A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Te Pityu, én nem tudom, hogy miről beszélsz.
Nem milliós rendszeren lett készítve, hanem a Yamaha hifi-n, az meg fogjuk rá csak egy jobb rendszer.
Csak ti, ismétlem ti hoztátok fel a sok ember közül, hogy nem halljátok azokat a hangokat. Áthívtam a szomszédod is, mondtam akkor szóljon mikor hallja ezeket a hangokat. Nem volt kérdés, mert simán, erősen hallani. Ezek szerint neked sem jó a rendszered, vagy a hallásod. Imyke durr bele hangszórói simán röhögés tárgya, hogy egyáltalán emiatt szólt, mkikor azon nem is hallhatja.
A másik, hogy nem tudom mitől kaptad fel a vizet, de Úr-istenezz, mert mégis hány dallamot kellene egy számba belepakolni szerinted? Ha ebbe beleraktam volna még egyet, már nem lett volna jó, de itt az alkalom, hogy te megmutasd, hogy kell ezt csinálni. Most utoljára leírom neked, nem vagyok zenész, csak kizárólag hobbi, HOBBI! Mind a hardver, mind a szoftver része.
Te nagyon tévedsz, a spacesynth.net-en nem minden szart dicsérnek. Nem verte ki nálam semmi a biztosítékot, de amit írtatok az jelen van, a többi zenei része meg a nagy profiknak való.
Tehát, mint írtam itt az alkalom, mint zenész rakd már össze ezt a számot.