyom van, és rendkívül kényelmetlenül éreztem magam a videó megnézése alatt - de megnéztem: ezek elvetemültek! 😊
Ha csak egy "kisebb" széllöket oldalba kapta a srácot... inkább bele sem gondolok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Jah, láttam már régebben ezt a videót, még így ezen keresztül nézve is "tériszonyom" lett, mert egyébként nincs 😊

What about the forests?

Musachy
Ezek nem normálisak! <#guluszem1>

Dióka
Ajánló!

picit electro-s, nagyon ütõs bassline, jó kis Nu-Disco a 'szokott' minõségben

Punks Jump Up feat. Dave 1 - Mister Overtime (Gigamesh Remix) (12)
Dionigi - Electro Vibes (Macho mix) (10)
Dionigi - UFO At 42000 Feet (12)

a cuccok itt

Musachy
Igen, Éva hatalmasat úszott!<#eljen>
Nézzük, a pólós csajokat.

mflex
Várható volt, ilyen játékkal nem lehet nyerni, fõleg nem aranyat. Szerintem, Kemény lemond és az öregek visszavonulnak, aztán lehet építkezni.
Viszont az elõbb, Risztov Éván lefagytam bazze, óriásik gratula neki!<#taps>

What about the forests?

Musachy
...és eddig tartott.<#wilting> Legalábbis a férfi.
Viszont a kézimeccsen szétizgultuk magunkat, idegtépõ volt!

mflex
Ezek kellenének, de csak is lossless . 320-ban mind megvan. Thx

-- Ian Boddy – Pulse
– Starcluster – Winter of Ice
– Mistral – Jamie
– Young Monday – Zaire
– Scratch Massive feat. Jimmy Somerville – Take Me There
– Charles Lindberg N.E.V – Peinlich Peinlich
– Terminal Twilight – The Lovers
– Hyboid – Requiem For Hyboid
– Xeno & Oaklander – Desert Rose

What about the forests?

mflex
Jók voltak ma, remélem az aranyig meg sem állnak! 😊

What about the forests?

Musachy
Na végre az igazi formáját mutatja a magyar vizilabda! <#nyes><#eljen><#taps>

Musachy
Ha eljut a kínaiakhoz, akkor lesz igazán látványos a siker.

mflex
...és hákúisdé az az egyik legdurvább vírus, jobb ha máris kivágjátok a kukába a számítógépeiteket. <#nyes>

What about the forests?

mflex
Egyébként nálam semmi figyelmeztetés nem volt.

What about the forests?

mflex
Bassz rá, kit érdekel! <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
Májki új "kínai erõi" most futott le a spacedream radio-ban, gratula!

Köszi 😊 Hihetetlen, de bárhova ahova "elterítettem", ott elképesztõ nagy siker lett. Egy albumra valót talán összedobok, de "töltelék faszságok" nélkül. Ami kb 8 max 10 számot jelent, tehát mindegyik legyen jobb és jobb, minthogy általában egy album 60%-kát eltekerjem és soha többé ne hallgassam meg.

A dallamokkal nincs gond, sem az elképzelésekkel, mert tényleg nagyon jó dallamok keringenek már régóta a fejemben, és bármikor elõcsalogatom, meg most már pikk-pakk le is ütöm és kikeverem, ahogy szerintem a legjobban hangzik, de most tényleg kurvára nincs idõm erre. 😊 Majd apránként...

What about the forests?

Musachy
Tehát nem értetted meg, hogy megfertõzõdhet a géped, mert csak beléptél... Most már megkaptad a "hákúíesdé" vírust, mint mi.

Dióka
mint a fotón is látszódik, átsorolták 'életveszelyessé' a felsõ online user kiszolgáló szkriptet, gondolom spam-elõ lett a szerverük. <#vigyor>

Dióka
Imyke!

a króm,mivel guglis, emiatt beépített paranoia-val rendelkezik (ezzel és még néhány abberáltságával már 1-2 éve is olyan gyorsan az agyamra ment, hogy tiszavirág életû volt a partnerségünk és ez azóta sem változott), ez ellen egyet lehet tenni, nem használod, de lépjünk már túl azon, hogy neked piros lapokat osztogat a böngészõd. én megint kipróbáltam és nekem nem. esetleg kapcsold ki az 'adathalászat és kártékony programok elleni védelem funkciót',talán az túlságosan is aktív akar lenni (nekem bekapcsolva sem dobott hibát)

IMYke2.0.0.0
Most látogattam meg az összes, új üzenetes kedvenc témakörömet - azokkal nem volt gond.
De az ide belépés elõtt ez fogadott:

Tehát, még mindig gondja van a Chrome-nak valamilyen, az oldalon lévõ tartalommal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
<#hehe><#vigyor>

(bocsi Imyke, másnál is makacskodott a króm)

Musachy
Máskor hamarabb szólj! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
"szerintem nálad be van kapcsolva a szokásos Paranoia-üzemmód"

Nincs. Kár, hogy nem azonnal képmentéssel szóltam hozzá...
Érdekes módon, egész délután, az oldalra belépéskor piros lap fogadott, s miután szóltam, már nincs...

Dióka
ez hasznos infó,fõleg akik nem krómot használnak <#kacsint>
de hála az égnek van ellenszer, pl. ne használj krómot <#nevetes1>

én kipróbáltam poénból (egyébként még véletlenül sem használok chrome-ot), sem xp, sem win7 alatt semmilyen hibát vagy figyelmeztetést nem dobott. szerintem nálad be van kapcsolva a szokásos Paranoia-üzemmód! <#vigyor>

csak szólok! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Valamiért mindig szól a Chrome ennek a topiknak a megnyitásakor .
Más topikoknál nem rinyál.

Csak szóltam.

gyorgy74
A köszönöm minimum ezért a hatalmas zenei ritkaságért...<#taps>Engem a szüleim így tanítottak. Azon meg egyáltalán ne csodálkozz, hogy nagy ovációt vált ki hisz mindannyian nagy ITALO DISCO rajongók vagyunk. A ritkaságokon felül meg imádjuk a slágergyanús zenéket. Ja meg a NEW ITALÓT... Ezer köszönet érte!!!!<#worship>
Majd én is dobok fel zenét, bár én nem vagyok profi. Digizni azért tudok egy kicsit.<#rolleyes>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Dióka
huhh srácok, ha tudom, hogy ilyen ovációt vált ki néhány zene, akkor (csak viccesen értve) sorra dobáltam volna fel a jobbnál jobb olyan zenéket,amik még nem voltak az sg-én sem, és nem azért ritkák,mert szar minõségben zeneileg is szarok <#vigyor> (ezekbõl ugye persze Dunát lehetne rekeszteni), hanem azért,mert valamiért kevesebben ismerjük vagy nem volt elég nagy az akkori felhajtás körülöttük...de egyébként meg abszolút hozzák a megszeretett stílusjegyeket.
mindent meg nyilván senki sem ismerhet.
egyébként jólesik ez a néhány köszönet, de tényleg nem várom, hogy ódákat zengjetek (biztos, hogy én is kaptam már tõletek 1-2 olyan morzsát,aminek tudtam örülni), általában tudom, hogy mit és milyen minõségben osztok meg, vagy minek 'mi volt az ára' (nem feltétlenül pénzben), mennyi energiámat emésztette fel stb....vissza szoktam keresgélni,ami túl sztenderd, azt még akkor is csak ritkán szoktam feldobni, ha egyébként a neten keringõ minõsége sokszor kritikán aluli. majd egyszer egy 'megagigaHQbestof-ban' <#vigyor>

szóval szívesen!

Mostantól nem ritkaság....és a fél világnak meglesz. <#vigyor>

Lacibá, köszi a Köszit, de azért ne túlozzunk, tudom, nagyon oda voltál ezért a számért (ezt éreztem). Igaz, hogy régi gyûjtõ vagyok (mint Ti is), de csak azt,ami valójában (nem csak picit vagy elmegy alapon) tetszik, és amit legalább kétszer meg is hallgatok, így nincs 5-10 tera 'Akármim vagy Mindenem', és tõlem szinte csak nagyobb gyûjtemények vannak (ez nem feltétlen jelent persze jobbat vagy minõségibbet), a gyûjtõi köröm az utóbbi években leredukálódott 0 és alkalmadtán 1-2 közé... <#vigyor>, nem járok csapatokba és nem cserélgetek minden jót minden szarra. <#vigyor> Szinte már csak néhány sg fórumot látogatok, és egyéb pénzes, nem pénzes gyûjteményekbõl, megjelenésekbõl csipegetek. Itt ebben jól érzem magam, hisz van még rajtam kívül is néhány emberke,aki már szinte csak a minõségre megy...ami az én egyik publikus perverzitásom. <#vigyor>
Amit neked írtam azt úgy értettem (így utólag mindegy is), hogy meg kellett 'magammal beszélni, mit tehetnék ezért az ügyért', hisz a számért nem kellett semmerre sem mennem, mert ott vot eddig is a kuporgatott (nem a letorrentezett vagy netrõl böngészett) többi 'JÓ' mellett.
...amennyire ismerem a 'gyûjtõk' gyûjteményeit, már ritkán sem kell kérnem tõlük, van több példám is, de csak egyet futtában, múltkorában 2 állítólagos abszolút italo gyûjtõnél (mi köreinken kívülrõl) kerestem 3 db italo ritkaságot, egyik bevallása szerint több,mint 60ezer! , a másiknak ennél szerényebb italodiszkó(nak gondolt) és 80-as évek diszkó felvétele volt a hõskorból és ennek ellenére fingjuk sem volt a keresett dolgokról (pedig nem volt extrém, azóta beszereztem), hát ennyit (sem) jelent a gyûjtés. 😊) persze nem akarok általánosítani.

...de szerintem lesz még kedvem 1-2 jót megosztani és ezt teszitek majd Ti is! <#wave><#nevetes1>

kaposi1
Szia Dióbá!<#wave>

Valóban lehengereltél basszus.<#wow1>

Az hogy teljesítetted az általam kért Convoy zene beszerzését csak megerõsített abban a hitemben amit idáig is tudtam hogy óriási zenei repertoárral és egyben gyûjtõi baráti körrel rendelkezhetsz.

Én is futottam pár kört ez ügyben nagyjából Lengyel, Dán ,Chilei,Brazil, Perui,Argentín ,Mexicoi lemezgyûjtõ barátaimat mozgattam meg ez ügyben.
Sajnos õk sem tudták beszerezni nekem ezt a ritkaságot,akinek megvolt az meg nem adta.
Van ez így megértem az õ álláspontját is.
Szóval az hogy ahogy írtad priviben ..."egyelõre. de gondolnom kell az utókorra is, így futok néhány kört az érdekedben"...
Úgy gondolom egy ilyen zenei ritkaság beszerzése után nem elég egy egyzserû "köszi" mint ahogy már én annyiszor megkaptam.
Természetesen letöltöttem mind a három nótát amit felajánlottál.
Mert a másik kettõt sem ismertem,mert én sem kattintok minden féle linkre ami hozzám bekerül.
Nos meghallgatás után azt kell hogy mondjam nagyon sajnálom hogy a felsorolt érveid miatt lemaradtam egyenlõre ezekrõl a nótákról. (You Are My Magic )<#sir>
Visszatérve Osztrák lemez ritkaságunkhoz nagyon szépen köszönöm<#worship><#worship>hogy felhajtottad nekem ezt a meglehetõsen drága ritkaságot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem valahogy így kell megköszönni ha valaki teljesíti az általam teljesíthetetlennek vált kérést.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

valakinek egy évtized is kevés hozzá hogy ezeket beszerezze,Te meg tessék....
köszönöm szépen!<#finom><#worship>
gyorgy74
Mostanában nem szoktam töltikézni, viszont ezt az Osztrák formációt nem tudtam kihagyni....Convoy-Don't Turn Back (86). Egy ritkásság ami nem igen van VM-ben elérhetõ. Nagyon szépen köszönöm neked, hogy önzetlenül megosztottad velünk.<#worship><#worship><#worship>
Ha már megemlítetted az ALBA lemezt az is egy nagyon nagy zene, bár azt volt szerencsém esztergálni sanyo71 barátom jóvoltából.<#eljen>
Mondanom sem kel Kaposi Laci menyire fog örülni...A másik két alkotást is leszedem, és még egyszer köszönöm, hogy elérhetõvé tetted.<#wave>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Szia Dióbá!!1000 köszönet mindhárom zenéért<#wow1><#taps><#worship>
Engem lehengereltél.....szerintem Kaposi Lacit is<#nevetes1>

Dióka
jófej vagyok <#falbav>, szóval a hqaudience.com-on

az X menüpont alatt
<#kacsint>

Dióka
Májki új "kínai erõi" most futott le a spacedream radio-ban, gratula! <#kacsint><#wave> biztos lesz még!

az alábbiakban tõlem megszokottan nem saját szerzeménnyel kívánok közös kedvünkre lenni , hanem mások tollával ékeskednék <#nyes>, de néhányan majd az alábbiaknak is örültök, ha másnak nem,majd a minõségnek.

mivel a "napjaink italo" témában felröppent, gondoltam végre egy jó ötlet és foglalkozzunk nyilvánosan is egy kicsit vele....viszonylag kis felhajtással, de mégis számtalan jó és dallamos zenét produkál a német szerzõ-producer,aki több mint 15 éve számtalan formáció mellett mostanában Keen K / Infinity Night néven jelenteti meg jobbnál jobb számait,aminek talán az erõteljes szinti és electro hangzáson felül annyi a jellegzetessége és kuriózuma, hogy (bevallása szerint) teljesen analóg szintikkel készülnek.
Csak hogy legyen egy ismert dolog is tõle, õ állt az
ALBA feat. Fred Ventura - Without You
produkció mögött is és az egyik francia szpész rádióban is gyakorlatilag törzshelye van nem is ritkán italo beütésû zenéinek.

Most nem kívánok egy teljes diszkográfiával lehengerelni senkit sem (pedig biztos vagyok benne, hogy nagy lenne az újjongás), de hoztam a majdnem legutóbbi termésébõl 2 számot:

Keen K feat. Infam-Night Dancer (11)
Infinity Night-Another Lead (11)

a "You Are My Magic" pedig szintén befutó, de mivel 'italóvé' megannyni hasonló minõsége mellett ezt is már megosztotta "süketeknek remaszterelt youtube ripjeként" így ezzel nem is fáradnék. 😊)

és búcsúzóul Kaposi kollégának is egy csemege (ezt nem akarom sírba vinni <#nevetes1> )

Convoy-Don't Turn Back (86)

Minden a néhai Allofmusic Rádió emlékére <#nevetes1><#nyes> minõségben.

mflex
Idáig elég gyenge sajnos 😞

What about the forests?

Musachy
Felesleges erõlködés ez már. Észre kell venni, hogy azok az idõk elmúltak. A régi lemezeket elõ kell venni és hallgatni, mert azok jók. De ezzel a majomkodással azt is nevetségessé teszik.

Musachy
Ne legyen igazam, de ez a férfi v.póló csapat nem OK... Lehet, hogy megártott a sok Soproni? <#wow3>

mflex
Hát B+! Ez teljesen hülyét csinál magából manapság. A "hisztis" Tom Hooker eredetijét azt hiszem még stúdió hanggal sem tudná felülmúlni, de így meg aztán kész röhej!<#rolleyes>

What about the forests?

mflex
Szép csaj 😊

What about the forests?

Musachy
Ja, láttam az indexen! Tényleg nagyon szép. <#finom>

IMYke2.0.0.0

mflex
Gratula a csajsziknak! <#taps>
Végre.

What about the forests?

Musachy
Na most kéne egy Hungarian Forces is! <#eljen>

Musachy
Végre vezetünk!

mflex
Talán, talán...