DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
kosz a feltoltes,tetszett van abban is valami amit Mike irt.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
varja kitalalom,te vagy balrol a masodik. <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
AX-550 RS Audiophile Amp (13kg)
CDX-910 Audiophile CD (8.6 kg)
MDX-793 minidisc
KX-580 Special Edition audiophile deck
CDX-450 CD
KX-333 audiophile deck
EQ-70 Equalizer
RDS-492 Tuner
P-320 Phono
What about the forests?
What about the forests?
egy török 'riviérán' élõ és nocsak török italo rajongó <#kacsint>#kacsint> saját alkotása, mely szerintem akár "italo oldskool" instrumentalnak is elmegy, hisz nagyon jól nyúlt a zenei gyökerekhez.
sajnos a minõsége nem egy hányend, de ha befut a srác, majd gyakoroltatjuk vele a maszetringet.
Lasertronik - Dirty Dancer (11) italo istruments
ogg 320
Nem vettem magamra a véleményed - amúgy is tudom, hogy ami a szíveden, az a szádon
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyszerûen szörnyû, nem is bírtam végig nézni. :/ csitriknek és buziknak viszont elsõosztályú klipp lehet, magadra ne vedd! 😄
What about the forests?
Most egy bollywoodbeli film-klipet osztanék meg - egyszerûen belemászott a fülembe, és kiûzhetetlen
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szewa kis tanítványom<#integet2>#integet2>
a csajok üzenik, hogy "cool the music"<#taps>#taps>
innen kívánunk neked és a többieknek hepinyújírt<#nevetes1>#nevetes1>
mit gondolsz, ki fotózott<#kerdes>#kerdes><#eplus2>#eplus2>
akkor jövõre ugyanitt, de remélhetõleg már nem ugyanígy<#nyes>#nyes>
a hq legyen veletek<#wave>#wave>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
egy már nem ropogós, de kellemes electro-house-al
Mike Candys feat. Evelyn Zangger
ok,muszaj <#wow3>#wow3><#hehe>#hehe>
Kosz az anjika zenet,nagyon szep,nem ismertem de azota sokszor meghallgattam.
talán meg sem lepõdsz, de a régi barázdabillegetõk közt is lehet találni audiophil kategóriát<#eljen>#eljen>
igaz, fel kell újítani:
új kábelek, új dugók, és persze új tû<#vigyor>#vigyor>
ékszíjas pörgetõ esetén az ékszíjat is.
ezt pl. hibásan direct drive-osnak írták:
cs2215
de persze ékszíjas<#nevetes1>#nevetes1> tudom, mert nekem is van 1 példányom belõle.
sokan luxusnak gondolnak 27.000-et 😊 adni érte, pedig az ebay-en mostani árfolyamon
80! rugót is elkérnek érte 😊
igaz, az enyém csak ezüst színû, de technikailag ugyanaz a feketével<#taps>#taps>
Mindenkinek BUEK es betennek egy szamot, mely karacsonykor es ujevkor nagyon kozkedvelt itt kint.
Csak eppen a csajszi arra fele egyaltalan nem ismert, pedig audiophile rendszereken nagyon szepen birnak szolni a szamai.
love
Persze ez ertheto, mivel amerikai, de a zene stílusa hasonlo ENYA-hoz.
<#wave>#wave>
What about the forests?
Egyébként jó látod a dolgot a tû nyomást állítottam el hogy észre veszed e a hibát...
Ebbõl 5-öst kapsz!<#nevetes1>#nevetes1>
A barázdabillegetõm egy igen régi fajta, ebbõl többet nem lehet kihozni a márkáját ide sem írom mert ki
fogol nevetni ígérem igyekszem beszerezni egy jobbat!
És akkor már remélem tudok HQ-ba digitalizálni!<#eljen>#eljen>
Majd fel teszek neked egy olyan mintát amin jó be van lõve a tûnyomás.
Addig elégedj meg azzal ami most van mert bizony nem sokk ilyet hallani!!!!<#eplus2>#eplus2>
üdv. Mester.<#wave>#wave>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
na, de legalább humorosan akartad megoldani ezt a kínos magyarázkodást <#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>,ami tulajdonképpen nem is az, csak az igazság egy részlete,ami nem is igaz, csak talán picit....már csak az a kérdés, hogy ezt most én írom vagy én vagy te,vagy mégse, aki én?<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
akkor sorrendben:
1. wavnak álcázott mp3-at nem én szoktam feltöltögetni,
de legalább 4 kollégát meg tudnék nevezni innen, aki ilyet tesz<#nevetes1>#nevetes1>
igaz, csak kettõ a szándékos közülük.
2. meg tudok különböztetni egy lossy-t és egy losslesst természetesen<#vigyor>#vigyor>
3. sokféle hangrendszeren hallgatok zenét pont azért, hogy ne legyek szubjektív.
4. a feltöltött "hq" hangmintádban sziszeg az "s" és elmosódott az "sz" hang.
ha ezt én észrevettem, és te pedig nem, akkor kinek a hangrendszere jobb<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
5. diókára ne hallgass<#papakacsint>#papakacsint>
már csak azért se, mert dióka akár én magam is lehetek<#eplus2>#eplus2>
és végül 6.
a fekete korongodat esztergapad helyett próbáld egy normális barázdabillegetõn lejátszani.
akkor, (akkor talán) a felvételi hangminõséged végre valóban hq lehet<#nevetes1>#nevetes1>
u.i.:
a christmas mixet nyugodtan töltsd le.
hallgasd meg akár többször is, mert látod az tényleg hq.
dióka az én sötét oldalam, annak idején létre kellett hoznom õt, mert nélküle senki lennék.
mindenkinek kell egy dióka, mert így sokkal mókásabb minden.
természetesen diókaként mindezt cáfolni fogom hamarosan,
de ez téged ne zavarjon meg.
egyszerre mindíg csak egy dologra figyelj.
ez az egy dolog jelen esetben én vagyok<#nyes>#nyes>
Ide ne tölöges fel WAV-nak álcázott mp3-at ez a topik HQ.ról szól!
Ha már Dióka lebuktatott máris megköszönöm neki, még az a szerencse, hogy nem töltöttem le pedig
az a wav - nagyon vonzó volt!
Most már kétségek merülnek fel minden feltöltésednél....? Na mindegy inkább adok neked valamit,
hogy meg tudjál különböztetni egy mp3-as felvételt a wav-tól. <#nyes>#nyes>
Nem tudom milyen rendszerbe hallgatol zenét, csavard fel hangerõt!
Aztán vigyáz ne hogy új év elõtt membránokat keljen cserélgetned....<#nevetes1>#nevetes1>
Még mielõtt megkérdeznéd címét a felvételnek sem borító sem címke nincs a lemezen ezért nem
tudom.
Annyit azért elárulhatok hogy tök fekete a korong és egy eszterga-pad közös produkciójából született a
felvétel!
Kicsit rövidre sikeredet: innen letölthetõ!
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
nem tudom, hol jártál eddig, hisz 'már' <#eplus2>#eplus2> egy hete ingyen és eredeti forrásból letölthetõ az egész világnak abban a bizonyos 320-ban......amibõl szerintem már csak bizonyítási kényszermániád miatt is kevergeted a wav-nek látszódó alkotásaidat....bár akárhogy is erõlködsz, az eredeti mp3 forrásod valós 320 bizony, csak hát olyan amilyen, és azt úgy hívják, hogy fraunhofer-kódolás, bár ha lenne fingod róla, hogy annak mik az ismérvei, akkor nem írogatnál a szomszéd témához hülyeségeket...
és akkor szeretnék neked is BÚÉK-ot és még több tonnányi trugymó csinálást kívánni, hogy jól tudjak szórakozni jövõre is a munkásságodon!
mondtam már, olyat tolmácsolgass,amit szívesen veszünk, talán még meg is köszönünk, mert ezek és a hasonló gyenge próbálkozásaid, faszságaid nem tartoznak közéjük, lázba sem hoznak, szóval ezeket próbáld meg elsózni valamilyen feltörekvõ mp3 topikban, ne itt. <#falbav>#falbav><#wave>#wave>
Azért ha kedved engedi, nézzegess majd be ide is...<#kacsint>#kacsint>
(Bár mostanában sajna nekem sem volt sok kedvem és idõm fórumozgatni...)
de mivel csak ma kaptam meg a space holidays 3-at<#papakacsint>#papakacsint>
ezért csak most tudom tolmácsolni d. lipinski keverését<#eljen>#eljen>
Space Project - Alien Rebellion (Christmas Mix).wav
remélem, mindenkinek jól telnek az idei esztendõ utolsó napjai.
kellemes zenehallgatást..
és ha esetleg nem találkoznánk addig: boldog és vidám 2012-t mindannyiunknak<#integet2>#integet2>
ezt muszáj lesz megtanulnod<#vigyor>#vigyor>
Enis utanna olvastam ennek es total igazad van,nemcsak azert mert szinte szomszedok vagyunk,de ezen enis rohogtem annyira shit! <#taps>#taps><#falbav>#falbav><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Ez keeeeesz,fetrengek! Erdemes volt benezni ma!!!!!!!!!!!
imo :) science fiction is science fact
Óvatosan a bejglivel, és a borral, és felejtsétek el a búskomorságot, mosolyt, nevetést Mindenkinek!
imo :) science fiction is science fact

What about the forests?
Dióm. Neked is és mindenkinek kellemes ünnepeket.
Egy darabig nem leszek, mert holnap elutazunk a párom szüleihez Kanadába ismét, bár ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék netezni, de ilyenkor kisebb gondom is nagyobb annál, hogy netezgessek, illetve nem is érzem mostanában szükségét!
<#wave>#wave><#law>#law>
What about the forests?
Ha te építkeznél és abban már lenne legalább 60 milliód, akkor csak úgy lelépnél? Ha így meghirdetném, talán még 20-at sem látnék belõle, sõt. Jó nagy házat építek, ez igaz, de a tököm gondolta, hogy itt újraalakul egy kommunista rezsim. Tervbe veszek mindent, aztán ha forró a talaj, akkor vissza sem nézek, ami itt megy az nonszensz! Remélem azt senki nem hiszi, hogy 21 ezer milliárd! forint adósságot valaha is vissza lehet fizetni? Ha az IMF nagy kegyesen ad pénzt, akkor nem 100, hanem 130 milliárd dollár lesz majd az adósság. Ha nem ad, államcsõd lesz. A bankba senki ne tartson forintot, de szerintem erre már mindenki rájött. Ez a téma meg fõleg nem ide tartozik, csak én is azt veszem észre, hogy a cég havonta (igaz nyereséges még rendesen), de jó nagyokat veszít.
What about the forests?
-Mindenkinek szeretnék kellemes ünnepeket kívánni! Kívánom,hogy teljesüljenek az álmok,a szerelmek...javuljanak meg az elromlott kapcsolatok,és legyetek sikeresek mindenben!Sok bulit és minden jót!
Expo 2000
egy kicsit a szívedre vetted..
a "lesz ez még jobb is" nem feltétlenül egyenlõ a xarral.
ez inkább arra utaló tényezõ,
hogy valahol mélyen a tehetség ott leledzik az alkotóban.
ezt a részét így értettem.
véletlenül sem kötekedésnek szántam.
ami meg a "minta" hangminõségét illeti..
no igen. arról sem az alkotó tehet.
tehát, akkor mirõl is beszélünk?
jöhet a következõ, aztán majd meglátjuk...
Mondjuk nem is azért tettem fel, hogy a mániákus hozzászólók mindenképpen megítéljék.
Okés, elfogadom, Neked nem tetszik. Ilyenkor megszoktam kérdezni , hogy" tudsz jobbat csinálni.."? Akkor csinálj! Utána lesz alapod kritizálni és akkor azt lehet el is fogadom, mint majdnem hozzáértõ.. 😊
Nem a srác védelmében mondom ezt, Én sem ismerem személyesen, csak bosszantó megint ez a jó magyar szokás, hogy azonnal lehúzni mindent és mindenkit annak ismerete vagy a hozzáértés hiánya miatt, csak hogy legyen egy jópofának gondolt hozzászólása az illetõnek.
Szép karácsonyt! (már ha nem kötsz abba is bele) <#awink>#awink>
amúgy mizu a holiday remix-el?
ne akard, hogy magam készítsem el<#eplus2>#eplus2>
A Cowboys vs Alienst nem láttam, még a szinapszisát sem ismerem, de mostanság amúgy is csak sorozatokat nézek.
igaz..csak fél évre, mert ennyi ideig tartózkodhatsz kint, mint honi állampolgár<#ticking>#ticking>
de reménykedjünk, hogy megszeretnek engem ott kint és haza sem engednek<#eplus2>#eplus2>
bár ezt erõsen kétlem.
wescone barátom kissé meginogtatott ezen hitemben<#nyes>#nyes>
zeneileg:
lesz ez még jobb is<#rolleyes>#rolleyes>
de valami alakul<#hawaii>#hawaii>
minõségileg:
(ha már wavról van itt nagybaszó<#nyes>#nyes>)
ez itt 😊 inkább egy erõs 320-as, mintsem ahogy ki kellene néznie 😊
hogy a srác mit is tud valójában, az ennyibõl még nem derül ki<#nevetes1>#nevetes1>
de talán a következõ nóta tartogat még meglepetéseket..
Download (wav)
Jó étvágyat hozzá!