DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Elméletileg ha valaki online van, akkor az a vékony szürke csík zöld színû.
Legalább is pár napig így volt.<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyia
Olegris...

bocsi!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
Szép Napot Mindenkinek!

Be szoktam hozzátok (is) nézni, hátha van valami érdekesség.
Teszem ezt azért, mert az italo vonulat engem is érint(ett) valamelyest.
Volt idõ amikor fontos volt ez a fajta zene (a New Wave mellett).

Mflex által közzétett #23404 és #23350 hsz-ek nagy igazságokat tartalmaznak.

Én magam nehezen barátkozom az új(abb) darabokkal, legyen az bármilyen stílus tetméke.(persze van azért olyan amit befogadok, pl.: downtwmpo/Chill out)
Ettõl függetlenûl szerettem volna/szeretném, az egykor favorizált mûfaj újkori dalait is megismerni.
Benézek az erre alkalmas helyekre.

Igazából arra a megállapításra jutottam, amit a fent említett két hsz sugall...sajnos.

Eddig talán egy dal ment át a rostán: a "I'm Leaving You Behind" a Chinese Theatre-tól.
Persze az is lehet, hogy kevés dalt "szitálok át".

Egyébként ez az Olegsis féle Space Wanderer sem rossz 😊

Olvasgatok, "hallgatozom" tovább...háta...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

mflex
Ez miért ilyen, nem mintha emiatt most eret vágnék, csak kérdezem....

What about the forests?

mflex
Biztos nekem is lett volna, de én évekig csak olvasgattam, nem írtam sehová, azt hiszem a hwsv volt ahova 2000 körül regisztráltam, meg több külföldi fórumra, mert abban az idõben a magyar site-ok minõsége egyenlõ volt a nullával.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem még hozzáférésem is volt az FTP-hez :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Elõre is köszi <#pias>

What about the forests?

mflex
Errõl jut eszembe, aki nem tudná:

Az SG-nek a régi neve SuperGamez volt, és amint a nevébõl olvasni, szinte csak játékok voltak itt a "menõk" és ment a warez ezerrel. <#nyes>

What about the forests?

gyorgy74
MARCO ROCHOWSKI-tõl biztosan van losslessben zeném de sajnos nem vagyok oda haza aztán nem tudom megnézni. Ha esetleg még érdekel akkor szívesen meg nézem a hétvégén neked!<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Gratulálok!

What about the forests?

mflex
Biztos, hogy az újakkal van a gond, mert amikor 99-ben beköttettem az internetet egy vagyonért, illetve a havi számla volt borsos azért a lassú szarért, szal már akkor is hajkurásztam az italo zenéket, ezt a fórumot is szinte az alakulása óta figyelem, bár késõbb regisztráltam ide.

Szóval sok olyan zenét sikerült a neten begyûjteni, amit anno nem ismertem, pedig én aztán el voltam látva zenékkel, de a beszerzett régi (számomra új) italo számokat is szívesen hallgatom rá több évre is, tehát ezért gondolom, hogy valami hiányzik az újakból, tisztelet a kivételnek, mert azért van pár, amit jó meghallgatni, de azt az egy kezemen megtudom számolni.

What about the forests?

gyorgy74
Ez tényleg egy fantasztikus szám!!!Imádom Galaxy Huntret!<#eljen>

[/img]

mflex
Egyelõre nem kell, küldtem a faszbukon pü-t a mesternek, hogy megveszem természetesen, ha kitalál rá egy árat, de akkor lossless legyen.

Majd kiderül...

What about the forests?

mflex
Ez megvan valakinek jó minõségben?

What about the forests?

mflex
Hejj Szomszéd!

Nem tudom, hol merre járkálsz, de megint nem tudlak elérni, (minek van mobilod wazze) szóval ha belépsz és olvasod, akkor keress már meg, ha tényleg kell a javított, de szerintem vadiújra cserélt alaplap, az erdeti ár feléért viheted.

What about the forests?

mflex
Ez is most készül el a napokban, szintén full HD-ben egy Canon 550D kütyüvel...

What about the forests?

mflex
Zibi elmondása szerint, majd 3 év után végre sikerült rögzíteni ennek nagyszerû számnak a videó változatát, ahol köszönetet mond Monika Novak és családjának, meg nem utolsó sorban a saját fiának és feleségének, akiknek a közremûködésével sikerült elkészíteni a klippet. Anno mikor a Galaxy Hunter ezt a számot "piacra dobta", akkor ódákat zengtem róla, az egyedi, dinamikus és fülbemászó ének, és persze a mesterien megkomponált hangok miatt!

What about the forests?

Zephyr Retiring
#23350-re:
ezek a dolgok amikrõl írtál,
sokunknak általános, akik a régi petõfin nõttünk fel... komjáthyval, csekével, haluskával, b. tóth-al..
ecetera ecetera..
rég volt, szép volt.
legtöbbünk talán akkor lett "italobuzi"..
talán mondhatjuk, minden zenei korszaknak megvannak a sajátosságai.
a 70-es, a 80-as és a 90-es éveknek legalábbis mindenképp..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
#23395-re:
nekem is nagy kedvencem ez a banda..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex

What about the forests?

mflex
Két Goombay Dance Band szám, ami elfelejtettek a best of lemezekre feltenni, pedig mekkora zenék.

Montezuma
I'll Be Home

Vinyl wav

http://www.multiupload.com/O8UAO8T44L
http://www.multiupload.com/JEU1GG8OC5

What about the forests?

"Mirage-Get Down és Fabian Nesti-Heigh Ho, akiknek a zenéiben, mind az alap, mind a refrén annyira belemászik az ember fülébe, hogy még piszkavassal sem tudja onnét évtizedek alatt sem kibaszarintani."
van jó pár hasonló zene amit nem tudok megunni pedig már vagy 30 éve hallgatom...<#wave>

Az életérzésen (nem lehet kötni a zenét agyban valami történethez életképhez)kívül, hiányzik az ötlet, szikra a zenékbõl. Mintha kormásolatok lennének, de túl sima, tiszta, levett, megjátszottak lennének. Ez alól az italove száma nálam az üdítõ kivétel.
mflex
Elmesélhetem, de úgy is az emu lesz benne, tehát érdemes lesz majd tesztelgetnem?

What about the forests?

Dióka
most látom, opsz, le volt halkítva...😊

mflex
Hívtalak, de biztos késõ van már nálatok ehhez, sorry <#nyes>

What about the forests?

Dióka
erre egyelõre és legkorábban neked lehet majd lehetõséged, de ugye majd elmeséled?!<#nevetes1><#kacsint>

mflex
Írni mindent tudnak, hallani kellene 😄D

What about the forests?

mflex
"de inkább játékosoknak van "

Hát az én gépem egy durva gamer gép, csak nincs idõm, sem kedvem játszani.<#rolleyes><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Ahol csak lehet.

What about the forests?

Dióka
ez viszont specifikációjában sem csak parasztvakításnak hangzik és kifejezetten egy minõségi 2csatornás audioról szól:
ThunderBolt LAN/Audio kártya

Built-in 2-Channel High Quality DAC/ADC
- Output Signal-to-Noise Ratio (A-Weighted): 116 dB
- Output THD+N at 1kHz: 105 dB
- C-Media 6631 audio processor (Max. 192kHz/ 24-bit)
- TI 6120A2 high fidelity headphone amplifier
- Digital-to-Analog Converter: 120 dB (Max. 192kHz/ 24-bit)
- Analog-to-Digital Converter: 114 dB (Max. 192kHz/ 24-bit)
- Supports 3 Headphone Impedance Gain Modes (up to 300 Ohms)

satöbbi...

mflex
Majd holnap kiderül, már úgy is szét idegeltem magam, a legjobban azt utálom, mikor valami cuccom tönkremegy, pedig gondozva vannak.

What about the forests?

Italo4ever
mindig atcseszik az embert ahol lehet

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
hát igen,minél marketingesebbül írnak le valamit, annál talányosabb és titokzatosabb, nem rossz kategória eax 5.0 , de inkább játékosoknak van kihegyezve....

mflex
Nah baszki ezt nem is figyeltem, holnap felhívom õket, ha nem három, akkor sztornó...

What about the forests?

mflex
Hát izé, az alaplapi kártyák egy hulladékok mind, aki egy kicsit is ad a minõségre, az minimum vesz egy xonar-t, vagy mást, nekem emu van és teljesen nyers hifi hangja van, semmi színezés vagy mesterkéltséget nem lehet felfedezni, nagyon szeretem, a másik gépben meg egy Xonar HDAV1.3 Deluxe van, de az házimoziban eszméletlen, abba szerelmes vagyok, ha igazi térbeli hangok kellenek, akkor ezt kártyát elsõként ajánlom.

What about the forests?

Dióka
csak arra figyelj oda, hogy itt 2 év garival írják, amúgy meg erre 3 év garit ad a gyártó!2-3 ezerrel olcsóbban nem éri meg -1 év gari, már ha nem írták el a 3-at 'véletlen1 2-re....

Italo4ever
azt irja,hogy ilyen az alaplapi kartya---

SupremeFX X-Fi 2 Built-in 8csatornás, High Definition Audio CODEC

ez biztos jo lehet

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
huha szep arban van ez is ooooo

mflex
ASUS Rampage III BE

aha pc

What about the forests?

Italo4ever
milyet rendeltel?

mflex
Hi, holnap küldöm vissza, szerintem 2 hét biztos lesz, mire lesz belõle valami, de akkor megbeszéljük, mert én már meg is rendeltem az elõbb az utódját. Tiszta ideg vagyok, az egész gépet szétkaptam.

What about the forests?

Italo4ever
Olegris nekem is nagy kedvencEM.

Italo4ever
Hello foldi ha esetleg visszajon javitasbol akaR csere akar javitva engem erdekel. <#wave>

mflex
Ugye mondtam <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Na ezt nem hiszem el, a nem egészen két éve, az akkor több, mint 100 ezerbe kerülõ EVGA alaplapom az elõbb meghalt. Még most is 80 körül van a legolcsóbb helyeken LINK, azért ez elszomorító, hogy manapság micsoda ocsmányul vannak gyártva a dolgok, igaz garancia van rá, de nekem az már úgy sem kell, és biztosan cserélik majd, mert ilyet nem javítanak. A kérdés milyen alaplapot vegyek, ami tudásban fel ér ezzel és széjjel tuningolhatom rajta a kütyüket, fõleg a procit, ami ebben a lapban 3 helyett, mind a 12 "mag" 4,2GHZ ment...

A picsába! <#boxer> Szétrúgom egyszer valaki pofáját!

What about the forests?

gyorgy74
Igen ez teljesen ugyan az csak instrumental verzió.<#eljen>Így is nagyon nagy zene!<#taps>

mflex

What about the forests?

mflex
Ez az eredeti verzió pár kiegészítéssel megtoldva.

What about the forests?