A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #25681
    Kösz neked is, de akkor most leírom. Nem tudom, hogy min hallgatjátok, de az általatok hiányérzetet kiváltó hangok nálam teljesen halhatóak, sőt talán túlságosan is cincog. A másik meg az, hogy ez spacesynth, nem italo disco, semmi szükség rá, hogy több dallama legyen, mint ami van, holott nem lett volna nehéz kreálni alá még egy párat. Jah, és nem akarok nagy dolgokat alkotni, amikor a spacesynth.net szerint ez egy kiváló track.

Ha az kiváló,(videó) akkor az enyém nem is tudom micsoda.
    Egy teszt alapján a 10-ből kettőt megkapná nálam, laserdance koppintott hangokból, szinte dallam nélkül.

Spacebot - Travelling Through Dimensions pl

Milyen dallamok meg váltások, semmi nincs benne, mégis az egyik legjobb space zene, azt hiszem nem egyezik az ízlésünk.

Elhiszem, hogy te zenész vagy, de én nem akarok az lenni, csak egy lelkes amatőr, de ezt már többször tényleg nem írom le. Idáig 12 mail jött, mind pozitív.

Imyke. értsd meg végre, hogy van ott van mögötte a háttér, de addig míg nem olyan rendszeren hallgatod, addig nem fogod hallani, OTT VAN OTT VAN SZÓL. Főleg nem kérek egy pmpo hangszoró utáni tesztből. Ez volt az első, amit leírtam.