DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Ja már leesett!<#crazya>
Dehogy van meg sajnos.
Azért keresem mert semmilyen verzióm sincs belõle még egy nyomorult mp3 se.<#nyes>
Nekem a másik maxija van meg.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Írd már meg nekem priviben mi az a "DTB"????<#wow1><#nemtudom>
Amúgy ennél jobba nem fogom megtalálni azt a Convoy vinyl-t amibõl a változatom készült.
Nem is keresem tovább.

Dióka
az igaz, elfelejtettem,hogy nem a mûanyagot gyûjtöd (nagyon helyesen), akkor talán könnyebb dolgod lesz (kívánom), bár ahogy hallgatom a másik általad kedvelt számát a YT vididen (ez a szám engem nem hozott lázba,de nálam B oldalnak elmegy), minõségileg a tökéletestõl azért fényévnyire van...sok-sok millió fényévre. <#kacsint> Egyébként ügyesen összepakolgatták az akkori népszerû 'elemekkel' a zenét. Ha megvan jóban a 'DTB' dobj egy részletet és dobok hozzá én is egy kis csemegét.

kaposi1
Hello!

Nekem bõven elég a digitális másolat is a maxiból nem gyûjtöm a vinyl-ket.
Márpedig azt meg is fogom szerezni.
Tetszett a Convoy másik maxija a Convoy - I Will Love You ( COP Records 7'' ) Austria 1986 azt is sikerült begyûjtenem tökéletes minõségben, pedig az sem egy gyakran elõforduló vinyl .<#wink>
Ez is meglesz.<#wink>

Dióka
gondolom azért nem igyekezett az az 1-2 ember,aki ide benéz néha-néha,mert pont ebben a mixben nem volt meg neki vm-ben...meg te amúgyis beígérted <#kacsint>

örülök, h. ide is elõkerült ez a 86-os zene, de maxit ne akarj, hisz csak kisszámú kislemez kiadás volt, és tényleg ritka,mert anno valamiért kevésbé volt befuttatva, már a kiadónak sincs belõle lemeze, talán stúdiószalag vagy esetleg egy digitalizált kópia vagy majd aki megunja és rászorul, az méregdrágán eladja azt az egykezemen megszámolom épségben fennmaradt lemezt annak az 1-2 embernek, akiknek ez sokat megér.<#kacsint> idõben kellett volna begyûjteni vm-ben vagy másik ftp-hez kellene hozzáférés!<#kacsint> <#nevetes1> de ne aggódj, van még legalább 1000 olyan italo,amit soha nem hallottál és tetszhet.

kaposi1
Nincs mit Imi.
Neked nagyon szívesen.<#wave>

IMYke2.0.0.0
Szia! 😊

Nagyon hálás vagyok, hogy segítettél. <#worship>
MP3-ban megvan már, de ez, így, sokkal finomabb 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Hát ahogy elnézem nem kapkodott senki a szemébe hogy teljesítse a kérésed.<#szomoru1>

Boytronic - Don't Let Me Down (U.S. Club Maxi Version).flac

Én is keresek egy maxit de az sajnos kicsit komolyabb kategória mint ezt a Boytronic számot teljesíteni.<#sir>

Egyszerûen beleszerettem ebbe a ritkaságba , ami ráadásul ma hallottam elõször.<#wow1><#szeret>

Convoy - Don't Turn Back (Italo-Disco on 7")

Dióka
rég voltak képek, ezért 3 gyönyörû retro deck Aiwa módra (a korukban horribilis áron)

1976

1980

1991

kaposi1
Holnap feltöltöm ha addig nem segít senki hozzá.
Most meló van.

IMYke2.0.0.0
Ja, és pofátlanságom határtalan... Ez meg van valakinek fincsi losslessben?
"Boytronic...Don't Let Me Down (US Club mix) 06:51"

Ígérem, 1 évig nem kérek semmit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megint kérek, bocsánat - és sajnos, szokás szerint, semmit sem tudok ajánlani cserébe...

Ez a szám és verzió meg van valakinek, véletlenül lossless-ben, és feltöltené nekem?:
"Camouflage...Love is a Shield (US Extended William Orbit mix) 08:05"

IMYke2.0.0.0
Talán még emlékeztek, mennyire lelkesen írtam a "Warriors of Sediq Bale"-el kapcsolatban...
[INFÓK: wiki, hivatalos honlap, trailer]

Röviden: BESZARÁS mennyire jó film! Engem nagyon lekötött - az eredeti nyelvek, a látvány, és hangulat, a brutalitás és a szépség együtt... és bár két részletben néztem meg <4 óra 45 perc>, lehengerlõ!
Csak ajánlani tudom!

A felirat fordításával jól haladok, majd lelkesebb idõszakomban be is fejezem 😊

Dióka
ó,jeh! nekem is bejön!<#eljen>

Az eredeti filmzenét is szeretem,de ezt talán még jobban..<#taps>

Dióka
hogy mi domináljon, azt általában az alkotói szándék határozza meg és csak nagyritkán lehet elõre megszavazni. a szerzõ ebben a felállásban képzelte el ezt. én tényleg sajnálom, ha ez most nem fedi le az elképzelésed, erre szokták egyszerûen mondani, hogy nem gyere be és kész. márpedig, ha az eredetit nézzük, aminél maradsz inkább, akkor a kettõnek pont annyira van köze egymáshoz,mint amennyire neked ez tetszik.<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
A "nem tetszik" és a "túl sok" között én érzem a különbséget 😊
A kevesebb néha jobb elv alapján, én biztosan visszavettem volna ezen említett zenei elemek szerepét és/vagy hangerejét - domináljon csak a vokál és a kísérõ zene, de ne a ritmus szekció...
Szerintem.

Dióka
én azt a hangot még mindig a hihat-ba sorolnám (így együtt a dobbal), nem külön claps-ba, de lényegtelen, értem mi nem tetszik, nem tetszik, ennyi. <#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Nem tapsvihar, hanem a dob mellett lévõ "clap" hang...

Dióka
ennek ez a "hihat" (nem szakiknak is érthetõen: ~ a dobütem végén való cintányér együttes használata) az alapvetõ fizimiskája, nekem tetszik és ezidáig fel sem tûnt a 'mennyisége', bár igaz,talán icipicit jobban tetszene, ha 22,3%-al kevesebbszer lenne benne, viszont így sem zavar,hisz rengeteg stílusban és zenében hasznáják kicsik-nagyok hasonlóan. "tapsvihart" viszont nem hallok.

IMYke2.0.0.0
Nos, részemrõl maradok az eredetinél. A remix hát... a túl sok "hihat" és a taps (clap) elrontja az élményt...

IMYke2.0.0.0
No, akkor én is meghallgatom õket 😊

Sziasztok!!Ezek tényleg jól sikerültek!!<#eljen><#worship>

Italo4ever
Tenyleg Mike jol eltunt innen megint. SSS

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

tegnap vettem egy komolyabb hifi rendszert es ma kotottem ra a szamitogepet es spacesynth zeneket hallgattam a youtubon koztuk marco roschowskit is amit Mike toltott fel es akklor talaltam erre is es azt kell mondjam,hogy ilyen mufajt meg nem halottam de nagyonj jo es allati dinamiusan is szol.

Bright Space alaatt viszont semi infot nem talaltam neten

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Ez engem is izgat már - most, hogy megnéztem a klipet 😊

Italo4ever
Hello Mike <#integet2>
Ez milyen zene ki az eloadö mert azt vetem eszre,hogy egyre jibban tetszik<#confused>

Dióka
és akkor legyen mégegy feldolgozás, ez még ropog és az egykori, 1969-es nagy nõi country slágert veszi célba egyáltalán nem rosszul

Dave Audé feat. Tammy Wynette - Stand By Your Man (remix)

Tammy Wynette - Stand By Your Man (Dave Aude 2012 Club Mix)

Tammy Wynette-Stand By Your Man (1969)

és egy kis figyelmesség

Dióka
Ajánló:

egy ausztrál együttes 2010-es albumáról egy múlt évi jól sikerült remix

Neuropa - Fashion War

és egy 2005-ös párizsi dal még azévi kellemes remixe

Alyoa - It's Been Too Long (Lifelike Top Gun Mix)

kaposi1
Szia kolléga!

Na ezért rühellem ezt a Nastar gyereket.
Erõs volt a gyanum hogy ez a link az én topikomból származik.
Ott szórja a hülyeségeit.
Ez a dal nem lossless minõség!!!!!
Szóval ne dõljetek be a baromságainak. <#duhos2>

IMYke2.0.0.0
Én és a barátaim a déli határvidéken láttak a szürke tömeget, éreztük a hûvös levegõt, de eszünkbe sem jutott volna, hogy ilyen jelenség volt az okozója...
Ne legyen igaza Mike-nak, és sose tapasztaljuk meg, hogy milyen az IGAZI tornádó!

Bizony bizony,ezt mutattam zegnap a fiamnak este.Tányér alakú viharfelhõnek tituláltam neki........
nagyon durva volt élõbe itt Kozá........ben.
IMYke2.0.0.0
Hú de durva!!! Felénk csak a szele ért el.

mflex
Sziasztok!

Szia Laci!

Ez nagyon jo hir, majd nekem is kuldd el legy szives. Egyszeruen nem tudom megszokni, vagy atallni az idozonara, alig tudok emiatt aludni. Viszont az ocsem, aki neha vigyaz addig a kecora, tegnap felvette a nagy szupercellat, mondtam is neki, hogy toltse fel, en is par oraja neztem/szerkesztettem meg.
Csak pislogtam, amikor meglattam! Eltudom kepzelni, hogy eloben milyen lehehett, nezzetek meg ti is. Most pedig visszafekszem aludni, hatha sikerul. Holnaptol rengeteget fogok egyutt lenni a rokonokkal, tehat tobbet nem jelentkezem be (szerintem).

Kivancsi vagyok, hogy mikor lesznek ezekbol kurva nagy tornadok, mert a szupercella a nagy tornadok "melegagya". ilyet meg az usa-ban sem lattam, nemhogy otthon O_o

supercell

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én olvastam, mert sûrûn benézek ide - de a lementés érdekelne. én is eltenném 😊

Italo4ever
hello mike

en tegnap olvastam azt az uzenetet de bekapcsolva volt a torrent miatt ezert meg mindig megvolt az az uzenet ezert lementettem ha erdejkel valakit.

IMYke2.0.0.0
Bocs, hogy mindig csak kérek, de ezt át tudná nekem adni losslessben?: "The Shadows - Riders In The Sky

Jól írod Laci!<#wave>

pityu0718
Ha valakit érdekel a Retronic Voice - 911 száma wav-bn, akkor innen letöltheti. Ha meg már volt fent akkor sorry.

mflex
Erdekes, hogy amit az elobb irtam annak mar hult helye, pedig a telefonon a szerkesztes gomb nem jelenik meg, szoval mobil alatt nem lehet se szerkeszteni, sem torolni. Tehat nem en voltam, nem azert irtam ennyit, hogy kitoroljem!

Errol ennyit.

Faxom...

Majd egyszer talan benezek...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hálás vagyok a felém mutatott türelmedért 😊
Semmiképp sem vártam, hogy OTT készíts majd egy-egy videó és képösszeállítást, hiszen nem errõl szól az ottléted.
Amikor hazaérsz, rápihentél és lesz szabad néhány perced, akkor is bõven jó lesz - a lényeg úgyis az, hogy az a videó/kép alapanyag meglegyen ;-)

mflex
Az elobbit, mint ezt is "ajfonrol" potyogtem be, tehat a hibakert elnezest.
Imyke, hogy ott tudok- e ezzel foglakozni, azt nem igerem, de ha hazaerek, akkor majd csinalok egy osszeallitast.

Udv

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ha jó lesz az idõ arra, felétek, nyomatsz majd egy pár képet a friscoi hídról is? nyami-nyami...
A híres kanyargós utcáról is jöhetne friss kép, na meg a dombos széles utcák egyikérõl is 😊

Hú de pofátlan vagyok, üss homlokon! 😊
Ja, Youtube-ra videót is csinálhatnál...
Meg... meg...

<#wave><#ravasz1><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Spoilerrõl egy szó eszembe: Mátrix.
Fel kellene ébredni, tényleg.

Dióka
szewa Májki!

Jó olvasni az ilyen élményeidet, a jókat és a rosszakat is, és hát nem lehet rá nem irigykedni, szóval én is 'utállak' <#kacsint> és jobb híján így olvasva-elképzelve élem át legjelentõsebb amerikai élményeidet. Várjuk a kövi bejelentkezésed. <#wave>

Dióka
Lassan, de biztosan kerül egyre közelebb a tömegekhez a 4K-nak rövidített videofelbontás, mely a full HD-nál 4x nagyobb felbontást kínál (bár elterjedésének még sok-sok technikai gátja van és szerintem még lesz is évekig, pedig már a 8K, a super hi-vision, az FHD-nél 16x nagyobb anyagok is terítéken vannak....hogy minek, az más kérdés...moziban biztos álom lenne) és ennek egyik momentójaként jelent meg nemrég az egyszemélyes hobby projektbõl nekiindult vállalkozásból született állóképek milliónyi sorozatából létrehozott mozgókép álom a világ gyönyörû helyeirõl, gyönyörû minõsében, Timescape néven elkészült "film", melynek promoja több video megosztón is megnézhetõ egy ideje, és innen (hogy ne kelljen keresgélned) pedig letölthetõek is. Az eredeti 4K video a legjobb színminõségben mintegy 140 Gb, a sztenderd minõség is 31 Gb-ot kóstál, ebbõl csináltak mindenféle, egészen FHD-ig visszabutított 😊)) verziókat.

íme a 'butított' promók (~2perc)

Timescapes 2560x1440

TimeScapes FHD

TimeScapes Rapture FHD

IMYke2.0.0.0
Hiányoztál innen! Spoileren kívül mindent elolvastam - kicsit csalódás, hogy a Prometheus ilyen lett. Az amcsikon nem csodálkozom. Vajon miért nem? 😊

Képeket, ha tudsz lõhetnél fel, hogy megegyen engem a sárga irigység. Csajosak is jöhetnek 😊

mflex
Sziasztok!

Nem tudom, hogy miert nem kuldte ki a rendszer az ertesitest az irasrol, de amint latom az admin fiokban aki feliratkozott, ha kesve is, de megkapta.
Kaposi Laci! Koszi a dicsero szavakat, igyekeztem rendesen letesztelni. Lossless felmasoltam az egeszet a telefonomra es amit a legtobbszor hallgatok az FIGHTER. Egyebeken az egesz baromi jo album!

Megneztem itt NYC-ban az IMAX-ben a prometheus-t. Nos, egyvalamit mindig tudtam, hogy ezek az amerikaik segg hulyek (tisztelet a kivetelnek). A film alatt vegig drukkolnak valakinek, meg beszelgetnek, hogy Oh szegeny, Pl, amikor az idegen urhajo eltapossa C. Theron puncit, akkor felhordult az egesz mozi es holly shit meg az oh my god szoveget hallottam terben 😄 a masik csaj kozben meguszta, ekkor par hulye meg elkezdtett tapsolni O_o , meg olyan szoveget nyomtak, hogy milyen ugyes. Ekkor mar a fejem fogtam.
Na mindegy, a filmrol annyit, hogy en nem ezt vartam RS-tol. Ez egy blockbuster, semmi tobb hatha valaki meg egy atlagos moziban nezi 2D-ben, annak lehet, hogy egyaltalan nem jon be.

Tehat a latvanyvilag (IMAX 3D) az valami elkepeszto, te jo eg siman elhittem, hogy valahol a galaxisban egy LV223 neveztu holdon vagyok, de az ur jelenetek is legjobbak, amit idaig lattunk. A csillagok, a bolygok maga az urhajo latvanytol kesz voltam. A hangok pedig Istenesek. Itt a szekekeben, mit szekek, fotelokban, shaker is van szerelve. A fent emlitett urhajo lezuhanasnal, azt hittem a fejemre omlik a mozi es a fotelom is kiszakad helyebol. A basszus es a tiszta hangorkanok egyvelege a latvannyal keverve szinte katarzis valtanak ki a nezobol. Viszont a tortenet az szerintem egyszeruen nem normalis, ha ugy ulsz be a filmre, hogy ez egy izgulos scifi, akkor boldogan jossz ki a mozibol, de ha alien filmet szeretnel, akkor csalodas lesz. SPOLIER: A vegen az alien megtermekenyito polip, vagy mi a neve akkorara nott, mint egy nappali 😄DDD ne mar :/ A szineszek szo szerint szarok, semelyikert nem tudtam izgulni, vag kivalasztani egyet, hogy az lesz a favorit. Gondolom, hogy lesz egy oraval tobb directors cut is, mert ennek a tortenetnek igy se fule, se farka.

Mas:

Eleg hulye idojaras van itt is, ha kisut nap megkell dogleni, ha jon egy felho hideg van, utana meg mindjar esik is. most olyan huszonvalahany fok van, legalabbis a Time Square-en nem olyan reg 69.5-ot mutatott es annyi embert esz ide ki a fene, mintha mindenki itt lenne a vilagbol. Szoval kurva sokan vannak, dudalnak ha kell ha nem, megy az elet 😄

Na, majd valamikor benezek, ha lesz kedvem.

Mike

What about the forests?

kaposi1
Nagyon nagyon komoly írás.
Minden mondatára csak bólogatni tudok.
Már többször végigolvastam úgy hogy közben a szóban forgó zenéket hallgattam.
Tökéletes írás nincs mese.

Nem letöltögetni kell ezt a CD-t hanem megvenni amíg még lehet kapni!!!!!

Gratulálok itt is a leíráshoz Mike!<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Döbbenetesen jól nyomják - s mindezt ÉLÕBEN! Na, ettõl esik le az ember álla csak igazán.
Az meg hab a tortán, hogy az hogy jól érzik magukat közben (ebben biztosan szerepe van a zene szeretetén felül annak is, hogy kis közegben adták elõ), és az embernek önkéntelenül ütemre mozdul minden izomszála...