DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Tiéd a gép?

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Csak egy kérdés erejéig ugrottam be - kivárva a betöltõdést - : Mi van Mike-al?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tetszik a Design, gratula hozzá... (Hozzá teszem, nem vagyok ennek a színnek, és az árnyalatainak kedvelõje, de ez most nálam betalált.)

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Hát a képek lemaradtak. Talán majd így...

Egy igazi DISZNÓ!!!

IMYke2.0.0.0
Mike-nak, és/vagy Kedvesének, illetve azoknak, akik kedvelik a hölgyet:

Nicole Scherzinger...Try With Me

Youtube

Más források (mindegyik mögött ugyanaz) <1280×720 (WxH) – AR: 16:9 – FPS: 23.976 / MP3 @ (Variable) – 2 channels – 44.1 KHz / 5322 Kbps> :

Elsõ / Második / Harmadik / Negyedik / Ötödik

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És a midis játékot is lehet mesterien mûvelni...
Amirõl Te itt beszélsz, az Így szól.
Ezzel semmi ujjat nem mondtál, legalábbis nekem. Ha meghallgatod, megfigyeled a játékát, és kihallod belõle, egy dob mindösszesen a kíséret hangja, amire ballal játssza a basszusmenetet, jobbal a dallamot. Tehát nem használ autómatta dallam kiséretett. Tudom, mert nekem is van egy Yami ezeröcsim, hogy egy dobra ezt rájátszani ilyen színvonalon, egy a millióhoz élõben. A nagy segítség meg a mit írsz , hogy a papíron van, az mindössze az, hogy számok hogyan követik egymást. A srác egyébként zongoraoktató, kisgyermek kora óta játszik, nem hiszem hogy akkord mankóra lenne szüksége.
kaposi1
Ezt a számát én is szeretem.<#eljen>
A csaj meg hát...<#finom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
AJÁNLAT!

Ugyan már nem ropog, de még aktuális <#kacsint> egyik kedvencem ezév elejérõl a populáris mûfajból

Gabriella Cilmi - On a Mission

Jó csaj, jó klipp, jó (pörgõs, dallamos, dinamikus) zene (VM-ben is elérhetõ), mi kell még?! <#kacsint>

pityu0718
Jah azt elfelejtettem még, hogy azok a midi szekvenciák már elõre rögzítve vannak a gépben "gyárilag" neki csak egy szép "felszínezett" (dióka) start gombot kell csak megnyomni és máris zúdúl a nagyközönségre a kompozíció. Tehát nem Õ állítja sávról-sávra össze a zenéket vagyis hangszereli, Õ csak "lejátsza" a már kész dolgokat, így azért kicsit más a leányzó fekvése. <#taps>
Erre szokták mondani, hogy "nem minden az, aminek látszik"

pityu0718
Nos, csak hogy érthetõ legyen 😊
A srác egy Yamaha Tyros "kisérõautomatikás" szintin tolja a zenét és full midi az egész ha úgy nézzük, mivel minden kiséret midi szekvenciákat ismétel vagyis loopol (Iminek ez nem ismeretlen fogalom, lásd Ableton), és erre a midi loopokra játszik rá, de valóban olyan, mintha "élõ" lenne az egész elõadás.. csak hát nem az.
Persze attól még lehet valami jó, mondjuk nem ez a szám mert ez bûn rossz, szerintem. <#nemtudom>
Amúgy a srácot ismerem a demói alapján és tényleg ügyes ezt el kell ismerni! <#integet2>

Hypo
😊 szép bár volt szerencsém hallani londonba és annyira nem gyozott meg😊 Jelenleg egy FUNK gyalut nyustolok MOTH phonoval es ZX tuvel egy rga 300b ben elég kellemeset tud szolni 😊 mondjuk koszonheto a csoves erositonek is nagyon szep reszletes, nem is kell jobb, es legalabb meg a megfizetheto kategoria

Musachy
maxhim fórumában (meg régebben itt is) van egy "norberttibort" nevû ember, szerintem ismered. Az õ hozzászólásainál volt látható ez a (szerintem idegesítõ) gif. Tõle biztosan megszerezheted.

kaposi1
Köszi, de nekem maga a gif kellene.

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, a MadTV egyik etûdjébõl van kifaragva, vagy talán a 300 paródiájából (?).

De itt a Youtube videója.

kaposi1
Srácok nem tud valaki kisegíteni ezzel a gif-el?<#help>
Mert sajnos az enyém hibás , és már nem tudom honnan van.<#szomoru1>
A megnevezése 542_osamaaaaa

Musachy
Ott egy takarító jobban keres, mint itt egy orvos...

kaposi1
Szegény Svájciak!<#wow1><#csodalk>

johnlennon
Az egész "Schiller" téma pár napja kezdõdött nálam, amikor is jártamban-keltemben a MEdiaM-ban meghallottam a "Leben" albumot SUPER AUDIO CD-n. Döbbenetes hangok. Teljesen elvarázsolt. De az ára kissé mellbevágó volt: 8990.- Ft<#csodalk>

Úgyhogy kerestem másik lehetõséget és várom a postást. <#vigyor>

A többi albumát még tesztelgetem...

Dióka
a vm VeszteségMentes, azaz igen, lossless <#nevetes1>
nekem ugyan nincs high-endem, bár talán 'nem rossz' a hangkeltõm.<#kacsint> abletont érthetõ okokból nem használok, de ha hozod az alp-okat, késõbb felrakom és le'renderel'em.<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm az elismerést - jól esik. 😊

Nos, az az alap kicsit szándékos , mert a téma kitalálásakor egy régen látott néptánc lépéssor hangja járt a fejemben. Egy férfi és egy nõ páros táncca - lassítva.

Tervben is volt egy ilyen klip összerakása, de nem találtam hozzá anyagot.

A VM (nemtommitjelent) gondolom a lossless-t takarja - nos, mivel még alaplapi recsegõvel dolgozom, így nagyon-nagyon rosszul szólna az a Te/Ti High-End hangkeltõiteken.

De, ha valaki feltelepíti a gépére az Ableton Live-ot, akkor adom hozzá a projekt fájlt, és le tudná renderelni és ha kellene, akkor jobban maszterelni is...

Dióka
szewa Lennonbá! <#wave>
kellemes és jó zenék, schiller-esen chillout-os (a vokálos Veljanov haja sem semmi!<#nevetes1>).
köszönjük az ajánlatot. jó ez az album, majdnem fullosan jó (lenne) a maszter is, bár a basszust és dobot kicsit túlerõltették (kevés a dinamika, sok a hangerõ) néhány számban.

Dióka
Na Imyke! Ez ott van a szeren! Gratula!!!! Ha legközelebb elkap a hasonló ihlet, ne fogd vissza magad, felõlem akár mintákat is használhatsz! <#wow1>

Nekem bejön, fõleg VM-ben tenné! <#kacsint><#eljen>

A 3.12-nél kezdõdõ kb. 30 mp-ig tartó részben és a végefelé ciklikusan hallatszódó 'recsegés' direkt akart lenni,vagy sávkeverési hiba?! Egyébként az összképe nagyon jó a számnak! Ütõs a dob és basszus alap....Ez simán és megérdemelten elférne egy albumon vagy válogatáson!

kaposi1
Akinek kell a zene egy másik kedvencemmel együtt megtalálja a HQ topikban.<#wave>

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Egy a számomra újdonság erejével ható, kiváló zenét szeretnék megmutatni Nektek. Nálam most ez visz mindent.

SCHILLER

IMYke2.0.0.0
Nem bírtam magammal, és a botfülemmel nekiültem kicsit Ableton-ozni.

Íme, az szerzeményem:
.:i2k:...Trance Whistle (Full mix)
------------------------
Total Time: 08:07
BPM: 128
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Vegas Movie Studio HD

It's a homemade music, for my pleasure - I'm not professional music composer!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the creator, that is me: .:i2k:.!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Dióka
Nemrég ismét belebotlottam az alábbi felvételbe, így apropója lévén dobok egy kis 'Laserdance' történelmi morzsát.

A 84-87-ig terjedõ több sikeres kislemezt megjelentetõ idõszak végén a Laserdance hatalmasat robbantott a 87-es elsõ nagylemezzel, s közte egy olyan számmal is, melyrõl néhány szót említenék, ez pedig a Space Dance.
Aktualitása abban rejlik, hogy zseniálisan adaptálódott az eredeti alapokat már árnyaltan évekkel korábban tartalmazó 'Sponooch' együttes 1979-es, érdekes <#kacsint> módon az együttes nevével megegyezõ 'Laserdance' címû számából, melyet az a szerzõpáros jegyez, aki a szintén nem ismeretelen 'Sarah Brightman and Hot Gossip - I Lost My Heart To A Starship Trooper' címû számát is kreálta. Hogy maga a Sponooch száma már korábban mikor és mennyire volt hatással a Laserdance-re, azt már kitalálhatja mindenki. <#kacsint>

Dióka
nagyon offfffffff

ezt a hülye 'zenét' el sem lehetne jobban adni, mint egy még hülyébb, de abszolút felejthetetlen klippel....<#eplus2><#rinya>

Dióka
mi is emelte fel a hányenbe ezt a kütyüt?! kerámia alapú rezgéscsillapító lemezmeghajtó egység....meg a jó hangzású x-szeres hangszûrõrendszer....legyen akármi is, 83-88 között egy cd lejátszóért elég sok volt 300 is, meg 800 dolcsi is.<#kacsint> mondjuk talán akkortájt még extrémnek tûnt egy jobb minõségû hifihez szánt asztali cd lejátszó, nemúgy mint alig néhány évvel késõbb.

Dióka
<#nevetes1><#worship><#nyes>

Dióka
tényleg jól tud pötyögni, az biztos....bár aki jól kezeli a hasonló billentyûzetet (ért a szintihez, és mesterien a zongorához stb.), az egy hasonló súgó kottából némi felkészüléssel azért be tudja ezt tanulni, de egyébként <#eljen> láttam, hogy felszínskálázta a gombokat is a könnyítés kedvéért. <#nevetes1> na de tényleg elismerésem neki az összes hasonló produkcióhoz.

Számomra továbbra is FLO a legnagyobb. MIDI nélkül élõben, senki nem csinálja utána a világon. Ibizán is nyomja élõben.

Zephyr Retiring
kyocera da-710-es. egy igazi vintage hájgend<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
utána néztem:

"alkohol dehidrogenáz

A májban található dehidrogenáz enzim, amely az etilalkoholt NAD+ koenzimmel acetaldehiddé oxidálja.
Cink tartalmú citoplazmatikus fehérje.
Metanolt és etilénglikolt is átalakít.
6 izoenzime van. Az a lánc molekulatömege 39.727 a b lánc molekulatömege 39.723 a g lánc molekulatömege 39.736 a chi lánc molekulatömege 39.593 (nem etanolt hanem hosszúláncú alkoholokat oxidál)."

igazad lett. ettõl rögtön színjózan lettem<#hehe>

Italo4ever

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
h egyenlo G

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Sok olvasgatas utan,ide jutittam,hogy ALBA-ONLY MUSIC SURVIVES enekes es szinestcsaj ilyen filmekben is szerepelt.

film

manapsah

szep labai vannak meg mostansah is,de a szajat elcseste szerintem.

AlterEgo5561
OFF
Így szoktam gyógykezelni:
- No1.: Savanyú becsinált leves (http://www.tuja.hu/receptek/savanyu-becsinalt.html)
- 1/2 doboz õszibarack befõtt + 1-2 banán turmixolva
- Sokat vagyok a szabadban
- C vitamin (2-3000 mg)
ON

bigivan
Szevasz Kolléga!
Két ellenszer van: egy jó üveg hideg söröcske, vagy egy stampedli szilvórium !
Ha nem hiszed nézz utána ennek : ALKOHOLDEHIDROGENÁZ !!!!!!
Sok sikert, ha bennt marad azért, ha meg kijön, akkor azért segít !!<#awink><#beka3>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Zephyr Retiring
rendes gyerek ez a flexi, mindíg mondtam:
szorgalmasan látogatja az anyósát.
mások örülnek, ha nem látják..

mármint az anyóst<#eplus2>

az enyém "földim". rendes az öreglány.
néha elviszem nyaralni is. elfér a bandába. most is 18-an voltunk vele együtt.
10 csaj 8 pasi (8-58 évesig)

zeneileg most nem volt akkora durranás, de nem lehet mindig kánaán nem igaz<#vigyor>

húsvétkor jobb volt 😊 **katt**

én nem ismertem eddig õket.
talán a társaság miatt, és talán a zene miatt is,
de aki ott volt mindenki jól érezte magát és énekelt<#eljen>

Zephyr Retiring
bent a cégnél 25 megás a net<#eljen>
(plusz van még egy belsõ intranet is, de ez most mellékes)
a lényeg:
egynémely régebbi celeronos gépen bent is vagy 40 másodperc míg "feláll" az oldal<#vigyor5>

mobilról viszont kb 2 másodperc..
pedig ott még a net fél megás sincs<#nyes>

lehet, hogy rosszul gondolom, de talán a grafikus motorhoz (videókártya) lehet köze..
esetleg..

überoff:
(hosszú ideje már nem voltam ilyen másnapos gyerekek<#shakehead>
közel 15 órája nem ittam alkoholt, de még mindíg forog a világ és vagy 5.-jére rókáztam..
nincs egy tuti biztos másnaposságeltüntetõcsodaszer a közeletekben véletlenül?<#pias>)

Musachy
Ezt a vackot...

szóval:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ezg0TqKML00

Musachy
Na ez jó.... zeneszöveg.hu

<#schmoll2>

Italo4ever
Udv mindenkinek,

kaptam mailt miketol,mar 1 hete az anyoseaknal vannak kint a niagara falssnal vagy hol xD

kaposi1
Én ezzel tisztába vagyok cimbi.<#szomoru1>
Azt hittem infóra van szükséged hogy másnál mi a helyzet?

Musachy
Nekem is gyors.

IMYke2.0.0.0
Ha nem írtam le vagy százszor az SG.hu-n, akkor egyszer sem: 0,5 Megabit-es neten lógok. Maximális letöltési sebesség 64 kb/s.

Miközben írok, másodpercenként 2 pixelsorral töltõdik be a banner és a bazi nagy piros háttér,,,

No mindegy. Végül is, (retro) hifikkel kapcsolatban kanyit sem tudok, így nem tudok sokat hozzáadni a topikhoz. 😞

kaposi1
Nekem egy pillanat alatt bejön.<#nemtudom>