DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért pihenj is keveset, és - talán mondanom sem kell - publikus képekre éhesen várunk majd megérkezésedre!
<#wave>#wave><#buck>#buck>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó pihenést kívánok +<#wave>#wave>
Kiléptem, csõkutya 😄
What about the forests?
Itt pedig látható, hogy nem a KMPlayer az idióta, mindegyik lejátszó olyan felbontásúnak látja:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//A csajjal semmi baj nincs, sõt 😊

LMFAO feat. Lauren Bennett and Goonrock - Party Rock Anthem (maxi)
imo :) science fiction is science fact
imo :) science fiction is science fact
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Gyurit csak azért kedveli,mert még nem küldte el a csába az audiofil mp3-jaival (az akár még szólhat is úgy, de neki még nem sikerült ilyet prezentálnia), engem még a 'stúdió minõségû maszterelése' sem zavarna, ha jól csinálná, de a csávóban egy már teljes megsüketülésen átesett Beethoven veszett el, igaz B. még ezek után is alkotott pár remekmûvet, míg 2-es számú droid user-ünknek csak a szar felkavarása sikerült, de hát nem lehet mindenki világhírû zeneszerzõ.
Majd otthonrol valaszolok neki.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
van neki egy majdnem normális hangrendszere, de hozzá tök süket mindkét fülére, de az is lehet, vak is, és megint felnyomott egy 'tuti lossless flac-et' mp3-ban!<#taps>#taps><#falbav>#falbav><#nyes>#nyes> mert most õ megmutatja milyen minõség párti ember...és még bizonygatja is, hogy 'ki a fasza gyerek' és mi a veszteségmentes egy ~4-600ezres hifin. az már csak apróság, hogy a nyelvtan órákat sosem szerette.
hát, ahogy Májki szokta mondani: Ez most mindent visz!<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
What about the forests?
What about the forests?
User2...ami egy jó 320-as rip-bõl lett lossless, füllel is nagyon hallható, lágyabb, erõsebb mély teljes hiánya, a magas szebben csilingel az originál lemezen, jah és a lényeg, hogy 19-nél nincs tovább, az utolsó szám meg talán a 192k súrolja, vagy még azt se.
What about the forests?
de akkoris! ezt õ rippelte az ultraüberspeciális 'csakneki' promo lemezrõl!<#taps>#taps><#falbav>#falbav>
mintha korábban már taliztunk volna hasonló skizofrén megnyilvánulásokkal.<#eplus2>#eplus2>
Alexander GC - Let Me to Say.mp3
Emberünkét megtalálod a topikonban.<#wink>#wink> 7195
Ha kell az én kópiám szívesen felteszem ,de tök ugyan az mint amit az emberünk feltett.<#hehe>#hehe>
Komolyan ezt nem hiszem el.<#falbav>#falbav>
Egy az egybe ugyan az a spektrumképen az összes vonal mint az én netes felvételemnél, és még bizonygatja ezek után is hogy az övé mennyivel szebben szól .<#wilting>#wilting>(Alexander Glez - Let Me To Say )
Az általad mutatott hölgy nekem nem jön be.
Viszont a kipben szereplõ hölgyet<#szeret>#szeret> ismerned kell mint Ázsia szakos hallgató.<#nyes>#nyes>
Ez egy régebbi játékból az egyik nyeremény hölgy.
Nem kapott olyan nagy reklámot mint anno az NFS Underground 2, pedig szerintem hangulatosabb is és élvezhetõbb feladatok voltak benne.
Grafikája kissé béna volt, de máig se láttam olyan játékot amiben ilyen jó minõségü betétklippek lettek volna.<#wow1>#wow1>
Na és a csajok megszerzéséért mindent megtettem.<#taps>#taps>
1. netrõl leszedi, majd belenyúl, hangzást kever ki
2. a netrõl leszedett anyagokat audio cd-re írva kapja a'nagy' forrásától' és azt lerippeli <#nevetes1>#nevetes1>
bõvebbet majd késõ délután, ha leszedem és megsasolom a mûveit.
egyébként meg a brian ice-walkin' nekem van meg a legállatibb minõségben és én meg nem adtam oda neki és másnak sem.<#wave>#wave><#hehe>#hehe>
"Nekem pont azért jön be, mert 'túlságosan' tökéletes a csaj." ---> helyesen:
Nekem pont azért jön be, mert nem 'túlságosan' tökéletes a csaj.