A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #25371
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy miert nem kuldte ki a rendszer az ertesitest az irasrol, de amint latom az admin fiokban aki feliratkozott, ha kesve is, de megkapta.
    Kaposi Laci! Koszi a dicsero szavakat, igyekeztem rendesen letesztelni. Lossless felmasoltam az egeszet a telefonomra es amit a legtobbszor hallgatok az FIGHTER. Egyebeken az egesz baromi jo album!

Megneztem itt NYC-ban az IMAX-ben a prometheus-t. Nos, egyvalamit mindig tudtam, hogy ezek az amerikaik segg hulyek (tisztelet a kivetelnek). A film alatt vegig drukkolnak valakinek, meg beszelgetnek, hogy Oh szegeny, Pl, amikor az idegen urhajo eltapossa C. Theron puncit, akkor felhordult az egesz mozi es holly shit meg az oh my god szoveget hallottam terben :D a masik csaj kozben meguszta, ekkor par hulye meg elkezdtett tapsolni O_o , meg olyan szoveget nyomtak, hogy milyen ugyes. Ekkor mar a fejem fogtam.
    Na mindegy, a filmrol annyit, hogy en nem ezt vartam RS-tol. Ez egy blockbuster, semmi tobb hatha valaki meg egy atlagos moziban nezi 2D-ben, annak lehet, hogy egyaltalan nem jon be.

Tehat a latvanyvilag (IMAX 3D) az valami elkepeszto, te jo eg siman elhittem, hogy valahol a galaxisban egy LV223 neveztu holdon vagyok, de az ur jelenetek is legjobbak, amit idaig lattunk. A csillagok, a bolygok maga az urhajo latvanytol kesz voltam. A hangok pedig Istenesek. Itt a szekekeben, mit szekek, fotelokban, shaker is van szerelve. A fent emlitett urhajo lezuhanasnal, azt hittem a fejemre omlik a mozi es a fotelom is kiszakad helyebol. A basszus es a tiszta hangorkanok egyvelege a latvannyal keverve szinte katarzis valtanak ki a nezobol. Viszont a tortenet az szerintem egyszeruen nem normalis, ha ugy ulsz be a filmre, hogy ez egy izgulos scifi, akkor boldogan jossz ki a mozibol, de ha alien filmet szeretnel, akkor csalodas lesz. SPOLIER: A vegen az alien megtermekenyito polip, vagy mi a neve akkorara nott, mint egy nappali :DDDD ne mar :/ A szineszek szo szerint szarok, semelyikert nem tudtam izgulni, vag kivalasztani egyet, hogy az lesz a favorit. Gondolom, hogy lesz egy oraval tobb directors cut is, mert ennek a tortenetnek igy se fule, se farka.

Mas:

Eleg hulye idojaras van itt is, ha kisut nap megkell dogleni, ha jon egy felho hideg van, utana meg mindjar esik is. most olyan huszonvalahany fok van, legalabbis a Time Square-en nem olyan reg 69.5-ot mutatott es annyi embert esz ide ki a fene, mintha mindenki itt lenne a vilagbol. Szoval kurva sokan vannak, dudalnak ha kell ha nem, megy az elet :D

Na, majd valamikor benezek, ha lesz kedvem.

Mike