A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Tényleg beteges kényszer részedről, hogy a sajnos 2 év alatt egyszer sem sikeresen összejövő KREÁLMÁNYAIDAT fennhangon EREDETINEK tituláld?
Szerinted miért nem raktam ki másban?
Azért,mert az előadó (igen, azaz közvetlenül Ő) ezt a minőséget osztotta meg a világgal,nem jobbat,nem eredetibbet.....csak pontosan ezt. Hogy abból Te csinálsz bármit, az engem sosem zavart, akár meg is hallgatom, ránézek, véleményezem, de általában csak az a vége, hogy 'ezt még gyakorlnod kell'..., s bár sokat gyakorolsz és közben fárasztasz minket, de inkább mondd, hogy ez csináltad és szerinted jobban szól mindennél (igaz, ez még sosem jött össze, inkább csak másképp), csak kérlek, ne eredetizgess.
-spektrálisan egyébként már alakul a tudásod, sajnos a hangzással (a csúszkáid ide-oda tologatásával) úgy érzem még Kanada után is sokáig bajok lesznek,
-a sok didzsiparti miatt csak öregszik a füled és romlik a hallásod,
-míg be nem szerzel végre egy normális hangfalat,addig sosem fogod tudni összekutyulni a HQ-nak vélt hangzást...
-ráadásul a te 'eredeti mestermunkád' legeljén van egy 'ciccenés'...szerinted egy Mester csinál ilyen malőrt, ekkora bakit??!
(lehetőségek: NEM, ha valóban Mester, igen, ha csak ZR-Mester) 
Mindezek ellenére a 'legőszintébb rajongód' továbbra is én vagyok.