DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elég meggyõzõ! Úgy néz ki, ez nem egy nyáléas film! Tömény vér, erõszak, brutalitás és akció akár fullHD-ben! Mi kell még az esti popcorn mellé?!<#kacsint>#kacsint>
Az elõfokkal.

Szép a bele.

hát igen. <#nevetes1>#nevetes1> ezzel a 3-as kulcsszó kombival akár még önnállóan használva is (wikileaks, banned, ufo) szinte minden 'eladható'.<#vigyor5>#vigyor5> kár hogy a vidi nincs tovább....akár egy jó egészestés mozi is lehetett volna belõle.
Ok, köszi jöhet, jah én is láttam a vaterán, szerintem le is ütök 10db lp-t, már ha egy csomagban elküldi, de jöhet természetesen a vintage verziód is. <#nyes>#nyes>
What about the forests?
gyönyörûek a retro-hifi cuccok, egy-kettõre én is beneveznék!
még a 3 nappal korábbi szórásomból kifelejtettem 1 számot, nemsokára pótlom, és ha kell még a 'key largo', akkor azt is felrakom neked olyan 'retro vintage hifi' minõségben vagy hogyisnevezzem a hallgatható kategóriámat...<#kacsint>#kacsint><#nyes>#nyes>
(épp az ebay-en és a vaterán is van kópia belõle -1200-1800 pénzért-, persze annak minõségét nem tudom garantálni)
még a 3 nappal korábbi szórásomból kifelejtettem 1 számot, nemsokára pótlom, és ha kell még a 'key largo', akkor azt is felrakom neked olyan 'retro vintage hifi' minõségben vagy hogyisnevezzem a hallgatható kategóriámat...<#kacsint>#kacsint><#nyes>#nyes>
(épp az ebay-en és a vaterán is van kópia belõle -1200-1800 pénzért-, persze annak minõségét nem tudom garantálni)
Ez nem retro, de akinek kell egy ilyen monstrum szörnyeteg, az keressen pü-ben. Ára (minimum): 250e, új ára 700 körül volt 4 éve, számla, papírok, doboza minden megvan. manapság...Ezzel együtt 600K az egész és a vevõ kiszabott jól járt!
HK AVR 745

What about the forests?
Csecse a gép!
Sajna nekem is csak möpöszfríben van meg. Basstronics
What about the forests?
Nagyon szépen köszönöm a ritkaságokat öröm hallgatni szépen szólnak!<#worship>#worship>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Az abszolút csúcs Technics hangfal:
SB-M10000
Jelenleg is, ha egyáltalán lehet kapni, akkor 10-12000 USD/DB az ára. Neves angol high end tesztelõk szerint, még a jelenleg csúcs focal grande utopia is csak mögötte van hangzásban, majd ha lesz alkalmunk tesztelni, akkor hiszek is nekik. <#nyes>#nyes> 160-200kg/db-ok láttak napvilágot.
Technics SBM-10000 (hájend)

SB-M10000
Jelenleg is, ha egyáltalán lehet kapni, akkor 10-12000 USD/DB az ára. Neves angol high end tesztelõk szerint, még a jelenleg csúcs focal grande utopia is csak mögötte van hangzásban, majd ha lesz alkalmunk tesztelni, akkor hiszek is nekik. <#nyes>#nyes> 160-200kg/db-ok láttak napvilágot.
Technics SBM-10000 (hájend)

What about the forests?
Azt írják, hogy a 70-es években a TECHNICS által ez volt a csúcs, szerintem még ma is, sõt!

What about the forests?
Technics SB-1000 AFP 320kg HIGH END
Általános
Gyártó: Technics
Típus: SB-1000 AFP
Építés éve: 1987-1990
Gyártott:
Szín: fekete
Méretek: 2200 x 2250 x 940 mm (szélesség x magasság x mélység)
Súly: 320 kg
Ár: kb: 75.000, - DM
Mûszaki adatok
Design: 4-utas, padlón álló hangszóró
Futómû:
Woofer: 8 x 30x80 cm-es lapos membrán
Alacsony-közepes: 4x 13x32 cm lapos membrán
Középkategóriás: 4 x 8 cm-es lemezt méhsejt
Magassugárzó: 4 x 2,7 cm méhsejt szelet
Rugalmasság (Nenn-/Musikb.) 600/1400 W
Érzékenység: 93 dB
Frekvenciaátvitel: 35 - 40.000 Hz
Átmeneti terület: 180/500/3000 Hz
Impedancia: 6 Ohm
Általános
Gyártó: Technics
Típus: SB-1000 AFP
Építés éve: 1987-1990
Gyártott:
Szín: fekete
Méretek: 2200 x 2250 x 940 mm (szélesség x magasság x mélység)
Súly: 320 kg
Ár: kb: 75.000, - DM
Mûszaki adatok
Design: 4-utas, padlón álló hangszóró
Futómû:
Woofer: 8 x 30x80 cm-es lapos membrán
Alacsony-közepes: 4x 13x32 cm lapos membrán
Középkategóriás: 4 x 8 cm-es lemezt méhsejt
Magassugárzó: 4 x 2,7 cm méhsejt szelet
Rugalmasság (Nenn-/Musikb.) 600/1400 W
Érzékenység: 93 dB
Frekvenciaátvitel: 35 - 40.000 Hz
Átmeneti terület: 180/500/3000 Hz
Impedancia: 6 Ohm
What about the forests?
Sorban: 8000, 5700, 5600. A 600-as Bólyban van az öcsémnél még.
A specifikációk ebben az esetben nem dísznek vannak kint, hanem valós adatok. Mindegyik újszerû, karcmentes állapotban van.
Vagy fordítva:

A specifikációk ebben az esetben nem dísznek vannak kint, hanem valós adatok. Mindegyik újszerû, karcmentes állapotban van.
Vagy fordítva:

What about the forests?
Hali Sanya! 😊
Nagyon jók, mint minden német: Nordmende, Universum etc...
A nordmende re 1100 erõsítõt hallottam már szólni, nem hittem el, hogy ilyet tud.
Nagyon jók, mint minden német: Nordmende, Universum etc...
A nordmende re 1100 erõsítõt hallottam már szólni, nem hittem el, hogy ilyet tud.
What about the forests?
Szewa Mike!
Én már évek óta egy 80-as években gyártott Grundig V1000-es erõsítõvel hajtom a hangfalaimat. Ezek szerint a Grundig nem volt rossz választás...
Én már évek óta egy 80-as években gyártott Grundig V1000-es erõsítõvel hajtom a hangfalaimat. Ezek szerint a Grundig nem volt rossz választás...
Egyre több VINTAGE ismerõsöm van már. Tegnap az egyik srác elhozta a TECHNICS SU-8099-es erõsítõjét, amit rákötöttünk erre, hát ez is egy olyan, hogy írni nem lehet róla, ahhoz hallani kellene. Hangzásban nagyon hasonló az én technics su7700-as erõsítõmhöz, de itt a mélyek még lágyabbak és erõsebbek voltak, a tér is valahogy szebben szólt.
A másik, hogy aki teheti szerezzen be régi 80-as években gyártott grundig hangfalakat. 5600, 5700, 8000, 600 hifi box etc..., aztán mikor meghallgatja, hogy a doboz hangokat ezek távolról sem ismerik, akkor mossa fel az állát a padlóról. Nekem már mindegyikbõl van, amióta hallottam a srácoknál ezeket szólni. Sõt a 8000-bõl két pár is. Atya Isten, de szép hangjuk van, nem hiába valamikor 1000dm volt darabjuk. A wiki faszságokat ír... Ismerjétek meg a vintage grundig hangfalakat komolyan mondom. Canton quinto 530-ast is hazavágta mindegyik hangzásban, sokkal lágyabban szólnak szerintem és a haverok szerint is. A mostaniak közül is csak a több százezres kategóriásak tudják, amit ezek a tönkretehetetlen mestermûvek a kisujjukból alapból kiráznak a méretük ellenére, az igényes hangváltóikkal és hangszóróikkal.
A másik, hogy aki teheti szerezzen be régi 80-as években gyártott grundig hangfalakat. 5600, 5700, 8000, 600 hifi box etc..., aztán mikor meghallgatja, hogy a doboz hangokat ezek távolról sem ismerik, akkor mossa fel az állát a padlóról. Nekem már mindegyikbõl van, amióta hallottam a srácoknál ezeket szólni. Sõt a 8000-bõl két pár is. Atya Isten, de szép hangjuk van, nem hiába valamikor 1000dm volt darabjuk. A wiki faszságokat ír... Ismerjétek meg a vintage grundig hangfalakat komolyan mondom. Canton quinto 530-ast is hazavágta mindegyik hangzásban, sokkal lágyabban szólnak szerintem és a haverok szerint is. A mostaniak közül is csak a több százezres kategóriásak tudják, amit ezek a tönkretehetetlen mestermûvek a kisujjukból alapból kiráznak a méretük ellenére, az igényes hangváltóikkal és hangszóróikkal.
What about the forests?