A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Italo4ever
    Hello Shirak!

egyenlore semmilyen pm-et nem latok,viszont igaza van diokanak ha 300zal csapodsz be valahova lehet az akarmilyen super auto csak kiskanllal szednek ossze,talan a fele lehetett mikor az utkozest megkezdte.
    vezettem en mar 300 korul es vittek 750 PS! porsche-val pontosan 347-tel,de akkor tudtam,ha most igy utkoznek az rogton fajdalomentes halal lenne.
    amikor 230 fole megyek mar erzem,hogy egyre jobban a torkomban dobog a szivem 300-nal meg szerintem olyan 200 korul lehet a pulzus es nagyon figyelsz mert ha nem,akkor meghaltal de pont ez benne a jo. az en audimnal lehet erezni,hogy 300 korul is ugy tapad az uton mintha odaszegeztek volna kulonben nem mennek igy vele.
    egy nagy hobbim van,a gyors es eros autok es szerintem nagyon jo vezeto vagyok.

Mike es en nagyon sokat versenyeztunk es naponta tortuk ossze a tuning zsigulinkat a pecs-orfu-abaliget kozott. ott tanultunk meg igazan vezetni.

emlekszem egyszer Mike mondta,hogy a 86ban a 40 ezer forintert vett zsigulijara 2 even belul 100 ezer forintott fizetett ki neki a bizosito onresszel XDDD

tenyleg ott nagyon meglehetett tanulni vezteni,sokan jartunk oda tok jo buli volt.