DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább is pár napig így volt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Be szoktam hozzátok (is) nézni, hátha van valami érdekesség.
Teszem ezt azért, mert az italo vonulat engem is érint(ett) valamelyest.
Volt idõ amikor fontos volt ez a fajta zene (a New Wave mellett).
Mflex által közzétett #23404 és #23350 hsz-ek nagy igazságokat tartalmaznak.
Én magam nehezen barátkozom az új(abb) darabokkal, legyen az bármilyen stílus tetméke.(persze van azért olyan amit befogadok, pl.: downtwmpo/Chill out)
Ettõl függetlenûl szerettem volna/szeretném, az egykor favorizált mûfaj újkori dalait is megismerni.
Benézek az erre alkalmas helyekre.
Igazából arra a megállapításra jutottam, amit a fent említett két hsz sugall...sajnos.
Eddig talán egy dal ment át a rostán: a "I'm Leaving You Behind" a Chinese Theatre-tól.
Persze az is lehet, hogy kevés dalt "szitálok át".
Egyébként ez az Olegsis féle Space Wanderer sem rossz 😊
Olvasgatok, "hallgatozom" tovább...háta...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az SG-nek a régi neve SuperGamez volt, és amint a nevébõl olvasni, szinte csak játékok voltak itt a "menõk" és ment a warez ezerrel. <#nyes>#nyes>
What about the forests?
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Szóval sok olyan zenét sikerült a neten begyûjteni, amit anno nem ismertem, pedig én aztán el voltam látva zenékkel, de a beszerzett régi (számomra új) italo számokat is szívesen hallgatom rá több évre is, tehát ezért gondolom, hogy valami hiányzik az újakból, tisztelet a kivételnek, mert azért van pár, amit jó meghallgatni, de azt az egy kezemen megtudom számolni.
What about the forests?
[/img]
Majd kiderül...
What about the forests?
Nem tudom, hol merre járkálsz, de megint nem tudlak elérni, (minek van mobilod wazze) szóval ha belépsz és olvasod, akkor keress már meg, ha tényleg kell a javított, de szerintem vadiújra cserélt alaplap, az erdeti ár feléért viheted.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
ezek a dolgok amikrõl írtál,
sokunknak általános, akik a régi petõfin nõttünk fel... komjáthyval, csekével, haluskával, b. tóth-al..
ecetera ecetera..
rég volt, szép volt.
legtöbbünk talán akkor lett "italobuzi"..
talán mondhatjuk, minden zenei korszaknak megvannak a sajátosságai.
a 70-es, a 80-as és a 90-es éveknek legalábbis mindenképp..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
nekem is nagy kedvencem ez a banda..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://www.abload.de/img/p1010979zqjy.jpg
http://www.abload.de/img/p1010980nqoy.jpg
http://www.abload.de/img/p1010981arf8.jpg
What about the forests?
Montezuma
I'll Be Home
Vinyl wav
http://www.multiupload.com/O8UAO8T44L
http://www.multiupload.com/JEU1GG8OC5
What about the forests?
van jó pár hasonló zene amit nem tudok megunni pedig már vagy 30 éve hallgatom...<#wave>#wave>
What about the forests?
Hát az én gépem egy durva gamer gép, csak nincs idõm, sem kedvem játszani.<#rolleyes>#rolleyes><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
ThunderBolt LAN/Audio kártya
Built-in 2-Channel High Quality DAC/ADC
- Output Signal-to-Noise Ratio (A-Weighted): 116 dB
- Output THD+N at 1kHz: 105 dB
- C-Media 6631 audio processor (Max. 192kHz/ 24-bit)
- TI 6120A2 high fidelity headphone amplifier
- Digital-to-Analog Converter: 120 dB (Max. 192kHz/ 24-bit)
- Analog-to-Digital Converter: 114 dB (Max. 192kHz/ 24-bit)
- Supports 3 Headphone Impedance Gain Modes (up to 300 Ohms)
satöbbi...
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
What about the forests?
SupremeFX X-Fi 2 Built-in 8csatornás, High Definition Audio CODEC
ez biztos jo lehet
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
What about the forests?
A picsába! <#boxer>#boxer> Szétrúgom egyszer valaki pofáját!
What about the forests?