A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Jah, igen elsőre tényleg gagyi megoldásnak tűnik, hogy műanyag pattintós megoldás, de aztán mikor a helyére kerül minden, akkor állítom, hogy jobb,. mint a fémes felfogatás. Az Alpenföhn Mattenhorn és a Norwand-nál mindenképp, ugyanis mind a kettő volt nekem, az egyik kurva nagy hibájuk az volt, hogy havonta utána kellett húzni a csavaroknak O_o kurva élet. A másik, hogy amekkora batárok, annyira nem voltak képesek rendesen hűteni sem, ez az artic így kereszteb megeszi őket, de még a gyári megoldással is aláz több nagynevű gyártót. Mondjuk a prolimatech szerintem a legjobb.
Hát a gép ára kb úgy vab, ahogy írtad, ha mindent beleveszünk, ott alul van még egy komoly thermaltake táp is, meg két 256-os corsiair ssd. jah, a ramok is corsiair "bosszúk" :D vengeance-ek.
Egy régi kép a norwand hűtőről. (kb 3,5 éves), ebbe még a legendás Q9550-es proci volt. Ma már igencsak eljárt felette az idő, de még mindig tud gyors is lenni egy jobb széria.
Anno ez volt az én gépem, még 6400+ amd atlon is volt benne, azóta a (középső) öcsémnek szoktam fel fejleszteni, neki szinte semmibe nem kerül, mert ha én veszek új hardvert, mindjárt megy az ő gépébe, ami manapság is még erősnek mondtható, bár a procit azt most ő vette, nekem 3960-as van 4.8ghz-én.
és a több, mint 2 éves zalmann reserator 2-esem hűti, de az aztán nem hazudtolja meg magát. 100% load mellett IB-vel, mindössze 38 fokra engedi ilyen magas órajelen.
Na jó többet nem írok már erről (ma), de gyébként nagyon szeretek gépet összerakni, tuningolni, új harvereket tesztelni, már ha lenne rá időm. Jah, a kép
.