A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #23851
    Szerintem is maradok a saját tesztemnél, illetve, hogy az én fülem, hogyan fog reagálni rá.

Nos, kölcsönkaptam egy CAT7 már megsodort kábelt a szomszédom ismerősétől. 4-4 arányban volt megsodorva, majd arra jöttek a banándugók. Viszont az illető nem járatta még, mert közben eladta a rendszerét, hogy majd valamikor vesz másikat.

Szóval bekötöttem, amitől mindjárt hasra estem, mert annyira szarul szólt, mintha a zenekarban mindenki egyszerre játszik mindent, semmi nincs külön, a hányinger kerülgetett, aztán hagytam, hogy egész éjjel szóljon. Reggel újra ugyanaz a CD, máris sokat javult, kezdett előbújni a mély és magas és mintha már néha külön is játszottak volna. Azóta is ment, most az előbb teszteltem, a tegnapihoz képest óriási javulás állt be!

Kezd jönni a lágy hangzás, amit én szeretek és már mindenki külön játszik, ha ez így folytatódik, akkor ez a kábel tényleg tud valamit és semmi értelme drágábbat venni, már ha a javulás szinte naponta érzékelhető. Legalábbis az én rendszeremmel ezt tapasztaltam. Majd kiderül...