A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    Szewa Májki!

Nálad a biztosítékot b@szta ki, én meg majdnem besz@rtam a kritikán , mármint annak megfogalmazásán! Üdítő volt olvasni az akciódús dühhel és csapkodással meg anyázással teli első és talán utolsó élményeket, bár szerintem rosszkor kaptad el ezt a hallgatást, vagy nagyon másra számítottál, nem tudom, szerintem a klasszikus vonalat jól hozza az album, persze ez már sokaknak lehet dögunalmas,amit szintén meg tudok érteni. Nekem végülis tetszik, persze 1-2 szám alap ritmusától mondjuk már nekem is émelygésem van, de azért nem vagyok annyira szívtelen,mint Te, nálam szumma ez akár 6-7 pontot is kapna (a mostani szegényes felhozatal árnyékában), ha nagyon kritizálni akarnám, hisz végülis a 80-as évekbe elég jól visszavisz.

Aprópója talán, hogy Ernesto oldalán már meg van hírdetve az új (vagyis úgy új, hogy végre meg fog születni a régen várt) 'albumszerű csokorba' öntött akkordgyűjtemény, és hát Ernesto is imádja ezt a lézerdenszes hangzást (bármennyire is próbálom lebeszélni), aztán majd meglátjuk-halljuk mennyi és hogy lesz, és milyen lesz az összkép, mindenesetre ahogy megjelenik a világnak, egy tesztpéldányt mindenáron el fogok intézni részedre, hogy legyen min csapkodni a söröspoharat! Ezzel kapcsolatban semmi globálisat nem tudok még garantálni, csak egyet, hogy amennyire ismerem, legalább egyetlenegy szám mindenkinek tetszeni fog!

A Galaxion - Aftershock múlt évi albumáról mi a véleményed? Nekem arról sincs rossz.