A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #24446
    Milyen gépem? Ha az autóra gondolsz, akkor igen, szinte abban "alszom", de ezt a témát itt hagyjuk. Mindenesetre a német autópályán kinyomtam a szemét, pontosan 257-nél tiltott le az automatika és ugye egy dízelről beszélünk, és ha nagyon akarom, akkor 10 alá is lemegyek vele fogyasztásban. A 8 sebességes váltó, mint a vaj. A bömös 550xd motorja számomra a legjobb, csak érdekesség képpen említem azt meg, hova fejlődött a technika. Ugye dízel, hallatja a hangját, de a hifi rendszer ebbe is beleszól, ugyanis úgy keveri alá a zajt, hogy ezáltal a kettő semlegesíti egymást, az eredmény. tökéletes csönd az utastérben még 200 felett is, ha állítok rajta, akkor pedig akár egy öblös V8-as hangját hallhatom.

A gyorsulása a három turbónak és 740 nyomatéknak köszönhetően olyan, mint amikor gyomron vágnak, de úgy, hogy elrepülsz és úgy érzed, hogy soha nem esel le, mintha valaki húzna hátulról. Valamivel több, mint 4 sec alatt kilón, hát... Többet nem is írok róla, ha nem szakadna az eső, akkor kirándultunk volna ma, most így alakult, hogy leültem a gép elé. Főleg zenehallgatás céljából és folyamatosan digizek be lemezeket, főleg az autóba.