A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Közben nekem is leesett, hogy valószínűleg Orwell-re gondolt. :)
Vagy a majdnem (véletlenül) kirobbant nukleáris háborúra, bár az lehet, hogy 1983-ban volt, köszönjük meg a ruszkinak, hogy nem vette be, hogy a számítógép megörült és ezáltal nem indított ellentámadást az USA felé.
Vagy ki tudja, hogy mi lett volna, ha... Sokan vagyunk a földön, sajnos ez itt a legnagyobb probléma, mármint nem nekem, hanem azoknak, akik azt hiszik valami felsőbbrendű faszsággal rendelkeznek mások felett. Majd ők megmondják a frankót, teszem azt, hogy annyira ki kell irtani a népességet, hogy max 500 millióan maradjunk. Talán, lehet benne valami, mármint, hogy egy kicsit fellélegezne és megújulna a föld, de ezt ne olyan senkiháziak tegyék, akiknek semmivel sincs több joga ezen a földön, mint bárki másnak.
A fityeszt sem (meg többi) azért került a parlamentbe, hogy népsanyargatással tudják csak fenntartani ezt a k országot. Elfelejtik, hogy semmivel sincs több joguk, mint amiért oda kerültek, ehelyett folyton megy a lopás, csalás, bírósági perek, korrupció és a nép pedig szenved. Pedig ők nem főnökök, csak országirányításra kaptak lehetőséget, a főnök maga a NEMZET, de amíg az emberek 90 százalékának kimossák az agyát és megfélemlítik, addig mindenki azt hiszi, hogy ez a normális, kurvára nem, sajnos. Emiatt aztán ugyanígy kordában lehet tartani a nettet is, főleg az olyan "erődemonstrációval", mint a MU féle. Tessék itt a pl rá, pár hét alatt a legnagyobbak bezártak, illetve letölteni, feltölteni nem tudsz feléjük, ha mégis, rögtön törlik az oda nem illő anyagokat.
Tegnap olvastam a tehparadox fórumon, hogy az egyik HD feltöltésnél, ami 95 db/200MB rar-ból állt, elkérték a jelszót az illetőtől, majd rögtön törölték is az anyagát. Hoppá...