A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #24322
    Az RSPREMIUM.HU, egy korrekt Szlovák cég volt, mely hivatalos forgalmazója volt több, mi több, szinte mindegyik tárhelynek, de elsősorban a rapidshare-nak. Már több éve mindig rajtuk keresztül fizettem elő a tárhelyekre, melyek a megadott időpontig úgy is működtek, ahogy kell. Szinte mindent elintéztek helyettem.

A legutóbbi előfizetésem a MU, FBI akciója előtt történ még, nevezetesen egy olyan csomagot árultak potom 2300FT-ért 1 hónapra, 1 évre meg 10000!!, hogy az összes ismert tárhelyekről korlátlanul és maximum sávszéllel töltöttem le, már ha töltöttem, mert elég régóta nem folyamodok ilyesmire. néha egy-egy HD film, tehát csak emiatt vettem premium előfizetést, na meg az összes tárhelyre szóló letöltés miatt.

Erről a cégről tudni kell, hogy ha valami gondom volt és írtam nekik mail-t, akkor maximum 1 órán! belül már fel is vették (pl rapid) a kapcsolatot és rendbe rakták, rakatták a tárhelyet, pl anno többször ellopták a rapid tárhelyem. Az előfizetést is rugalmasan intézték. Az utalásról elég volt nekik egy printscreen-t készíteni és fél órában belül már kész is volt a használható számlám.

A lenti képen is látható, hogy ugyan most szlovák nyelven, de befizetés után 10 perccel már kész volt a számlám, egyébként van magyar nyelven tudó kollégájuk is, mert idáig magyarul kaptam a leveleket. Tehát minden tekintetben egy nagyon korrekt cégről beszélünk, beszéltünk... :/

Ugyanis a tegnapi nappal (biztos infó) a "felső hatalom" lecsapott rájuk, a honlap már nem is üzemel, valamennyire számítottam erre, mert 3 napja kaptam egy levelet tőlük. Most nem tudom ide bemásolni az eredeti levelet, mert másik laptop van nálam, de a szlovák mail a goggle fordítás szerint így volt.

Tisztel ügyfelünk!

Mint biztosan ön is értesül róla, hogy a MU bla bla bla... (mindenki ismeri a történetet).
    Ezért elképzelhető, hogy társaságunknál átmeneti leállás, vagy végleges megszűnés is szóba jöhet.
    (itt írta, hogy a véglegesnél már honlap sem lesz, számítottam erre). Köszönjük, hogy ön mindig is hűséges vásárlónk volt és tisztelettel elnézést kérünk, hogy az az esetleges előre befizetett számlájának összege ezáltal elveszik. (vagy valami ilyesmi) A legtöbb szolgáltató mind menekül és "lehúzta, vagy lehúzza rolót" Folyamatos figyelés alatt van mindenki. (a mindenki alatt nem tudom, hogy magukat értették, a tárhelyszolgatátókat, vagy a használókat értették, szerintem mindenkit egy origos cikk olvasása után):

Nos (mint írtam már rég nem foglalkozom ezzel, csak ha néha rám tört, hogy megnéznék egy filmet, akkor jól jött a max sávszél, akármelyik tárhelyről) úgy döntöttem, hogy végleg, de egy időre biztosan nem szedek le semmit a netről, ami warez-nak minősül. Nekem mondhat bárki, bármit. Látom, ami a világban most történik, talán államosítás folyik a net védelmében, de biztos, hogy ellenőrzésük alatt akarják tartani a sztrádát az illetékesek. Németországban már házhoz mennek a letöltökhöz, aki nem fizeti a tekintélyes helyszíni bírságot , az mehet bíróságra vádlottként. Mondjuk ez a warez huszároknak lesz szar, engem már rég nem érdekel és a család fontosabb, mint ez a kibaszott net. Na, ennyi...csak leírtam ezzel a céggel a tapasztalatomat és azt, hogy miket olvasok naponta, valamint az emiatt kialakult képet, amit gondolok. Mert a helyzet nem rózsás, a legtöbb helyen folyton azt olvasom, hogy az egyik (tehparadox) fórumon a emberek majd 90% HIDE IP-vel jár fel a MU botrány és a folyamatosan megszünő tárheylek miatt. Akit el akarnak kapni, azoknak nem gond egy átlagos program kamu IP-vel generált szarságát semmi perc alatt ellenőrizni. Én meg ezt nem is szeretném átélni.