A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
jaj, egyem a húsod, drága ZR barátom, Ne erőlködj már vele....április 1-je is elmúlt már, ráadásul egy nekem egyáltalán nem tetsző számot szúrtál ki, így duplán is jól kiszúrtál velem..... 
nem tudom, hol jártál eddig, hisz 'már'
egy hete ingyen és eredeti forrásból letölthető az egész világnak abban a bizonyos 320-ban......amiből szerintem már csak bizonyítási kényszermániád miatt is kevergeted a wav-nek látszódó alkotásaidat....bár akárhogy is erőlködsz, az eredeti mp3 forrásod valós 320 bizony, csak hát olyan amilyen, és azt úgy hívják, hogy fraunhofer-kódolás, bár ha lenne fingod róla, hogy annak mik az ismérvei, akkor nem írogatnál a szomszéd témához hülyeségeket...
és akkor szeretnék neked is BÚÉK-ot és még több tonnányi trugymó csinálást kívánni, hogy jól tudjak szórakozni jövőre is a munkásságodon!
mondtam már, olyat tolmácsolgass,amit szívesen veszünk, talán még meg is köszönünk, mert ezek és a hasonló gyenge próbálkozásaid, faszságaid nem tartoznak közéjük, lázba sem hoznak, szóval ezeket próbáld meg elsózni valamilyen feltörekvő mp3 topikban, ne itt.